Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על AVH-8550BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עומד לרכוש את המכשיר הנ"ל (דאבל דין של פיוניר) ואני מחפש עליו חוות דעת לפני קנייה.

מה שחשוב לי שיהיה במכשיר הוא:

איכות סאונד

כניסת AUX נוחה

כניסת USB נוחה

כניסת CD נוחה

אפשרות למצלמת רוורס

Bluetooth

רדיו

אפשרות לשליטה דרך ההגה

המכשיר יירכש למטרות שיפור איכות הסאונד, הפונקציות והנוחות, אז אני מחפש עליו חוות דעת לפני קנייה (מה שבגדול מעניין אותי זה נוחות הניווט בין שירים, אלבומים וכו')

בנוסף, ראיתי שבדגמים אחרים יש משהו שנקרא TIME ALLIGNMENT.. מה זה, והאם יש אותו בדגם 8550BT?

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם
אבל יש אפשרות לחיבור DSP חיצוני שכן יאפשר זאת (DEQ-P6600 או DEQ-P7650).

האם ה Time allignment נותן שיפור באיכות הסאונד? כי השתי רכיבים שציינת לא כ"כ נכנסים לי בתקציב

פורסם

אחלה דאבל דין היה לי כזה על סיאט איביזה. כניסת AUX אחורית (הרצת כבל עד תא כפפות/מגירה/תא, כניסת USB כנ״ל, CD מאחורי הפנאל שיורד חשמלית, ישנה אפשרות למצלמת רוורס. בלוטות׳ מובנה!!! מה שלא היה במכשירית קודמים של פיוניר שדרשו מתאם נוסף. הבלוטות׳ מעביר אנשי קשר, מנגן מוזיקה מכל מקור מדיה בטלפון, תומך אייפון ואנדורואיד וכמובן שיש דיבורית.

שליטה דרך ההגה תדרוש ממך מתאם בהתאם לסוג הרכב כמובן שבתשלום.

הצגת השירים יפה כוללת שם אמן, שיר, אלבום ותמונת הדיסק.

לגבי השאלה האחרונה אין לי מושג מה זה Time Allignment..

• תוכן חדש...