Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשי, תתחדש!

רכב שממש שמתי עין עליו לאחרונה.

אשמח לראות אותו בפעולה.

לגבי ציפוי, אני הייתי הולך על מה שבטוח ומוכח לאורך הזמן שהוא קיים, opticoat.

"יאללה בירי".

פורסם

בכייף אתה מוזמן לסיבוב כשתגיע, לבירה שניים ,רכב מדהים ממש אהבתי את המנועים החדשים טיל רציני. דווקא אני לא כל כך מת על האופטי קואט שמתי עין על הקארפרו הקרמי או gt c1 וההייבריד.

שיפוצים..

פורסם

ממש (!) אשמח, על אחת כמה וכמה שזה רכב שיש לי עניין בו בתור מחליף לנוכחי.

על הדרך מעוניין לרכוש את הגלוריה, שכחתי לציין את זה פעם שעברה שדיברנו בנושא.

"יאללה בירי".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי חודשיים בערך שלא שטפתי את הרכב שמתי שלשום את הפוסו בתנאים הכי גרועים שאפשר- בלי פלסטלינה ועל שכבה של קולונייט 845 שעדין טרייה (שטיפה שניה מיישום) :). כדי למנוע אפקט של הסבון (CG citrus wash and gloss בדילול לשטיפה רגילה) עברתי על הרכב עם אתנול 1:5 בערך (לא מזיז אפילו בצחוק לקולונייט)

נראה כמה יחזיק.

השתמשתי בספוג של מגס'- זה מעפן. צריך ספוג קצת יותר רציני. בשלב מסויים הוא התחיל להתפורר לי. וגם שמתי יותר מידי (בגלל שזה פעם ראשונה שאני עובד עם וקס מוצק ובגלל הקצה הבולט בפד של מגס') מה שאומר שההסרה במקומות מסויימים הייתה ממש קשה.

לגבי האפקט- הגוון שהרכב קיבל קצת כהה יותר מהתוצאה אחרי ה845 (הפוסו שקניתי מיועד לרכבים כהים) אבל עם פחות גלוס. הרכב גם פחות חלק לפי דעתי, אבל זה יכול להיות בגלל שההכנה שלי הייתה לא טובה מספיק.

שמתי את החומר על חצי מהחלון האחורי, נראה איך הוא מחזיק על זכוכית, וגם לא שמתי מיסוך על גומיות ופלסטיקה- השתדלתי לעבוד בזהירות אבל אתם יודעים, אי אפשר לא לגעת בכלל. בינתיים לא שמתי לב לסימנים לבנים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נשמע כמו יישום/נסיון מיותר.

איך אתה רוצה להנות מאפקט חלקלקות או אפקט כלשהו ללא הכנה?

בכל מקרה, אפשר ליישם על פלסטיקה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

היישום לא מיותר. המטרה לעבור את החורף בשלום, ובשביל 3-4 חודשים בתאכלס יכולתי להשאר רק עם הקולונייט שהיה לפני, הפוסו יכול רק להועיל (גם אם לא הרבה, אקסטרא של חודש יהייה לי גם טוב. למשוך עד פסח ככה)

וכמובן ששכחתי לשים תמונה-

פוסו.jpg

(עשיתי לה קצת עריכה של הצבעים כי משום מה הטלפון שלי לא הצליח להסתדר עם הבהירות. זה מייצג די טוב את מה שאני רואה בעיניים)

אא, ועוד משהו- לפני הצילום (יומיים אחרי שהישום) לקחתי מגבת צהובה של הקוריאני, נקייה, והעברתי אותה על הרכב כדי להוריד אבק- שמתי אותה וגררתי רק עם המישקל העצמי שלה. כנראה שלא היה טל בכלל בשתי הלילות האחרונים כי שום דבר לחלוטין לא נדבק לרכב. בד"כ כשיש לחות שמתעבה על הרכב ו\או טל האבק נדבק וקשה להוריד אותו (צריך להרטיב עם ONR וכאלה).

ולא- לא עשה שום סוירלים ושום שריטות. באותה מידה יכולתי להוריד את האבק עם לחץ אויר

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

מה הכוונה ב"לעסוק בדיטיילינג"?

אני לא עושה מזה כסף, אני נהנה לשמור על הרכב ולנהוג עליו כשהוא נקי ורצוי גם מבריק.

לצערי בחודשיים וחצי\ שלושה האחרונים לא יכולתי לשטוף את הרכב כי היו לי דברים אחרים לעשות.

פורסם

לטפל ברכב באהבה בחומרים יקרים -זה לעסוק בתחום דיטיילינג להנאתך. (תחביב לא עסק)

ואחרי כל זה, מה יותר טוב לראות את הרכב/תוצאה כל יום/שבוע ולהתמוגג מנחת?

זהו מהות התחביב.

פורסם

וזה מה שאני עושה.

לצערי אין לי אפשרות לשטוף את הרכב כל שבוע, ולפעמים אפילו לא כל חודש... לימודים, מעבר דירה, עבודה... רק תבחר למה בערב היחיד שיש לי בשבוע אני מעדיף לפעמים לנסוע לפאב או משהו כזה ולא לשפשף שעתיים את הרכב.

אבל כשאני שוטף אני רוצה שהתוצאה תשמר להרבה זמן- ובשביל זה אני משקיע בחומרים וציוד, ו160 ש"ח בחומרים דוחי חתולים (שלא עובדים ואפילו לא מעקבים אותם בדרך לטפס לי על הרכב)

פורסם
ו160 ש"ח בחומרים דוחי חתולים (שלא עובדים ואפילו לא מעקבים אותם בדרך לטפס לי על הרכב)

טוב שכתבת את זה , כי רציתי עידכון על החומר הנ"ל.

יש לי גם בעיית חתולים. עקב שכן מעצבן שכל הזמן נותן להם אוכל, וכל חודש יש עוד גורים.

פורסם
כן אין ספק שאין כמו ציפוי לקופר s חדשה רק אני די מתלבט איזה.

וואי וואי קופר s זה אצלי בגדר פנטזיה, החלום זה קופר וואן עקב חוסר מזומנים.

• תוכן חדש...