Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום אני כשנתיים מאז סיום הלימודים, ובמהלך השנתיים האלה אני עובד בעבודה די טכנית שלא דורשת ממני יותר מדי מחשבה(אם בכלל). ובמהלך השנתיים האלה אני מרגיש שהמוח שלי מתנוון וזה רק נהיה גרוע יותר.

ניסיתי בזמנו לראות קורסים בהיסטוריה מטעם האוניברסיטה העברית, אבל כמו כול מקצוע שצריך בו לשנן, הוא לא מעניין אותי במיוחד.

השאלה מה אפשר ללמוד שיהיה זמין באינטרנט ושטיפה יאתגר את המוח אבל מצד שני לא יהיה חופר מדי(להלן מתמטיקה או פיזיקה)?

פורסם

זה לא משנה, ובמקרה הכי גרוע תתייעץ עם מרק10 בנושא...

אני למדתי משם כמה תובנות שמלוות אותי בשנים האחרונות (לדוגמא, אם אתה שליח פיצה ופותחות לך את הדלת 2 בחורות ערומות שיש מפשיטות אותך, אז כנראה שיש מצב לאורגיה)

לחלופין, גיליתי שיפנים זה עם חולני אפילו יותר ממני, אז אני משתדל להימנע מיפניות בתווך הגילאים 27-29 בעלות ת.ז ישראלית, המון כסף ודוברות עברית שוטף ללא מבטא וכידוע לך יש המון כאלו בישראל אז זה קשה אבל אפשרי.

• תוכן חדש...