Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין ברכב הנ"ל ומעוניין לדעת:

1. האם יש לו מחלות נפוצות?

2. האם האחזקה שלו יקרה? + האם תא המנוע שלו צפוף מאוד בגלל המנוע הגדול?(דבר שלעיתים מייקר את הטיפולים - מנסיון עם פזו 106 1.6)

3. האם מנוע ה 1.6 שלו באמת נמרץ?

4. האם הוא חסכוני בדלק?

תודה.

פורסם

אם תוכל לבדוק מהו דגם המנוע , ותוכל להודיע לי אז אני אוכל לדבר על בטוח .

במקרה במגאן קופה שלי יושב גם K4M , בעל 110 סוסים .

מנוע מעולה ! זריז מאוד , לא חסר לו כח , מבחינת חיסכון בדלק הוא מניב תוצאות מעולות (יוצא לי 1/12-13 בממוצע ואני נוסע הרבה עירוני בהרים) .

טיפולים זולים יחסית , אך חשוב להקפיד על חלפים מקוריים בלבד . המחלה הנפוצה של המנוע היא נזילה מהקרטר (אגן שמן) , יש שם למטה חלק מאוד בעייתי . עלות התיקון היא מהבדיקה שלי בערך 800 ש"ח .

פורסם

כן זה אותו מנוע כמן במגאן (דור 1 אחרי מתיחת פנים) 110 כ"ס.

דגם נדיר. רובן היו 1.4 אוטומטיות.

הוא זריז ונמרץ מאוד באופן יחסי, וחסכוני באופן יחסי.

כמו כל רנו בגיל כזה רגיש לתחזוקה לקויה ובאופן כללי לא זול לאחזקה. חובה לטפל במוסך מתמחה שמכיר טוב את הדגמים האלו.

אבל זה אוטו נוח ונעים, עם ביצועים מצויינים ומחירים שלהם היום ברצפה.

פורסם

OK

מה בנוגע לטיימינג האם זו רצועה או שרשרת? אם רצועה אז כל כמה זמן מומלץ להחליף ומה העלות של החלפה כזאת?

תודה

פורסם

רצועת תזמון , החלפה מומלצת כל 85 אלף / 4 שנים .

המחיר נע בסביבות ה 1500-2000 ש"ח כולל גלגלות ומותחנים .( ממה שבדקתי)

• תוכן חדש...