Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני בשלב סופי של התלבטות מה מבין האפשרויות כדאי יותר ,בשנים של 2010- 2012 ביואיק לה קרוס , קדילאק CTS ' קדילאק SRX .

המטרה רכב מרשים עם נוכחות על הכביש , אין לי בעיה שימשוך גם עיניים שתהיה פוזה ולוק מרשים ויוקרתי על הכביש.

בפנים שיהיה עד כמה שיותר מפואר , כמובן עור וכל השאר .

רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר, פעם בשבוע אני נוסע בין עירוני , חשוב לי רכב עם מנוע חזק שיהיו ביצועים טובים .

אשמח לדעת מה דעתכם מבין האפשרויות שיש לי ,

ובנוסף אם מישהו יודע קצת יותר איזה מבין הרכבים האלה אמין יותר .

תודה מראש על העזרה :wink:

פורסם (נערך)

שאלה חשובה היא על מי אתה רוצה לעשות רושם.

אם אתה רוצה להרשים אנשים שמבינים במכוניות - אתה ממש לא בכיוון.

באופן עקרוני - ביואיק לה-קרוס, רכב יחסית נפוץ קל וזול יותר לתחזוקה מהקאדילקים ועם מספיק הוד והדר. נמצא מאוד גבוה בסולם הפוזה לשקל.

אופציה נוספת היא קרייזלר 300. הרכב מאוד מרשים, הדגם הישן יותר גנגסטרי, החדש מעודן יותר הן חיצונית והן באופיו הדינמי. בצפ' אמריקה הרכב לא נחשב בעייתי לתחזוקה, אבל נדירות הרכב בישראל עשויה לסבך את העניינים באם תצוץ תקלה.

עוד אפשרות - מרצדס E ממונית + צביעה מחדש (למרות שמי שמבין ידע שמדובר באקס-מונית).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לשאלתך את מי אני רוצה להרשים אז בטח לא את אלה שיושבים על מרצדס S או BMW 750

זה יותר לכיוון של רושם על הכביש רכב עם נוכחות שמושך את העין ונראה מוכבד מרשים ויוקרתי בהחלט.

לגבי הC300 לא אוהב את הרכב הזה, הוא מאוד דל בפאר בפנים הרכב, וגם הצורה החיצונית פחות מושכת אותי .

בעניין המרצדס בטח שלא אקנה רכב שהיה בעבר מונית , ובכלל לא בקטע של מרצדס .

שמתי לב שבאמת הלה קרוס יותר נפוצה על הכבישים ובאמת זה נראה שקל וזול יותר בחלקים איתה .

ובכל זאת מכל שלושת האופציות , לה קרוס, CTS אוSRX מה ממולץ יותר בהתחשב לדרישות שלי .

ושוב תודה מראש על העזרה :wink:

פורסם

הCTS היא הנעה אחורית, 3.6 ליטר - חלקי מרכב מאלומיניום עד כמה שזכור לי

הלה-קרוס יכולה להגיע גם בנפח 2.4 ליטר ולעומת הקאדילאק מדובר בבהמה לא מתנהגת כלל וכלל - פשוט ספינת שיוט סופר נוחה ושקטה ומפנקת אבל בשביל הביצועים - תקיח את הקאדילאק.

הSRX - תשכח מהביצועים אבל הרווחת פרקטיקה לפחות וסוג ישיבה שונה.

אם אתה מחפש רכב לשיוט בנוחות מירבית עם הרבה כוח - הייתי אומר שחבל להתאמץ כאן על קאדילאק, ה-לה קרוס מאוד מפנקת!

אבל הבחירה שלי היתה הCTS.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הSRX היא האופציה העדיפה מבחינת נוכחות ופרקטיות. יש לדאוג לרמת גימור גבוהה יותר. מבחינת איבזור היא גם נותנת בראש לתוצרת גרמנית.

פורסם

ראשית תודה על התשובות המהירות .

אני מבין שהלה קרוס קלה יותר לתחזוקה , העדפה שלי יותר זה לקדליאק CTS או SRX

כמובן שזה יותר בעליות ההחזקה .

ברמת גימור הפנים הSRX מגיעה באותה רמת איבזור ופאר בפנים מול הCTS ?

העניין הוא כזה , לקנות רכב גרמני מפואר , BMW מרצדס או אוודי בשנתונים 2010-2012 זה מאוד מאוד יקר.

והמטרה שלי היא כמובן גם רכב איכותי אבל שיהיה עם רושם ונוכחות על הכביש כמו שצריך , ובנוסף חשוב לי מאוד רמת גימור פנים מכובדת .

אם נתמקד בקדילאק אז לגבי נוחות כניסה לרכב ויציאה ומרחב פנימי אז לדעתי הSRX באמת עונה על הכל , אני לא בן אדם קטן , 1.84 מטר ורחב בגוף .

אוהב מרחב ברכב. למרות שהCTS מדליקה וספורטיבית יותר .

את זה אני כבר אצטרך להרגיש בנסיעת מבחן על שני הרכבים ולראות למה התחברתי יותר .

אגב, שאלה חשובה איך הולך המחירון של הרכבים האלה ? כפי שידוע לי הרכבים היוקרתיים ובמיוחד האמריקאיות יורדים משמעותית במחיר האם זה נכון , ואם כן עד כמה בדרך כלל באחוזים המחירון של רכבים אלה גמיש .

ושוב תודה מראש על העזרה :wink:

פורסם

זה גם מה שאני הבנתי בהקשר למחירון של רכבים אמריקאים ופרט קדילאק .

נראה הגיוני להוריד ממחיר המחירון 20%/30% ??

פורסם

המחיר הסופי תלוי כמובן במצב הרכב, כמה המוכר עומד על שלו או לחוץ למכור וכמה אתה טוב במיקוח.

חושב יותר מכמות האחוזים שתפחית מהמחירון זה שהרכב יהיה יד נמוכה, קילומטרז' נמוך ועם היסטוריה נקיה ופנקס טיפולים מלא.

פורסם

20% פחות מהמחירון זה ריאלי לרכב עם נתונים ממוצעים-לCTS. אין לי מושג איך השוק של הSRX.

בתור אחד שבבעלותו C300 מנוע V8 בנפח 5.7 השד לא נרא בכלל מבחינת תחזוקה.

טיפול 10K עולה 1100 במוסך יבואן.

צמיגים פעם בשנתיים 3000 ש"ח (ג'אנט 18)

ברקסים בערך 2500 ש"ח לסט שלם.

התקלה היחידה שחוויתי הייתה החלפת הממירים, 2900 ש"ח.

דלק ממוצע של 1-8 במשולב.

ממש לא יותר יקר מתחזוקה של רכבים אחרים.

אני באופן אישי מאוד הופתעתי לטובה.

• תוכן חדש...