Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,שבת שלום ושיהיה שקט על פני הארץ.

אני רוצה לקנות פיאט בראבו.עשיתי בדיקת קניה,וברצוני אם אפשרי לקבל חוות דעת אנשי הפורום העם הבדיקה לגבי הרכב ,לגבי המנוע עומדת בסטנדרטים או שיש בעיה.ממשממש מבקש חוות דעת.

אני מצרף טופס בדיקה של המנוע.

הרכב עשה 115000 ק"מ.החליפו טיימינג.טיפולים בזמן במוסך מורשה.מבחינה חיצונית ופנימית הרכב שמור מאוד.

שוב בבקשה התרשמות מבדיקת המנוע.

Image1.jpg

Image2.jpg

פורסם

לכאורה,ממה שהצלחתי לראות,יש צילינדר אחד,שבו ההפרש מעט חריג אבל לאור הק"מ שעבר הרכב,זה לא נראה הכי נורא שיש.

יש דברים משמעותיים יותר ממנוע בבדיקת הרכב כמו שילדה- עדיף לפני החלטה על קנייה לוודא,שאם נרשמו בטופס הבדיקה הערות לגביה- שלא יהיו תחת משמעות גבוהה/בינונית.

אם אתה יכול להעלות את טופס סיכום הבדיקה תוכל לקבל חוות דעת טובה יותר. מנוע זה לא הכל ברכב.

אם הרכב בעל גיר רובוטי,כדאי מאוד לקחת למורשה פיאט ולבדוק עם מכשור שלהם,שאין תקלות יקרות וכואבות בדרך,לבדוק שנוזל הקירור ושמן הגיר מקוריים (כי אם לא,חבל על הזמן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שכתב קודמי, מנוע זה רק מכלול אחד ברכב מתוך מכלולים רבים, ולא ניתן לקבוע את מצבו של הרכב בהסתמך על מצב המכלול הזה בלבד.

צרף את טופס הבדיקה במלואו (ואנא שים לב שהוא אינו הפוך, זה קשה לקרוא אותו כך) כדי שנוכל לחוות את דעתנו בצורה מהימנה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ערב טוב

נכון יצא הפוך.סליחה.ייתר הבדיקה מבחינת שלדה ,מכות,נזילות וכל השאר משסביע רצון.בקיצור בסדר.מבחינה כללית הרכב יפה ושמור.החליפו טיימינג,החליפו מערכת טורבו,טיפולים בזמן במוסך מורשה.אני באמת חושב שאני אקח את הרכב למוסך מורשה שייחווה את דעתו המקצועית לגבי המנוע..

פורסם

למה החליפו טורבו? , עד היום לא שמעתי על בראבו אחת שהולף בה מדגש. ממליץ לך לתת לחיים ממוסך שמשון לבדוק את הרכב

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לגבי ההפרש בצילינדרים/בוכנות .

אם שאר נתוני בדיקת המנוע תקינים - אין נזילות ובעיות במערכת קרור המנוע .

ובמידה והרכב עבר טיפול פעם בשנתיים ( לפי הספר ) - זה בעיות בוצה קלות בטבעות הבוכנות .

ביצוע פלאשינג נכון , ואני מאמין כי ההפרש יחזור להיות תקין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האם נתוני המנוע חוץ מהפרש בצלינדר אחד הם סבירים לרכב שעשה 115000?שוב הרכב מטופל במוסך מורשה.למה החליפו טורבו.... לא יודע.מה יכולה להיות הבעיה?אני מחר הולך למוסך מורשה איפוא שטופל לברר. ייתר הדברים ברכב הם מה שניקרא "עצימות נמוכה"- מכות שתוקנו,רטיבות בעגן,צמיגים יבשים(2בלבד).

שאלה אחרת:כמה יכול לעלות החלפת בולמים קידמיים לבראבו?

• תוכן חדש...