Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח שלמחיר המיוחד שתוציא , תוסיף כמובן יישור קו מכובד,אם יהיה צורך , כיאה לרכב יוקרה , ואז תעשה חישוב של משתלם לא משתלם .

פורסם (נערך)

כרגע אני עם הונדה אקורד ומחיר הטיפולים במוסך מורשה לא זול בכלל, רוב הטיפולים זה סביב ה1500 לפחות.

אז אם אעבור לקדילאק נראה לי שלא אהיה מופתע ממחיר טיפול ברכב.

בעניין המחירון , כמה שהרכב יהיה מטופל ושמור והכל , עדין נראה לי שברכבים אמריקאים וקדילאק בפרט זה יהיה לפחות 20% פחות .

היום BMW או מרצדס S לא נמכרים במחירון ואפילו לא היפניות אז בטח ובטח שלא אמריקאיות .

יש משהו מסוים שצריך להתמקד בבדיקה של קדילאק ? חלק ברכב או כל דבר אחר שכדאי לי להשים לב יותר ?

עריכה אחרונה על ידי noami55
לא השלמתי את הכתיבה
פורסם
אל תשכח שלמחיר המיוחד שתוציא , תוסיף כמובן יישור קו מכובד,אם יהיה צורך , כיאה לרכב יוקרה , ואז תעשה חישוב של משתלם לא משתלם .

למה אתה מתכוון ישור קו ?

פורסם
שאלה חשובה היא על מי אתה רוצה לעשות רושם.

אם אתה רוצה להרשים אנשים שמבינים במכוניות - אתה ממש לא בכיוון.

באופן עקרוני - ביואיק לה-קרוס, רכב יחסית נפוץ קל וזול יותר לתחזוקה מהקאדילקים ועם מספיק הוד והדר. נמצא מאוד גבוה בסולם הפוזה לשקל.

אופציה נוספת היא קרייזלר 300. הרכב מאוד מרשים, הדגם הישן יותר גנגסטרי, החדש מעודן יותר הן חיצונית והן באופיו הדינמי. בצפ' אמריקה הרכב לא נחשב בעייתי לתחזוקה, אבל נדירות הרכב בישראל עשויה לסבך את העניינים באם תצוץ תקלה.

עוד אפשרות - מרצדס E ממונית + צביעה מחדש (למרות שמי שמבין ידע שמדובר באקס-מונית).

שאלה של סקרנות: מה אנשים שמבינים במכוניות היו בוחרים?

פורסם (נערך)

אני חושב שהקאדילק והביואיק מהדגמים הרלוונטיים הם רכבים טובים בהחלט ולגבי הרושם, דווקא מהבחינה הזאת הם לא רעים לדעתי.

מעבר לזה, מקבלים רכב חדש יחסית לרכבי היוקרה האירופאים וזול יותר לאחזקה ברוב המקרים.

לגבי מרצדס מונית לשעבר, יש כאן כמה אנשים שעשו את זה לאחרונה, אני אישית לא חושב שזה תחליף אמיתי לרכב יוקרה.

מדובר ברכבים משומשים מאוד, לרוב ברמת אבזור מאוד בסיסית והכי בולט - רכבים משומשים מאוד ודיי בלויים. יש מציאות פה ושם אבל למעט מצב הסלון והמרכב שיוכלים להיות בלויים יותר/פחות שאר הדברים נשארים אותו הדבר.

מה אני הייתי בוחר? בתקציב של סביב 200K אני הייתי הולך לכיוון משפחתית גדולה/מנהלים חדשה.

אפשר לבדוק את הסקודה סופרב, אופל אינסיגניה, אולי טויוטה קאמרי, ניסאן אלטימה או שברולט מאליבו בניחוח אמריקאי.

אם אתה חובב גודל ואמריקאיות אז גם אימפאלה חדשה יכולה להיות אופציה מעניינת.

במשומשות לדעתי סדרה 3 מהדור האחרון היא אחלה בחירה אבל קיימות עוד אפשרויות מעניינות כמו אינפינטי G37 או פולקסוואגן פאסאט CC

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

אני לא מתכוון לקנות רכב חדש מהחברה, אני מדבר על יד שניה בשנים 2010-2012

הקדילאק קצת יותר יקר לכן זה יהיה 2010 וגם העדיפות שלי היא לקדילאק .

למישהו פה יש נסיון עם קדילאק ? טיפולים, אמינות , ובכלל..

ושוב גם אם מישהו יודע איך מתנהל המחירון של רכבים אלה אני אשמח לקבל קצת הכוונה

תודה מראש

פורסם
שאלה של סקרנות: מה אנשים שמבינים במכוניות היו בוחרים?

תלוי מה הרושם שאתה רוצה לעשות ועל מי.

