Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח דו"ח בדיקה - לאון 1.2 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעזור לחבר, הוא בדק סיאט לאון 1.2 ידני.

הרכב עשה 65K ק"מ ועל הכביש מאוקטובר 2011.

לפני שהוא ממשיך האלה, מעניין אותי מה דעתכם על תוצאות הבדיקה?

בעל הרכב הלך למוסך מורשה בנצרת עילית, הברקסים הקדמיים הוחלפו ונזילת השמן דרשה החלפת שסתום בלבד. משאבת המים הייתה תקינה

אשמח לייעוצכם

leon1.2.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איזו נזילה טופלה - זו של הגיר או זו של המנוע ?

הצמיגים - האם דורשים החלפה ?

כיסוי בית מראה - שיברר, החלק הזה עשוי להיות לא זול (וכ"כ - אם המראה בצבע הרכב יצטרך להוסיף עלות צביעתה).

חוץ מזה - איני רואה עוד משהו משמעותי.

alfa 156 2.5.

פורסם

איזו נזילה טופלה - זו של הגיר או זו של המנוע ?

המזילה של המנוע. נטען כי הנזילה בתיבה היא תוצאה מהנזילה במנוע

הצמיגים - האם דורשים החלפה ?

כן, החבר יודע וזה יהיה על אחריותו

כיסוי בית מראה - שיברר, החלק הזה עשוי להיות לא זול (וכ"כ - אם המראה בצבע הרכב יצטרך להוסיף עלות צביעתה).

יוזמן מאיביי ככל הנראה וישאר בצבע בסיס

חוץ מזה - איני רואה עוד משהו משמעותי.

תודה רבה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

המוכר שלח את החשבוניות שקיבל מהמוסך בתיקון הפגמים.

האם זה באמת מכסה את הפערים? (ללא צמיגים וכיסוי מראה)

leon1.2a.jpegleon1.2b.jpeg

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

מחזק את דיברי חולגי .

תדאג לראות היסטוריית טיפולים .

ממליץ לבדוק אם עבר בעבר החלפת שרשרת טיימינג , במודל הזה היה בעיות איתה ובדרך כלל הוחלפה ללא עלות במסגרת האחריות .

פורסם

שים לב שלעובדה שיש להחליף רפידות בלם עוד 2000 ק"מ (זאת דרך דיפלומטית לומר שהוצע ללקוח להחליף רפידות בלם והוא סירב.)

לגבי שרשרת הטיימינג ככל שידוע לי לא היתה החלפה יזומה ברכבים בהם הבעיה לא הופיעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בדילמה דומה לשלך בחודש האחרון, לקחתי לבדיקה רכב בן 3.5 שנים שנראה על פניו במצב טוב, בבדיקה גילו שכל תחתית הרכב מלאה בשמן.

המוכר הכניס את הרכב למוסך, החליפו אטם קרטר וטענו שהרכב תקין.

אני החלטתי לרדת מהרכב הזה מכיוון שרק אחרי חודש של שימוש אינטנסיבי ברכב תוכל לדעת האם הנזילה באמת תוקנה כמו שצריך. אחרת את מסתמך על דיאגנוסטיקה של המוסך (אולי הנזילה הגיעה ממקום אחר ואז אתה תצטרך לשלם על התיקון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאחר בדיקות מול המוסך המורשה הרכב נקנה והבעלים החדש מרוצה

תודה לכולם!

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...