Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע במקרה איך אני עושה שיקוף של המחשב בטלויזיה?

הצלחתי לחבר ביניהם כך שאני רואה תמונות, סרטים, חיבור ביוטיוב וכו' אבל אני לא מצליח שהמסך של המחשב יוצג בטלוויזיה במלואו , שולחן העבודה קבצים וכו', תצוגה מלאה- פשוט שהפועלות של המחשב יוצג על המסך הטלוויזיה בצורה אלחוטית..

אשמח לעזרה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יודע במקרה איך אני עושה שיקוף של המחשב בטלויזיה?

הצלחתי לחבר ביניהם כך שאני רואה תמונות, סרטים, חיבור ביוטיוב וכו' אבל אני לא מצליח שהמסך של המחשב יוצג בטלוויזיה במלואו , שולחן העבודה קבצים וכו', תצוגה מלאה- פשוט שהפועלות של המחשב יוצג על המסך הטלוויזיה בצורה אלחוטית..

אשמח לעזרה.

אני לא חושב שזה אפשרי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
איזה כרטיס מסך יש לך? החיבור שכן הצלחת לעשות, היה אלחוטי?

Mobile intel® 4 series express chipset family

mobile intel® gma 4500M

החיבור הוא אלחוטי כמובן, אני יכול לראות תמונות סרטים לשמוע מוזיקה מהפלאפון בטלויזיה ומהחשב את הקבצים שאני שם בתייקה משותפת ברשת הביתית והכל כמובן אלחוטי.

אני לא חושב שזה אפשרי.

הכוונה שלי היא פשוט לראות את המחשב שלי על הטלויזיה- כמו שמחברים את המחשב למקרן- רק בצורה אלחוטית- יכול מאוד להיות שפשוט אי אפשר לעשות את זה ואני לא מבין נכון.

כנ"ל לגבי האייפון- לראות את המסך של האייפון על מסך הטלוויזיה בחיבור אלחוטי.

פורסם

הייתי מתחיל מלנסות להתקין את הטלוויזיה כהתקן על המחשב (start -> Devices and printers). משם, בהנחה שזה הצליח, לחיצה ימנית על הדסקטופ, בחירה ב- Graphic Properties. יפתח חלון עם שלוש אופציות, תבחר ב- Advanced. שם תוכל לבחור איזה מסך אתה רוצה שיציג את מה שאתה רואה על המחשב.

אם מדובר בלפטופ (אני מניח מהשם של כרטיס המסך) תבדוק אם יש לך קומבינציה של כפתורים (FN+משהו) שעושה דופליקייט למסך חיצוני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הייתי מתחיל מלנסות להתקין את הטלוויזיה כהתקן על המחשב (start -> Devices and printers). משם, בהנחה שזה הצליח, לחיצה ימנית על הדסקטופ, בחירה ב- Graphic Properties. יפתח חלון עם שלוש אופציות, תבחר ב- Advanced. שם תוכל לבחור איזה מסך אתה רוצה שיציג את מה שאתה רואה על המחשב.

אם מדובר בלפטופ (אני מניח מהשם של כרטיס המסך) תבדוק אם יש לך קומבינציה של כפתורים (FN+משהו) שעושה דופליקייט למסך חיצוני.

הצלחתי להגדיר את הטלוויזיה בתור התקן על המחשב, אבל בשלב הבא הוא לא מאפשר לי לבחור אותו כמסך לתצוגה לשכפול כמקרן.

אני יכול לראות את מה שמופיע בטלוויזיה על המחשב בחיבור אלחוטי , אפשר בכלל גם להפך מבחינה טכנולגית לבצע את זה דרך WIFI?

פורסם

כדיי לעשות הפרדה ולהקל על המשתמשים הבאים שיקראו אחרינו את הפורום, פתחתי דיון חדש בנוגע לחיבור אלחוטי של המחשב לטלויזיה כך שמי שמעניין אותו רק השוואת טלויזיות יצפה בנושא הזה ומי שירצה להתעמק בחיבור המחשב לטלויזיה ילך לנושא המתאים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?540541-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92-H6400

• תוכן חדש...