Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאזדה 2 זה רכב מגניב עד שנוהגים בו. אני מקווה מאוד שעם העיצוב מגיע שינוי משמעותי בעוד פרמטרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

מהעיצובים החביבים יותר שנראו לאחרונה. הפנים אלגנטי ברמה של רכב יוקרתי בהרבה.

בכלל, אחרי דור ביניים משעמם ובנאלי (תוצרת 09'-13' בערך), מאזדה חזרו להציג קו שאני מאוד אוהב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא אהבתי את העיצוב של המאזדה 2 החדשה.

במקום להיות סופר מיני עם עיצוב חמוד, היא נראת כמו גרסה מקווצת של המאזדה 3 החדשה, מה מקטין את האופי של ה-2 במשפחת מאזדה.

פורסם

בהתחלה חשבתי שהתמונות הן של מאזדה 3, הן דומות מאוד רק שה2 קטנה יותר.

וכמו שכבר אמרו לפני, מקווה שעם העיצוב יגיע שינוי בהתנהגות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

דווקא שינוי בהתנהגות לא צריך להגיע. היא סופר מיני דיי מהנה. שינוי באיכות הפנימית של הרכב - בהחלט מומלץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי שאתה מגזים. היא מאוד דומה לקונספט, פרט לגאנטים גדולים יותר אין כל כך הבדל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...