Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות נוצץ?

לא, הצבע נוצץ מאד לדעתי, אני התכוונתי לזה שהמטאליק פלייקס בתוך הצבע פחות מנצנצים, מקווה שהבנת את ההבדל.

IG ההבדל בין הבידינג וההגנה של הפוסו לזה של האופטיסיל הוא ברמת שמיים וארץ. גם אופטי סיל חדש וטרי מתנהג כמעט כמו שהראית, מבחינתי הוא כמעט יצא מהארסנל, והוא מספק הגנה מאד מאד בסיסית מול חומציות של לשלשת ודברים רציניים, וההתנהגות מים שלו מאד בסיסית, בחורף למשל זה חשוב לי בהרבה מאשר ניצנוץ של מטאל כזה או אחר (שגם ככה לא קורה כשהשמיים מעוננים והרכב מלא מים).

בקשר לפוסו הבהר עם האפקט החלבי ? אני זוכר שניסיתי את הלבן על רכב שחור, לא היה אפקט חלבי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבדל ניכר בין הפוסו לאופטיסיל מבחינת בידינג. אני עדיין לא מוצא את האפקט הכהה של הפוסו, יש גם את עניין זווית הצילום,תאורה וכו.

אני מחפש את התמונה של הרכב הכהה שביצעתי לו טיפול עם הפוסו הבהיר.

לגבי הבלו וולוט שהוא ווקס נהדר שנותן עומק לצבע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לכלכתם את הפוסו לגמרי. חבל!

לא אדבר כאן על התכונות הטובות שלו אלא רק על יישום/הסרה. היישום שלו קל והולך מהר,ההסרה גם. לפי דברי המוכר שיטת היישום היעילה ביותר היא להעביר "וישים" קטנים כל פעם בצנצנת וליישם על משטחים קטנים. ככה החומר לא "יתקע" על הצבע ויהיה קשה ליישם אותו. לגבי שומניות זה דורש באפינג שכל הזמן צריך להסתכל על המשטח ולראות איפה נשאר חומר ולהתמקד לפרקים זה לא אומר ש"ההסרה קשה". כל ווקס/אוטם קשה איכותי לוקח לו זמן לרדת מהרכב,באתם לעבוד או מה!? התוצאות שוות אז תשקיעו.

לגבי זה שהוא מכהה מעט את הצבע,גם זה בספק רב. היות ויכולת מיסוך סווירלים שלו גבוה זה בה על חשבון של פיגמנט צבע מסוים. למשל בפוסו לצבעים בהירים זה לא קיים ממש. לא מרגישים שהוא נותן "גוון" לצבע הרכב. אני יישמתי פוסו לצבעים בהירים לרכבים כהים והתוצאה הייתה מעולה.

לסיכום,אני אוהב להשתמש בווקס בגוון חם פעם בתקופה. זה נותן טאץ מאוד יפה. משתמש בווקס dodo juice diamond white

ממש לא לכלכתי על הפוסו, זו הסיבה למה אני הולך ליישם שכבה חדשה :)

פשוט חבר לידי מרח ווקס רגיל על הרכב שלו וראיתי את הבדלי ההשמה, זה הכל.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

1. לא עשיתי השוואה בהגנה של האופטיסיל והפוסו (הגזמתם). עשיתי השוואה לאפקט הכהה של הפוסו. הטיפות על הרכב זה רק במקרה (אז צילמתי את הבידינג, עכשו זה פחות רלוונטי, פשוט אין לי תמונה אחרת שאפשר לראות בה את ההבדל בגוון)

2. הקו שסימנתי בתמונה זה הקו שעד אליו שמתי את הפוסו. אני יכול לצייר את הגליות של המרחה לכל הרוחב של המכסה מנוע. זה לא זוית הצילום וזה לא משחקים של אור. תנסו להוריד את התמונה ולפתוח אותה בהגדלה (בשביל זה העלתי את התמונה המקורית ולא הקטנתי בשביל האתר), אפשר לראות הבדל בגוון משני צידי הקו. זה קצת יותר בולט בחלק העליון של התמונה

3. הבלו וולווט אחלה, אפילו החזיק לי 4 שטיפות (~3 חודשים) אבל זה לא תחליף להגנה של הקולינייט, מה שמחזיר אותי לשרשור- זה לא דיון על הפוסו (מוזמנים לפתוח אחד חדש, בטוח שיהיה מעניין), אני מחפש תחליף לקולינייט 845 והפוסו נפסל בגלל שהוא פוגע במראה ביחס לקולינייט. אולי אני אשאיר אותו בשביל הג'אנטים.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נ.ב הזמנתי את Soft99 שבעקרון "מעלים" סווירלים לאחר כמה רשמים מהרשת, מדובר בקופסה הנ"ל :

SOFT99 Scratch Clear Car Wax Dark Black Wax Mirror Finish New for Dark Color Car | eBay

רשמים ועדכונים אני מתאר לעצמי יגיעו עוד שלושה שבועות +- לכן כרגע אני ממתין עם פלסטלינה והסרת שכבת הווקס הקודמת של הפוסו DARK.

