Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי הבוקר בחיפה והרכב שלי היה מאובק (יושם וקס טרי לפני כ-10 ימים אז מלוכלך הוא לא היה יותר מידי), והחלטתי שאם אני כבר באזור ולא יהייה לי זמן לשטוף בעתיד הקרוב, בהמלצת הפורום, נכנסתי לדורשיין.

הייתי צריך רק שטיפה חיצונית, עולה 40 ש"ח.

השטיפה מתבצעת עם כפפה שנראת כמו הצרות שלי, אבל כפפה, שנשטפת לפחות פעם אחת לפני תחילת העבודה (כאמור, הרכב שלי היה רק קצת מאובק ולא ממש נוטף בוץ), שמפו ללא דטרגנטים (לדברי הבעל בית והעובדה שהוקס נשאר איתן) ויבוש עם ג'ילדה שגם עוברת שטיפה לפני תחילת העבודה- כשהיא תלוייה (בהרבה מקומות שוטפים את הג'ילדה כשהיא על הרצפה עם ג'רניק, פה היא לפחות תלויה ולא אוספת אבנים)

בשטיפה ירדו רוב החרקים שהספקתי לאסוף על הפגוש, אבל לא 100%, התווספו לי כמה סוירלים חדשים (ודי עמוקים :x. שמתי לב רק כשניקיתי שוב את החלונות עכשו), אבל בגדול השטיפה שווה את ה-40 ש"ח:

שלא כמו שטיפות חרטא ב25 ש"ח, הבחור עובר עם לחץ אויר על כל החריצים ומנגב את כל המים שיוצאים משם. עובר עם סמרטוט יחסית נקי ויבש (יחסית. ג'ילדה אפילו רטובה טיפה תשאיר סימני מריחות) על החלונות גם מבפנים ועל כל המפתנים, כולל המכסה של פתח התדלוק!

שורה תחתונה: לא מתאים לדיטיילרים או פדנטים שנותנים שמות לכל סוירל חדש שמופיע (או כאלה שלראות מריחות על השמשה עושה להם טיקים), בהחלט שווה את האקסטרא תשלום למי שרוצה לצאת עם רכב נקי ובלי הצטברויות או נתזי מים שאוספים אבק ביציאה מהמכון.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...