Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני הולך לקבל רכב מהעבודה, ועל הפרק אני רוצה לשדרג את הרכב של אישתי,

היום בבעלותי Juke Nismo ידני חדש, שנת 2014, כמעט ללא קילומטראז: 8,500

לאישתי יונדאי I20, סה"כ הרכב במצב סבבה, אבל קצת חלש.

שאלתי לפורום איך הייתם ממליצים למכור את הרכב שלי - ה- NISMO בצורה המהירה ביותר.

אני מעלה את השאלה מכיוון שזהו רכב מיוחד, ולא הרבה מכירים אותו.

הוא ספורטיבי חזק, מעוצב ומגניב אבל לרוב מי שמחפש ניסן ג'וק ביד 2, בטח לא מחפש את הדגם הזה ובטח לא מתכוון להוציא קרוב ל 150K.

ומי שמחפש רכב ספורטיבי, כמדומני לא הולך לחפש ניסן ג'וק ביד 2. כך שלא ברור לי איך יקבל הרכב את החשיפה הראויה.

עד שלא אמכור אותו, לא אוכל לשדרג את הרכב של אישתי...

היא לא מוכנה לנהוג ב- NISMO- לא אוהבת לנהוג על ידני, אחרת הבעייה היתה נפתרת :-P

הצעות?

פורסם

חוץ מפרסום באתרים כמו יד2, לאיזו תשובה אתה מצפה?

אתה תמיד יכול לפנות לטריידאין, אבל תהיה מוכן נפשית להפסד במכירה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכי מהיר יהיה לזרוק את הרכב בטרייד אין ולקחת רכב אחר. אבל מה לעשות, כשמוכרים בלחץ מוכרים בזול.

אם אתה שואל איפה לפרסם את הרכב אז בוודאי שיד 2 הוא אתר מתאים. מה יש לך להפסיד, הפרסום שם לא עולה כסף. מעבר לזה פרסם את הרכב בלוחות שפונים לקבל הספורטיבי שמבין עניין, כמו הלוח שלנו פה בפורום.

ותכין סבלנות. זה רכב ייחודי שדורש קונה ייחודי שיודע מה הוא רוצה ומוכן לשלם עליו. הקונה הזה יכול לבוא עכשיו ויכול לבוא בעוד חצי שנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. תתפלא - אך "מחפשי המציאות" מוצאים הכל. הרכב שלך נדיר יחסית ואינך צריך יותר מקונה יחיד.

2. פרסם גם כאן בפורום.

3. קח בחשבון שאתה הולך להפסיד במכירה כמה עשרות אלפי שקלים. ובהינתן העובדה הזאת, שקול שנית את הכדאיות הכלכלית של רכב מהעבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

30K מתחת למחירון זו הצעה ריאלית לא הצעה מעליבה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כיוון קצת שונה

אתה חייב רכב מהעבודה?

כל רכב מהעבודה שאני חושב עליו יהיה ירידה ברמה

האם משתלם לך מבחינה גם כלכלית וגם הנאה לקחת את הרכב בכלל?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני לא אתחיל להפוך לך עולמות עכשיו אבל לדעתי מדובר בהחלטה כלכלית שגויה.

הסטירת לחי שתקבל ממכירת הניסמו החדשה (2014) יבטל לחלוטין את ה"רווח" שבמעבר לליסינג.

תישאר עם הרכבים שלך, שהבלביית יישאר עם ה I25 המדהימה שלו ואתה גם תגדיל את המשכורת וגם את ההפרשות הסוציאליות.

ליסינג היום זה לא כזה שוס (אלא אם אופי העבודה מחייב אותך לק"מ גבוהה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדקתי את נושא הטרייד אין, הציעו לי הצעה מעליבה ברמות אחרות כ- 30K מתחת מלחירון

תחטוף.

צר לי להגיד זאת, אך מה הסיכוי למצוא מישהו שרוצה מיני-ג'יפון, ידני, ספורטיבי, חדש-חדש ומוכן לשלם עליו מחיר מלא?

מדובר בקהל יעד מאוד מאוד מצומצם.

לחילופין, כולי תקווה שלפני שקנית את הרכב חשבת כמה צעדים קדימה - ולכן המלצתי שתישאר עם הניסמו.

• תוכן חדש...