Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קניתי רכב דעתכם...


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

 

היום בשעה טובה קניתי אוטו.

 

אז ככה האוטו נרכש מכולמוביל. האוטו הוא יונדאי I30 שנת 2008 יד ראשונה מפרטי והיא עם 91700 קילומטר (15 וקצת לשנה).

מחיר המחירון של האוטו הוא 56k ולאחר שלקחתי את האוטו לבדיקה והוא יצא מצויין מבחינה מכנית חוץ מפגיעות פח לא משמעותיות בעלות משמעות נמוכה וחתמתי חוזה על 50k.

יש לציין שגם יצא לי איכשהו להשיג את המספר של של בעלי האוטו הקודמיים ודיברתי איתם (זוג מבוגר מאוד נחמד) שאמרו לי שטיפלו באוטו בקפידה רבה ורק במוסך מורשה (כמובן שזה מגובה גם בספר טיפולים של הרכב).

אז בקיצור מה דעתכם על העסקה שעשיתי?

פורסם

תתחדש - אבל זה פורום שמיועד ליעוץ לפני רכישה ולא פורום למתן חיזוקים ועידוד לאחר הקניה...

 

בכל מקרה, מה דעתנו? העסקה כבר נחתמה והרי נאמר על ידי חז"ל שעל הכלה תמיד אומרים שהיא נאה וחסודה.

פורסם

נשמעת עיסקה לא רעה, רכב פרטי מיד ראשונה שמור ומטופל ומגובה בבדיקה.

יכולת לקנות רכב ליסינג חדש בשנה אבל ללא ספר טיפולים וסביר להניח שעם בדיקה לא מושלמת והרבה תיקוני צבע באיכות נמוכה.

באיזה רמת גימור מדובר? אינספייר, פרימיום או סופרים?

פורסם

קודם כל - תתחדש.

מצאת אקזמפלר אחד מפרטי, עדיף לדעתי כזה מאשר מליסינג/השכרה.

גם אני חושב שהיה רלוונטי יותר לשאול לפני רכישה ולא לאחר מעשה.

תהנה מהרכב !

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שזו עסקה גרועה ביותר. אז מה, עכשיו תחזיר את האוטו מייד, או שתישאר עם השקעה גרועה של 50 אלף שקל ותאכל את הלב כל יום.. (:-

בקיצור, כמו שכתבו מעלי, אין הנחתום מעיד על גיסתו ואין משיחין בהקראת התעודה (:-

 

תתחדש!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...