Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בדגמי אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-DSG והשחור לבן היה בג'טה.

ג'טה מנג'ר הגיעה בהתחלה עם ה-1.6 וגיר אוטומטי 6 הילוכים ובצבעים שחור ולבן, לדוד שלי הייתה כזאת.

אחר כך היא קיבלה את ה-DSG7 עם כמה שינויים כמו טאסות שונות, שיוניים בתא הנוסעים כמו צבעי הדיפונים, פקדי מזגן, מערכת ולוח שעונים בהשראת גולף דור 6.

האוקטביה גם היא קיבלה איזשהי גירסה מוזלת עם ה-1.6 אבל אני חושב שה-1.2 הגיע זמן ממש קצר לאחר מכן, לא ראיתי אזכור לגירסה הזאת בשום מחירון.

אחרי שפשפשתי קצת מצאתי כתבה באתר אוטו:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-23889-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92-%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%91.aspx

אני לא יודע עד כמה זה מדוייק, אני לא זוכר שהאוטומט וה-DSG בג'טה שווקו במקביל.

פורסם

בהחלט יתכן ששילוב מנוע 1.6 ותיבת די.אס.ג'י הגיע במשלוח אחד או שנים, אבל ברוב המשלוחים- לא זה היה המפרט, אלא מנוע 1.6 הגיע עם גיר פלנטרי 1.6 טיפטרוניק.

בעקרון, מבחינת רמת גמור- יש שני דגמים, רגיל ואלגנס.

גם באלגנס היו כל מיני שינוויים. בתחילת 2010 האלגנס הגיע עם ריפוד משולב עור. בהמשך, באלגנס הגיע ריפוד רגיל והשדרוג של אלגנס היה מראות מתקפלות חשמלית ורדיו אוריגינלי משוכלל יותר

פורסם

מה ההגיון ב-1.6 ו-DSG7? לא זכורות לי אוקטביות כאלה, בגט'ה ה-DSG7 לא ממש עוזר למנוע ה-1.6 ולמה לקלקל את האמינות המופלגת של מנוע זה שעובד מצוין עם התיבה האוטומטית "הרגילה" והאמינה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש גם DSG7 ומנוע 1.4 בפולו, כלומר זה לא משנה אפשר לשדך את התיבה לכל מיני מנועים.

כמו שהייתה תקופה שהיתה תיבה אוטומטית רגילה 6 הילוכים למנוע 1.8TSI באוקטביה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...