Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כניסת HI Power במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן בכבל ה RCA, משום שהוא משתמש ב PREAMP, ולא באות שהוגבר, "והונחת".

החיסרון הפשוט של ה HI POWER, שתצטרך מנחת מאוד איכותי, בשביל להתגבר על עיוותים , ועל צליל "מלוכלך" מאוד.

מניסיון שלי עם מנחת פשוט וזול, הסאונד נשמע בהתאם.

(דרך אגב, אין לי ניסיון עם המנחתים שקיימים על המגברים, אז לא אוכל לענות אם הם באמת עושים טובה, ובכל אופן כל מגבר זה נושא פרטני..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה לא יכול לחבר למגבר אחד, ולהחליט שזה טוב.

אתה צריך לחבר למגבר המסויים שאתה מעוניין בו, הרי לכל מגבר רכיבים שונים באיכויות וברמות שונות.

אולי HIGH POWER של לאנזר, נחות, ויוצר סאונד מלוכלך, ואולי הHIGH POWER של רוקפורד, מאוד "בריא" ועם שנאי גדול, שנותן לך סאונד מאוד מאוד קרוב למקור,

ראיתי מבחנים של פורום בחול, בהקשר למנחת מאוד איכותי, עם שנאי "בריא" לפי מה שהם אומרים.

ופאנל שבא עם הרכב - שחובר אליו, הגיע לתוצאה מקסימלית עד ל 75 אחוז הגברה.

(עד %75 , הסאונד היה נקי כמו PREAMP.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ניתן לראות בתרד שפתחתי על חיבור המגבר של אבא שלי ברכבו, זה היה בחיבור HIGH POWER.

יש שם הסברים ותמונות גם.

הסאונד בהחלט מעולה, והרעש שאיים עלינו בהתחלה פשוט התפוגג לאחר כיוון טוב של הגיין.

(ואבא שלי מאוד ביקורתי... :) ) אבל אם הוא מרוצה... ;)

פורסם

העובדה שהוא קיים, אומרת שאין לזה השלכות ?

גם ערפת היה קיים המון זמן, עם הרבה כוח, זה אומר שהוא לא עשה לנו, בעיות ?

אולי למישהו אחר, הוא עשה טוב, אבל לנו , רע.

בכל אופן, הנקודה שלי היא שהוא נועד למטרה מסויימת, להנחית פאנלים שאין ברשותם אפשרות ל

PREAMP.

מניסיון עם מנחתים זולים, שומעים סאונד מלוכלך, וזה לא עיניין פסיכולוגי.

זה עיניין שמיע לכל הדיעות.

וגם לפאנל עצמו שמגביר את הסאונד מלכתחילה, יש השלכות גדולות על התוצאה הסופית.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק אתה מדבר על נושא אחר, לא מדובר פה על מנחתים זולים אלא על כניסות גבוהות,אל תשווה בכלל מנחת זול לאלה שבתוך מגברים אני לא מדבר על קליפוניה או פלטיניום, בוא ניקח לדוגמא מגבר של JBL את חושב שתמצא שם מנחת זול ולא איכותי? לא נראה שחברה כמו JBL תשים בתוך מגבר איכותי מנחת זול

פורסם
מיקמיק אתה מדבר על נושא אחר, לא מדובר פה על מנחתים זולים אלא על כניסות גבוהות,אל תשווה בכלל מנחת זול לאלה שבתוך מגברים אני לא מדבר על קליפוניה או פלטיניום, בוא ניקח לדוגמא מגבר של JBL את חושב שתמצא שם מנחת זול ולא איכותי? לא נראה שחברה כמו JBL תשים בתוך מגבר איכותי מנחת זול

במגברים טובים המנחת הוא על בסיס שנאי.

במגברים הפשוטים יותר המנתח מתבצע על ידי נגדים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...