מי שמכיר את שוק הרכב יודע שרכב אמריקאי גדול משומש הוא לא יקר, לא ממש יוקרתי וממש-ממש לא ספורטיבי.

פורסם

מה אפשר כבר לקנות במחיר של סביב ה 100 אלף בערך ,

אם הדרישה לרכב משנת 2010 ומעלה ושיהיה בקטגורית רכבי מנהלים/סלון

כמובן עם כל התוספות , עור, גג, מדיה, מנוע גדול חזק, ועוד...

רכבים גרמניים בשנתונים האלה מאוד יקרים ,

וזאת הסיבה שבחרתי ברכב אמריקאי , וקדילאק פרט מול הביואיק לה קרוס , הרבה יותר מפנקת ומרשימה .

ובנוסף גם המחירון ברכבים האמריקאים נמוך מאוד ועוד יורד בצורה משמעותית בעשרות אחוזים ממחיר המחירון.

תקנו אותי אם אני טועה ;)

פורסם (נערך)

אתה צודק - בכל הנוגע לגודל וכמות בעלי החיים שהוקרבו על מזבח ה-upholstery לכל שקל - אין הרבה תחרות לרכב אמריקאי משומש. למעשה במובנים רבים מדובר בעסקה לא רעה בכלל ויש מספר חברי פורום שדבקים באמריקאיות המשומשות שלהם.

פינוק הוא עניין אינדיבידואלי יותר - תנסה לשבת (ולנהוג אם אפשר) גם בלה-קרוס וגם ב-CTX לפני שתחליט.

ובנוסף גם המחירון ברכבים האמריקאים נמוך מאוד ועוד יורד בצורה משמעותית בעשרות אחוזים ממחיר המחירון.

וכל מי שמבין יודע את זה - לכן הרושם של מי שנוהג באמריקאית משומשת עלול לא להיות זה שאתה מחפש. בלי לדעת על מי בדיוק אתה מעוניין לעשות רושם ומאיזה סיבות - קשה יהיה לנחש את התוצאה. אבל זה העסק האישי שלי ואני מאמין שכבר חשבת על זה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
תלוי מה הרושם שאתה רוצה לעשות ועל מי.

מי שמכיר את שוק הרכב יודע שרכב אמריקאי גדול משומש הוא לא יקר, לא ממש יוקרתי וממש-ממש לא ספורטיבי.

אני מתכוון לרכב שכיף לנהוג בו. רכב אייכותי. לא יודע. זה פשוט עלה כאן בשרשור אז מעניין אותי לדעת.

פורסם
אתה עושה 1:8 עם 5.7 ליטר V-8?!?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

כן, הנסעיות מתחלקות 50% בערך עירוני ובין עירוני.

לקרייזלר מערכת לניתוק 4 צילינדרים בכביש מהיר.

אגב, זה לא הצריכה (צריחה???) כאשר מאמצים את הרכב, שם 1-2 זה לא מילה גסה :)

פורסם (נערך)

מהניסיון הקצר שלי עם הקרייזלר הזאת שמתי לב שכיתוב ה-ECO (שמסמל בין השאר שהמנוע הופך מ-5.7 ליטר ל-2.8 "בלבד") הופיע רק בשיוט במישור במהירויות יחסית מתונות. בכל האצה קלה או בכל פעם שהכביש החל מטפס במעלה הר (או אפילו גבעה מתונה) הנורית כבתה וארבעת הצילינדרים הרדומים התעררו לחיים.

אבל הם כנראה הצליחו לא רע בשיווק הפונקציה הזאת, כי שעצרתי עם הרכב לתדלוק בעיירה הנידחת לילואט המתדלק התעניין בסוג המנוע ואחרי שאמרתי לו שזה V8 הוא הזכיר את יכולת כיבוי הצילינדרים ושאל אם הרכב אכן חסכוני כפי שקרייזלר טענו.

למרות מערכת הניתוק המאוד בררנית הופתעתי מאוד לטובה מצריכת הדלק הכללית של הבהמה וביחד עם התנהגות הכביש ואיכות הסאלון אותה 300 גרמה לי לראות את תעשיית הרכב האמריקאית באור אחר (וחיובי הרבה יותר).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

נכון, בכל לחיצה קצת יותר חזקה על הגז המערכת נכבית ונדלקת כאשר נרגעים, זה גם לא מורגש בכלל בנסיעה ואם לא הייתה הודעה על לוח השעונים לא הייתי יודע בחיים שהרכב מכבה 4 צילינדר.

ובכל זאת, העובדות הן שאני מודד כל תדלוק במשך שנתיים וחצי וזה הממוצע.

התדלוקים היחידים שאני לא מכניס לחישוב הן נסיעות לאילות או לצפון הרחוק, כי אז 90% יהיו בין עירוני וזה יהרוס לי את ההממוצע (לטובה, אבל אני לא מחפש לרמות את עצמי)

• תוכן חדש...