Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים נכנס בי מישהו כשנסע לאחור. הפגיעה הייתה צידית, הוחלפה דלת נוסע מאחורי הנהג ותוקנו המגן האחורי והכנף האחורית.

חברת הביטוח של הצד שמנגד מציעה לי 3.5% פיצוי (מעבר לעלות התיקון ושכר השמאי). איני יודע מקריאת המסמך שהם שלחו לי האם יתכן שמסתתר בחוות הדעת שלהם פגם שלדה כזה או אחר שעלול לעלות לי ביוקר בעתיד, בעת שארצה למכור את הרכב.

אני מצרף את הצעת חברת הביטוח. אשמח לחוות דעתכם המלומדת האם הנזק אכן חיצוני בלבד (ולא יוצג בעתיד כפגיעת שלדה בבדיקה של הרכב במכון לקראת מכירה) והאם כדאי לקבל את הצעת חברת הביטוח שמנגד.

תודה ובשורות טובות,

קובי

Car.pdf

פורסם

לפי מה ששלחו לך לעניות דעתי יש שקיפות מלאה כולל את כל הפרמטרים והחלפים שהוחלפו כולל דוח שמאי מפורט,

לא ניראה לי שיש להם מה להסתיר , אם היה פגיעה בשילדה או משהוא בסיגנון הזה השמאי היה עולה על זה ,

פורסם

גם לי זה נראה הוגן.

לא בוצעו עבודות שיכולות להצביע על פגיעת שלדה.

גם אחוזי ירידת ערך נראים לי הגיוניים (אולי אפילו טיפה נדיבים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמת לב שהשמאי שלך קבע ירידת ערך של 4%? וחברת AIG מנסים לחסוך עלייך חצי אחוז?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

AIG עושים לך שיטת מצליח עם אחוז ירידת הערך שהם מוכנים לשלם.

הם בטוחים שרוב האנשים לא יטרחו ויתנו לשמאי לבדוק את הרכב כדי לקבל עוד 0.5%.

1. תן להם לבדוק את הרכב כדי לקבל עוד חצי אחוז.

2. לפי מה שאני מבין מבוטח של AIG פגע בך ואתה מתקן בהסדר שלהם נכון? אם זה כך אז שמאי שלהם כבר בדק את הרכב ואינני מבין מדוע הם לא מוכנים לשלם לך את כל ירידת הערך שהשמאי קבע.

3. אתה ממבוטח בביטוח ישיר במקרה? :)

פורסם (נערך)
AIG עושים לך שיטת מצליח עם אחוז ירידת הערך שהם מוכנים לשלם.

הם בטוחים שרוב האנשים לא יטרחו ויתנו לשמאי לבדוק את הרכב כדי לקבל עוד 0.5%.

1. תן להם לבדוק את הרכב כדי לקבל עוד חצי אחוז.

2. לפי מה שאני מבין מבוטח של AIG פגע בך ואתה מתקן בהסדר שלהם נכון? אם זה כך אז שמאי שלהם כבר בדק את הרכב ואינני מבין מדוע הם לא מוכנים לשלם לך את כל ירידת הערך שהשמאי קבע.

3. אתה ממבוטח בביטוח ישיר במקרה? :)

1. צודק, אם שווה לו את הטרחה. ממש לא מצליח. הם מוכנים לשלם לו את מלוא הסכום ו3.5אחוז, או מה ששמאי שלהם יקבע.

הוגן מצידם- ממש לא מצליח.

2. טעות. גם אם הוא מתקן בהסדר שלהם לאו בהכרח ששמאי שלהם בודק, זה החברת ביטוח שלו שולחת שמאי.

3. אל תשכח שמקובל כיום לשלם 1.5% השתתפות עצמית בירידת ערך.

4. ה0.5 אחוז האלו שווים לו 345 שקלים. מבחינת ירידת ערך. בדיקת שמאי לחברת ביטוח עולה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Quntix

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם (נערך)

מניסיוני בעבודתי כאשר נפגע מתקן בהסדר צד ג' אז השמאי הבודק הוא שמאי שעובד עם AIG אפילו אם הנפגע הביא אותו ( תביעה של לקוח מול ביטוח ישיר).

בנוסף בתביעת צד ג' חברת הביטוח שלו בחיים לא שולחת שמאי, הוא או המוסך המתקן יבחר את השמאי שמגיע במידה וזה לא הסדר צד ג'.

חברת הביטוח שלו היא בכלל לא צד בתביעה כל עוד הוא לא תובע את הפוליסה, מלבד הנפקת אישור אי הגשה.

במקרה כזה אין טעם שהם ישלחו שמאי מטעמם כי כבר היה שמאי מטעמם, הם יכולים לשלוח לשמאי בקר בחברה שלהם.

מקובל לשלם את כל סכום ירידת הערך ששמאי קובע ולקזז 1.5% ירידת ערך רק במקרה שהתביעה היא תביעה לפוליסה.

כל הורדה של אחוזי ירידת ערך כאשר התביעה היא לחברת צד ג' זה שיטת מצליח של החברה שמנסה לשלם פחות.

אם AIG עדיין מתעקשים לבדוק את הרכב בשביל לבדוק את ה0.5% תן להם.

הם ישלמו בתור התחלה יותר מה0.5% והשמאי שלהם צריך להגיע אליך בתיאום איתך.

בדיקת שמאי עולה לחברות הביטוח בין 400 - 500 ש"ח לפי מה שאני יודע.

עריכה אחרונה על ידי DorM
  • תוכן חדש...