Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול מקיף לקרינה 93...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעבור כחודש מהקנייה המוצלחת, קארינה 93 עם 130000 ק"מ,יד שנייה,במצב חדש לחלוטין גם מבפנים וגם מבחוץ,ספר טיפולים ...הכל ,פשוט כמו אוטו חדש.

החלטתי לבצע מין יישור קו קטן...טיימינג,בלמים ,טיפול 10 וכו....

עכשיו ממה מתחילים? אוקיי,קפצתי למוסך מורשה של טויוטה ,קיבלתי המון תשבחות על הקנייה המוצלחת, אמרתי בהתלהבות שאני מעוניין לטפל אצלם באופן קבוע,פתחתי כרטיס והכל....

הכנסתי את הרכב לבדיקה מקיפה לראות מה צריך....לאחר כרבע שעה , הבשורות הגיעו....רשימה שבסופה סכום זעום של כ 5000 ש"ח.

אומנם לא נתנו לי את אותה הרשימה אך הצלחתי לרשום הכל מזיכרון...ציק צק נכנסתי לרכב, והכנתי לי את הרשימה....כמובן טיימינג,טיפול 10, בלמים אחורה וקדימה רפידות ,אטם שמן שנוזל מעט ועוד כמה דברים קטנים, הכנסתי תרכב למוסך רגיל וקיבלתי הצעת מחיר של 2000 ש"ח על הכל כולל כל הטיפולים והכל.

אין מה לעשות , הראש הישראלי עובד שעות נוספות...חיסכון של 3000 ש"ח לא בא ברגל.

• תוכן חדש...