Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לפנק את עצמי ליום הולדת ולשדרג את הסאונד בפג'ו שלי. נכון לכרגע מותקן רדיו באיכות בינונית מטה מחברה לא ידועה שהגיע עם קניית הרכב אבל הרמקולים הם פולס 5 ( אם אני לא טועה) שראיתי שהם ישנים אבל מאוד מומלצים בהרבה פורומים.

כרגע הסאונד יחסית חלש עבורי ובווליום גבוה השמע לא נקי, השאלה היא אם בתקציב לא יקר מדי ( גזרת ה 600 ש"ח) כדי לקבל שיפור עדיף להחליף את הרמקולים כי הם ישנים או למערכת איכותית יותר? השאלה היא אם התקציב לא גדול במה להשקיע יותר? ראיתי מערכות של פיוניר DEH 4550 שהומלצו מספר פעמים אבל השאלה היא אם הם ייעשו שינוי מהותי? וגם אם אני קונה אותה וחורג מעט מהתקציב איזה רמקולים כדאי לקנות שייעשו עבודה טובה?

מודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אני לא יודע איזה מודל יש לך

אבל אני יודע שישנם מודלים שבהם יש 4 אינצ על הדשבורד

וישנם כאלו שיש בהם 6.5 אינצ בדלתות.

אני ממליץ לך להשאיר את המורל פולס 5 הם טובים

ולהוסיף רמקולים 6X9 אחוריים בתוך תיבות בתא המטען.

בנוסף הייתי מחליף את הרדיודיסק הלא ידוע שלך בדגם בסיסי של פיוניר כל שהוא.

פורסם

אוקיי תודה רבה, בקשר לרדיו, חשבתי על הפיוניר המדובר אבל בעיקרון אני כמעט ולא משתמש בדיסקים אבל לא רוצה להתפשר על איכות, השאלה היא אם הללא דיסק של פיוניר מאותה סדרה (DEH 1450) מפיק את אותה איכות ורק אין לו דיסק או יש הבדל באיכות השמע?

• תוכן חדש...