Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט לגבי בחירת טלוויזיה 46 אינץ' מהרשימה הבאה http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=850389,853293,852913,845087

לגבי הסמסונג F6400 הבנתי שההבדל בין הקידומת בUE וUA זה ייצור באסיה ואירופה ובעיקר מתייחס ליבואן רשמי ויבוא מקביל והשאלה היא האם קיים הבדל בתכונות המסך? והאם ההבדל הזה מצדיק את פער המחירים ( 900 ש"ח ) ?

מישהו יכול לשפוך אור על ההבדלים בין הF6400 לF6800 ?

האם במסכי הסמסונג קיימת אפשרות כמו במסך טושיבה לWIDI ?

הממשק בסמסונג הוא מאוד נוח, מישהו התנסה בזה של הטושיבה ויכול לתת חוות דעת?

אני די נוטה לטושיבה בגלל שגם בצפייה מהספות שבצד לא נפגעת איכות התמונה והצבע השחור מה שקשה להגיד לגבי מסכי הסמסונג.

תודה מראש לעוזרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שאני יודע ua ue מתייחסים לשוק היעד של המסך ולא ארץ ייצור, חרף מה שמספרים המוכרים.

היבואן הרשמי אמור למכור לך UA שמיועדת לאסיה והיבוא המקביל UE שמיועדת לאירופה.

פורסם

תודה על ההבהרה.

אני בכל זאת לא מצליח להבין את פערי המחירים- מה ההבדל בתכונות שמצדיק את ההפרשי המחיר?

לצורך עניין מסך UA50F6400 עולה יותר 255 ש"ח בלבד מאשר UE46F6400 -

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=852913,850389,852002

אם כל העניין הוא שוק היעד והם מיוצרים באותו מקום ובעלי אותם תכונות אני בלי לחשוב פעמיים אוסיף 255 ש"ח למסך 50 אינץ'.

לצערי המוכרים בחנויות שנגשתי אליהם יודעים להסביר פחות ממה שאני יודע מקריאה בסיסית באינטרנט, ואני אשמח שמישהו ישפוך אור על הנושא כי אני רוצה בימים הקרובים לקנות את הטלוויזיה.

בכל אופן, אני הולך אחרי הצהריים לניופאן עודפים בראשון לציון כדיי להתרשם מהטושיבה ולשחק קצת עם הסמארט.

פורסם

אם אני לא טועה, קצב רענון התמונה בUE הוא 200HZ, ב UA 400Hz, בנוסף חסרות מספר אופציות של עיבוד תמונה ב UE.

לי אישית יש את ה 6400UA , ואני מרוצה ממנה, וממליץ.

פורסם

לא רוצה לבלבל אותך אני בטוח שסיננת הרבה חברות ולבסוף הגעת לשתיים האלה, אבל- למה לא פיליפס?

פורסם
אם אני לא טועה, קצב רענון התמונה בUE הוא 200HZ, ב UA 400Hz, בנוסף חסרות מספר אופציות של עיבוד תמונה ב UE.

לי אישית יש את ה 6400UA , ואני מרוצה ממנה, וממליץ.

לא מבין את זה , גם עם תכונות פחות טובות, גם יבואן מקביל ולא רשמי וגם יותר יקר? :shock:

לא רוצה לבלבל אותך אני בטוח שסיננת הרבה חברות ולבסוף הגעת לשתיים האלה, אבל- למה לא פיליפס?

אני אגיד לך את האמת אני חושב שזה עניין של שיווק- לא נחשפתי למסכי פילפס בבתים של משפחה או חברים וגם בחניות לא ראיתי משהו מיוחד.

טושיבה יש בבית של ההורים ואני מאוד אוהב את איכות התמונה והשחור גם בצפייה מהספות בצד, למרות שמדובר במסך ותיק עם 100HZ בלבד ( דגם 46sl736).

וסמסונג פשוט אימפריה עם שיווק מאוד אגריסבי בישראל ועם שפע של המלצות ודגמים.

יש לך דגם ספציפי להציע לי של פיליפס?

פורסם

הייתי בניופאן יש אחלה מחיר על טושיבה שאני רוצה (3900 ש"ח) אבל הסתובבתי בעוד כמה חנויות ודווקא מוכר אחד בשקם אלקטריק הבין קצת יותר ממוכר ממוצע והסביר לי שסמסונג F6400 יש 4 יצרנים שונים וזה לא אותה טלויזיה למרות שמדובר על אותה חברה .

