Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש המלצה לרכב ראשון, תקציב בין 10-13 אלף.

לא קריטי אם ידני או אוטומטי, עדיף אוטומט (אלא אם כן ידני זה פחות תקלות)

נסיעה בעיקר עירונית עם לפעמים נסיעה בין ערונית באזור גוש דן, לא משהו מעמיס מידי.

חשוב שיהיה קטן (בגודל של איביזה / פולו), צריכת דלק פחות קריטי למרות שכמובן עדיף משהו סביר.

חשוב ביותר שיהיה אמין, שיהיה עם כמה שפחות תקלות וגם אם יש תקלה שזה לא יהיה כאב ראש או חור בכיס לתקן.

המליצו לי עם פולקסווגן פולו שיש למכירה, שנת 2001 , 160 אלף קילומטרז', יד 2, סה"כ חיצונית נראית מעולה - מכנית אין לי מושג אבל בעל הרכב אומר שהכל עובד חלק... מה אומרים? אשמח לקבל הצעות אחרות או טיפים מה לבדוק ואיך לוודא שאני מבצע רכישה נכונה ולא נופל בפח.

לוקחים לבדיקה רכב בסכומים האלו ?

תודה

פורסם

ידני באמת עדיף,חסכוני יותר ואמין יותר.

הנתונים של הפולו נשמעים לא רעים,אני מציע לבדוק גם פונטו ספייס ויונדאי ג'טס,את ג'טס כדאי לחפש ברמות איבזור gls/gli,רובם glf ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים אשמח לעוד תגובות , אני ממש ממש נדלקתי על הפולקסווגון פולו, אני פשוט אוהב את המראה שלו

אני רוכש בקרוב (במשכורת הבאה, עוד 20 יום בערך) רכב ראשון.

אני מאוד אוהב את המראה של הפולקסווגן פולו, אשמח לדעת אם יש התנגדויות כלשהן... אני כנראה ארכוש שנתון 2001-2003 (התקציב הוא עד 15 אלף)

אני רווק, מחפש משהו קטן וקומפקטי. אני לא הולך לסוע הרבה, בכלל - קבוע בערך 10 ק"מ ביום ואולי קצת יותר בסופ"שים או בערבים אם אני יוצא, אז לכן צריכת דלק פחות קריטית עבורי - כן מאוד חשוב לי אמינות, שלא יראה הרבה מוסך וגם אם רואה שלא יעשה חור בכיס.

אני מוצא לא מעט למכירה מהשנתונים הללו ביד נמוכה עם ק"מ גם נמוך (באזור ה 150-160)

אני רוצה לדעת אם יש התנגדויות או סיבה למה לא ללכת על הדגם הזה בהתחשב בתקציב/דרישות? ברור לי שאני צריך למצוא אוטו שטופל כמו שצריך וכו', אבל במידה וכן:

1.האם יש לו בעיות ידועות ? האם נחשב בכללי אמין/לא אמין?

2. טיפולים בשוטף עולים יותר מהרגיל? משהו יוצא דופן? חלקים יקרים או משהו כזה?

פורסם

נדלקת על הפולו...לך על זה. הפולו רכב די אמין אבל לא הכי חסכוני בדלק, לנסיעות בתוך העיר הוא יהיה מצוין.

אבל אסור לך לסמוך על כך שהבעלים שלו אומר שהרכב בסדר והכל עובד, קח את הרכב לבדיקה. לא חייב בדיקת מכון אבל חובה בדיקה במוסך שלא תגלה עוד שבועיים שאתה צריך להחליף גיר, רדיאטור או כל מה שאתה יכול לחשוב עליו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אמינות פונקציה של מזל ואיך טיפלו בו. בעיקרון הפולו עושה 1-12 בתוך העיר בנסיעה רגועה שזה פחות או יותר הכי טוב שתוציא מרכב כזה בשנתונים האלה שבהם לא היה דגש מצד יצרני הרכבים ליצור רכבים סופר חסכוניים.

מבחינת מחלות יש לו בעיה ידועה של חלונות נופלים כי הקליפסים שתופסים את החלון מאוד עדינים ונוטים לקרוס עם הזמן. העלות היא בערך 500 שקל לתיקון במוסך לזגגות ואם אתה מאזור הדרום יש לי אחלה בחור שמטפל בעניינים כאלה בשליש מחיר. מעבר לזה לא נתקלתי במשהו מיוחד.

• תוכן חדש...