Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי 2 רמקולים 6x9 של פיוניר, השאלה היא האם השני רמקולים האחוריים האורגינלים של הרכב צריכים להיות מחוברים ולעבוד בשילוב לחדשים או להיות מנותקים?

פורסם (נערך)

העוצמה המקסימלית חלשה יחסית, והאיכות בינונית.. לצערי לא כל כך מבין בזה.. מה יכול להיות חסר?

ה2 רמקולים מאחורה הם pioneer ts-a6965s, הם נחשבים טובים בכלל?

עריכה אחרונה על ידי Oranus
פורסם

באיזה נגן/יחידת ראש/רדיו דיסק אתה משתמש?

איזה רמקולים/קומפננט מורכב אצלך מקדימה?

מה התקציב שאתה מוכן להשקיע?

על איזה רכב מדובר? האם אתה יודע את המידה של הרמקולים בדלתות/דשבורד?

8)
פורסם

התקנתי כאלה אצל אבא שלי,הרמקולים טובים לדעתי. יש באס נחמד וצליל גבוהה לא רע בזכות הטוויטר המובנה.

איזה רדיו דיסק יש לך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
באיזה נגן/יחידת ראש/רדיו דיסק אתה משתמש?

איזה רמקולים/קומפננט מורכב אצלך מקדימה?

מה התקציב שאתה מוכן להשקיע?

על איזה רכב מדובר? האם אתה יודע את המידה של הרמקולים בדלתות/דשבורד?

מדובר ברכב מסוג פולקסוואגן פולו 2012.. הרמקולים שקיימים מקדימה הם המובנים..

המערכת עצמה הותקנה השבוע והיא נקראת PULSE HIMAX ANDROID 4.2.2 .. מישהו שמע עליה?

פתחתי אשכול בנוגע למערכת עצמה - http://www.hometheater.co.il/vp2127951#2127951

אני מקווה שזה לא איזה חיקוי סיני.. כי יש מצב לזה..

• תוכן חדש...