עוד נקודה - הולך להיות יישום מוזר, זה ווקס שבעקרון מורחים עד שהוא נספג בצבע, ללא הסרה או ניגוב לאחר מכן! עוד לא נתקלתי בכזה מוצר.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן, אופטיסיל בעיקר מתאדה לאחר יישום ואין צורך בבאפינג, יחד עם זאת שאריות שלו שנשארות ולא מתאדות כדאי מאד להסיר (הן תופסות אחלה אבק תוך כמה שעות).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
נ.ב הזמנתי את Soft99 שבעקרון "מעלים" סווירלים לאחר כמה רשמים מהרשת, מדובר בקופסה הנ"ל :

SOFT99 Scratch Clear Car Wax Dark Black Wax Mirror Finish New for Dark Color Car | eBay

רשמים ועדכונים אני מתאר לעצמי יגיעו עוד שלושה שבועות +- לכן כרגע אני ממתין עם פלסטלינה והסרת שכבת הווקס הקודמת של הפוסו DARK.

עוד נקודה - הולך להיות יישום מוזר, זה ווקס שבעקרון מורחים עד שהוא נספג בצבע, ללא הסרה או ניגוב לאחר מכן! עוד לא נתקלתי בכזה מוצר.

זה נשמע כמו מוצר ממש מעניין, מחכה לשמוע חוות דעת.

Manual for life

פורסם

האופטיסיל הוא נוזלי והוא בכלל אוטם לצבע, פה מדובר ב"ווקס" שמיישמים עם מגבת מיקרופייבר שמגיעה באריזה, ננסה את המוצר כשיגיע ונפתח עליו שרשור, מקסימום אם לא שווה הלכו 100 ש"ח :p

למרות שמוצרים מבית SOFT99 עושים רושם של רמה גבוהה ביותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

220 שקל ל 700 מ"ל זה דיי יקר זה פי 2 ממחיר הווקס, מן הסתם שהווקס יחזיק הרבה יותר

יש להם גם ספריי אוטם שהוא כנראה כמו הסונקס BSD, עולה כ 110 ש"ח, שקלתי גם להזמין, אבל לבנתיים ארגע עם כל ההזמנות האלו שאני עושה לאחרונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אתמול יצא לי לנסות מוצר חדש שהזמנתי לאחרונה gtechniq c2 v3 , המוצר כפי שמתואר הוא סוג של אוטם וציפוי , היצרן מבטיח 8 חודשים עמידות וככל שמיישמים שכבות הוא נותן עמידות יותר ומטשט סווירילים קלים ,ומבטיח ברק מעולה הרכב שלי בצבע לבן בגוון קרם , אחרי יישום שתי שכבות הרכב נוצץ כאילו הצבע לבן מטאלי וחלק בצורה מדהימה , בשבוע הבא אני מתכוון ליישם עוד שתי שכבות , אני בינתיים מרוצה ממה שנראה לעין נותר רק לגלות אם תוקף העמידות אכן נכון כפי שמוצהר על ידי היצרן , כמובן יישום קל מאוד מרססים על מטלית מיקרופייבר ומורחים , אחרי דקות ספורות באפינג עדין וזהו , והוא ניתן לדילול לשימוש בתור quick detailer .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

בחלק מהרשתות המוצר הזה נחשב לבדיחה מבחינת עמידות, יותר לכיוון החודש מינוס.

ההצהרה של היצרן מוגזמת ופראית.

כל השוואה שנעשתה בינו לבין bsd, האחרון יצא עם ידו על העליונה.

גם מבחינת עמידות.

לגבי מיסוך סווירלים, אל תבנה על זה.

לרוב רוכשים את המוצר הנ״ל לאחר יישום של exo, שם האיכויות שלו באות לידי ביטוי.

לא אומר חלילה שהמוצר רע, אבל נשמע שהציפיות גבוהות מידי.

"יאללה בירי".

פורסם

את האמת אני לא בונה עליו הרבה כי עדיין יש לי את האוטם והווקס של ננונלקס ביחד עם אוטם השמשות שעדיין לא השתמשתי בהם , מה דעתך על האוטם של ננולקס ? וברשותך שיפופו אם אפשר לשאול מה זה bsd ?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לא מכיר מוצרים של ננולקס, עוד לא הגעתי אליהם, אבל ממה שיצא לי להתרשם עד כה בהסתמך על ביקורות, מעולים.

לי קצת יקר.

bsd זה קיצור של sonax brillent shine detailer.

יכול להתרשם כאן (ומאמין שתתרשם) : http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=295795

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...