Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שאלות לי אליכם.

אני ואישתי נמצאים כרגע בחוף לאמאיי בקוסומוי ורוצים לנסוע לצ'אוונג. במרכז התיירים פה אמרו לנו שהרכבים האדומים הגדולים מגיעים לשם והעלות היא כ 60 באט לאדם. נהגי המוניות מבקשים 300-400 לזוג. מי פה השיכור? האם להתעקש על 60 באט לאדם?

שאלה שניה.. מונית מחוף לאמאיי לשדה התעופה בקוסומוי, כמה צריכה לעלות? הבנתי שרק המוניות טקסי מטר אדום צהוב מגיעות לשם וכבר רשום עליהן ש50 באט זה מחיר התחלתי על השירות. על.כמה להתעקש שאדע שלא גונבים אותי? לבקש מונה בכלל?

שאלה אחרונה.. מחר אמורים להגיע בטיסה לבנגקוק והמלון שלנו הוא קרוב לקאווסאן. נכוונו כבר פעם אחת ממחירים הזויים של מוניות. אשמח אם תוכלו לומר לי כמה אמורה לעלות לי ולאישתי הנסיעה משדה התעופה לאזור הקוואסאן והאם יש טיפים שכדאי לי לשים לב אליהם לגבי המוניות וכו'?

רוב תודות

פורסם

תדאג לסגור עם הנהג מחיר שכולל אגרות. וציין זאת בפניו מספר פעמים. כך כשתגיעו לתשלום אגרה שלא יתמם הנהג

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

האתר לא נותן.מידע על תאילנד חוץ מפוקט. אשמח לתשובות מאנשים שהיו פה ויודעים. במיוחד חשוב לי הנסיעה מבנגקוק לקאווסן כדי שלא יעבדו עלי

פורסם

כשאני בתאילנד (אחת לחצי שנה) אני נוסע רק עם המוניות האדומות כשיש אותם באזור אין על מה להתמקח איתן כי זה לא יעזור

• תוכן חדש...