הוא אמר שעל F6400 יש 120HZ 200HZ ו400HZ ויש כאלה עם תפריט בעברית וכאלה שלא ולבדוק טוב טוב כי יש משמעות להבדלי מחיר.

באותו הזדמנות הוא המליץ עלי על פילפס 48fh5509 דגם חדש לעומת המקבילות שהסתכלתי ואמנם היא בלי 3D אבל איכות התמונה והחדות מעולות במחיר של 4300 ש"ח .

פורסם (נערך)

דגם ה UE מיוצר באירופה (לרוב בסלובקיה) ונמכר ביבוא מקביל, הUA מיוצר בתאילנד וזה הדגם שנמכר ע"י היבואן הרשמי סמליין.

הUA מגיע עם 2 פיצ'רים מרכזיים שאין ב UE -

- מנגנון MICRO DIMMING - אלפי LEDים שפזורים לאורך הפאנל שנכבים ונדלקים עצמאית אחד מהשני וכך מתאפשר לקבל רמת שחורים ונגדיות טובים יותר.

- מנגנון החלקת תמונה של 400MHz לעומת 200Hz בדגם ה UE - תקבל תמונה חלקה יותר ע"י אינטרפולציה טובה יותר. בגדול, אם יש לך פריים תמונה 1 ופריים תמונה 2 - המסך ישערך ויציג לך בנוסף עוד פריימים בינהם- פריימים 1.2 1.4. 1.6 וכולה..

באופן כללי:

U= מסך LCD LED. עד לפני שנה וחצי עוד היה "L" לLCD "רגיל". PS = פלזמה. A/N/E = איזור מכירה בעולם. E = Europe, A = Asia+Oceania+Africa, N = North+Latin America.

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לי אישית יש בבית פיליפס 7605 אמבילייט, האמבילייט זה שני פלאורסנטים משני צידי הטלויזיה שמשתנים עם מה שמוקרן בטלויזיה ונזרק על הקיר.

לדוגמא: כשרואים סרט בסצנה של אש כל הקיר מאחורי הטלויזיה הופך לאדום, סצננה עם מים- הקיר כחול, זה נשמע קצת שטחי אבל זה ממש לא יש הרבה משחקי צבעים מאחורי האמבילייט פשוט חווית צפייה.

תחפש ביוטיוב philips ambilight יש כניראה הרבה סירטונים שממחישים.

בגודל 47 לפי חיפוש מהיר בזאפ יש אחת שהמפרט שלה נשמע טוב וזה מתחיל ב 700HZ:

7108k led

יש עוד הרבה רק צריך לחפש, שים לב שהסדרה 7 של פיליפס טובה משמעותית מסדרה 5 יש גם 8 ו-9 אבל המחירים לא מצדיקים.

בהצלחה :)

פורסם

האמת שכמה שחשבתי שאני סגור על מה אני רוצה ככל שאני מעמיק בעניין ככה אני יותר מבולבל. אני בודק עוד אופציות בינתיים :roll:

פורסם

תלך על סמסונג או LG או סוני, אל תתקרב לטושיבה.

F6400 דגם ביניים מעולה, ממליץ לקנות ביבוא רשמי.

אגב יצאה כבר סדרה H וזה הזמן לקנות סדרה F במחירים נמוכים לפני שיגמרו המלאים!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
תלך על סמסונג או LG או סוני, אל תתקרב לטושיבה.

F6400 דגם ביניים מעולה, ממליץ לקנות ביבוא רשמי.

אגב יצאה כבר סדרה H וזה הזמן לקנות סדרה F במחירים נמוכים לפני שיגמרו המלאים!

אני אגיד לך את האמת הסדרה H אולי עם 4 ליבות אבל איכות שלה לדעתי נופלת מהסדרה F .

וכבר הספקתי להבין מכל החיפוש שאין חברה עדיפה, יש דגם עדיף, לכל חברה יש מסכים מעולים ומסכים גרועים זה לא מה שהיה פעם שהיית בוחר חברה והיית יודע על מה אתה בדיוק הולך.

עריכה אחרונה על ידי Popeyes
פורסם

אני לפני חודשיים קניתי את ה- F5500 50" מאוד ממליץ.

אצל סבתא שלי יש גם טלויזיה בת כמה חודשים של פיליפס והצבעים בסמסונג שלנו הרבה הרבה יותר טובים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...