Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא דייהטסו YRV.

אני ממש לא מצליח להבחין בלקה, הרכב מאוד יבש דורש פלסלינה, אבל ממש נראה כאילו "אין לו לקה".

הרכב בן 10 ולא עבר פוליש, יש למישהו ניסיון עם מכוניות דומות?(זה לא הרכב הראשון שאני עובד עליו, הצבע שלו ממש מוזר לי).

ההתלבטות היא האם לבצע פוליש, ואם כן איזה(קומפונאנד, עדין וכו).

לאחר מכן יעבור אוטם, רוצה שהוא יהיה מבריק, אולם זה ממש לא רכב תצוגות והמגמה היא לעשות זאת ביעילות(בלי המון השקעה).

תודה.

עריכה:מה אתם אומרים על אוטו גלים STP הישן?מתאים?(ישנו כבר).

פורסם

יש להבחין בין לכה שרופה, לבין לכה שהתחמצנה (HAZE).

המחמירים גם יבדקו את עובי הלכה טרם ביצוע העבודה.

האם את הפוליש אתה מתכנן לבצע ידנית או בעזרת מכונה?

כמה זמן אתה רוצה להקדיש לתהליך? אילו חומרים יש ברשותך ומהו התקציב העומד לשם כך?

M-TECH E46

פורסם

עבודה ידנית.

ניסיון יש.

חומרים: אוטו גלים SRP.

עוד לא נקנה-מגיירס קומפונאנד.(או כל פוליש אחר במחיר דומה).

מנזרנה PL.

בדרך SONAX BSD.

אקנה פד חיתוך.

פלסלינה.

ONR WW.

יש לי עוד חומרים שלא רלונטים לנושא.

זמן-לא מוגבל בכלל.

תקציב כפי שרשמתי 50-100 בתלות בתמורה(רק לפוליש)-במידה והSRP לא מספיק(יש בשפע-גרסא קודמת).

פורסם

הSRP הוא לא בדיוק פוליש, הוא יותר גלייז. הוא לא יוריד עובי ולא יעשה את הלכה מבריקה, הוא ימלא סווירלים.

מציע לך לקחת כמה טיפות של UC או משהו כזה ופד ולשפשף מקום נסתר כדי לראות מה קורה ללכה. סיכוי טוב שהיא התחמצה ומלאה בסוירלים עד מצב שבו לא מבחינים בה.

במצב שלך יקח המון עבודה לעשות את זה ידני. ממליץ להשכיר מכונה ליום-יומיים. אחרי UC לשים את הSRP ואוטם טוב (כי הלכה כנראה נדפקה לגמרי מהשמש ואם אתה עושה פוליש ההתדרדרות שלה תהיה מהירה יותר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

למען האמת הרכב חנה 70 אחוז מהזמן בחנייה מקורה, כנראה באמת הכי טוב לעשות ניסויים, העניין שחשבתי להשתמש בנסיונכם.

בסביבות התקציב מה הפוליש המומלץ למשימה?

תמונות יעזרו? כי אני בספק שיראו את זה.

פורסם

אולטימייט קומפאונד.

יש באוטודיפו בקבוקים קטנים (יחסית... מספיק לאיזה 3 רכבים אני מעריך) שעולים 44-45 ש"ח.

הגדול עולה איזה 60

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...