Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זירת קטנות ואוטו' מתחממת, פיאט 500 ב 89K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואללה, נחמד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ב90K לא יכלו לדחוף פנימה TwinAir? :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טווין אייר משודך רק לגיר ידני.

זאת עוד גרסת קידום מכירות (הפע לא טריבוטו)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנוע 1.2 עם 69 כ"ס? הם לא התקדמו יותר מדי מהמנוע של פיאט 124 שהוא 1.2 עם 59 כ"ס (אני מאמין שהפיאט 124 גם הייתה באותו משקל או אפילו קלה יותר מה500 המודרנית).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

במכוניות הקטנות של פיאט מנועי 16 שסתומים שמורים לגרסאות ספורט קיצוניות ודגמי פאר חריגים. קו יצור השסתומים בפיאט מופנה כולו לטובת אלפא רומיאו דגמי ה-500 והפונטו מקבלים רק את מה שנשאר.

ששכרתי רכב בגרמניה סיפרתי לנציג שיש לי פיאט 16 שסתומים. הנציג היה בהלם. הוא מיד הציע לשדרג אותי (ללא תשלום כמובן) מסתם SLK200 לרכב שיהלום את מה שהשארתי בארץ. הוא בדק במחשב ולבסוף הציע לי את ה-SLS, אבל בגלל שהיה להם רק קופה ואשתי רצתה רואדסטר, דחיתי את ההצעה בנימוס.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

נכון מדובר על מנוע FIRE וותיק מאוד,אבל ביחד עם זאת אמין ופשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע הפייר על 69 חמוריו זה אחלה פלפולים לחובבי רכב בקארז פורום.

אני ממש בספק אם לספר השכונתי, ל"בת של..." ורוב יתר הרוכשים הפוטנציאלים של ה 500, מדובר בעובדה שהם בכלל ידעו אותה אי פעם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מנוע 1.2 עם 69 כ"ס? הם לא התקדמו יותר מדי מהמנוע של פיאט 124 שהוא 1.2 עם 59 כ"ס (אני מאמין שהפיאט 124 גם הייתה באותו משקל או אפילו קלה יותר מה500 המודרנית).

את זה אומר רק אותו אחד שמודד קידמה לפי מגה"צ במעבדים, לפי רזולוציה במסכים ולפי וואטים במערכות אודיו. מי שמבין, יודע אחרת.. :wink:

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
טווין אייר משודך רק לגיר ידני.

זאת עוד גרסת קידום מכירות (הפע לא טריבוטו)

twin air מגיע רק עם גיר ידני? לא שזה רע, אבל באפסילון זה מגיע עם הגיר הרובוטי.

ה69 סוסים האלה מספיקים בהחלט להזיז את הקופסא המעוצבת הזאת ממקום למקום בזריזות ובחיסכון במישורים, בעליות ובירידות. אני לא רואה שום פסול במנוע פשוט נטול טכנולוגיה עתידנית כל עוד הוא עושה את העבודה. לא מדובר ברכב ספורט מטורף ובהחלט ניתן להנות מהנהיגה עם 69 הסוסונים האלה. הדבר היחיד שמוריד מהכיף זה ההגה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עשיתי על 500 ידנית 500 קילומטרים בסופ"ש יחיד לפני כמה שבועות, כולל עיר גבעתית למדי (Bath למי שמכיר) עם הרבה זינוקים בעליה. מנוע חביב ויחסית חסכוני, אבל לא התרשמתי. הגמישות לא משהו, ודיזל מודרני עם מכונית כבדה בהרבה מציג את אותה תצרוכת.

אנקדוטה מעניינת הייתה שבגרסת ההגה הימני עמוד ההגה קרוב מדי לקלאץ'. אם הנעל יושבת גבוה מדי על הדוושה, הוא מתחכך בסוליה בצורה מעצבנת בזמן לחיצה.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...