Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני עד 8 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו/שרייד/קורסה, רוב הרכבים במחיר הזה יהיו במצב גרוע...קח את האקזפמלר שייצא הכי שמור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתקציב הזה תמצא משהו שטופל בצורה הטובה ביותר, לא שווה לרכוש רכב מסויים שתוחזק בצורה גרועה, יהיה חסכוני בדלק אבל יקרע אותך במוסך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך לרכישת רכב משומש שכתבתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

רכבים פשוטים ויעילים בתקציב - פונטו ספייס, פיאסטה, אולי גטס ידנית תיכנס גם.

משהו קצת מעניין יותר בתקציב, 206 XS 1.6 ידנית, בתקציב הזה תיכנס ה-90 כ"ס. זריזה וחביבה לנהיגה.

פורסם

מר מנהל תגיד לי מה נסגר איתך מה כואב לך שתי נקודות תיקנתי כבר 20 פעם .

אכתוב שוב הכל בתקווה ש למר מנהל לא יפריע בגלל כתיב שגוי , מבקש סליחה אם אתה בעל השכלה מהאוניברסיטה העברית של לשון , ספרות וכו'.

שלום ,

אשמח לשמוע המלצות לגבי רכב שיענה על הצרכים שלי ,

התקציב הוא 8 אלף עם גמישות קלה מעלה כמובן .

אציין כי אני מודע לרוב הרכבים שיענו על הצרכים שלי אבל אף פעם לא הייתה לי התנסות עם שום רכב לכן אני מבקש מבעלי הרכבים עצה , ודעות .

הדרישות העיקריות שיהיה אמין , חסכוני ואם אפשר גם לא אחד כזה שקונים רק כדי להגיע מ A ל B (מודע שזה לא ממש קיים ב 8 אלף , אבל אשמח לשמוע אם יש כאלה .), ידני .

ושלא תהייה איטית להחריד כמו פיאסטה או מרוטי .

תודה מראש .

אז מה שכתבתי זה שאשמח לשמוע איך השרייד ? היא לא איטית נורא ? ואשמח לשמוע מבעלי 206 XS האם הם מבלים במוסך שעות נוספות ?

שוב תודה

כן אבל זה היה בתקופת הבריטים שלא דחפו את האף למקום שבין אדם למכוניתו.

פורסם

כשאתה רוצה, אתה יכול! זה מה שיש לי להגיד בעניין כל מה שכתבת אחרי השורה השלישית (ומה שכתבת בשורה הראשונה, זה עברית?)

בסכום שציינת חפש שרייד, מנוע 16 שסתומים והיא דיי זריזה. אין מה להשוות לגרסאות ה-60 כ"ס של פיאסטה ופונטו. מצא אחת בלי מים ברדיאטור (אלא נוזל קירור, כן? שלא תקנה אוטו עם רדיאטור ריק...) ובדוק נזילות עם מד לחץ במוסך. הבלוק רגיש.

אם ברצונך למצוא רכב בגרושים - קח בחשבון שתיקון אחד רציני/טיפול גדול עם טיימינג וברקסים יכול לעלות כמו רבע עד חצי אוטו. התכונן נפשית.

בהצלחה

פורסם
כשאתה רוצה, אתה יכול! זה מה שיש לי להגיד בעניין כל מה שכתבת אחרי השורה השלישית (ומה שכתבת בשורה הראשונה, זה עברית?)

בסכום שציינת חפש שרייד, מנוע 16 שסתומים והיא דיי זריזה. אין מה להשוות לגרסאות ה-60 כ"ס של פיאסטה ופונטו. מצא אחת בלי מים ברדיאטור (אלא נוזל קירור, כן? שלא תקנה אוטו עם רדיאטור ריק...) ובדוק נזילות עם מד לחץ במוסך. הבלוק רגיש.

אם ברצונך למצוא רכב בגרושים - קח בחשבון שתיקון אחד רציני/טיפול גדול עם טיימינג וברקסים יכול לעלות כמו רבע עד חצי אוטו. התכונן נפשית.

בהצלחה

סליחה על הבורות איזה דגם זה עם 16 שסתומים ? CS , CSI או DLX ?

אקסנט שנת 99 במצב טוב תיכנס בתקציב.

חיפשתי אקסנט כמה ימים קשה מאוד למצוא אחת שמורה עם קילומטרז סביר, מה גם שהרכב די גדול לצרכים שלי (מעדיף סופר מיני או מיני ).

תודה לשניכם :-)

כן אבל זה היה בתקופת הבריטים שלא דחפו את האף למקום שבין אדם למכוניתו.

פורסם

דייהטסו אפלאוז:היה לאבא שלי כזה שנת 92 אוטומט 11 שנה,רכב מאד אמין,הגרסה עם הקרבורטור הראתה חסכון ממליץ מאד

פורסם

בישנות (הקופסתיות) - חלק עם 16 עם סמל בפרונט.

בחדשות (העגולות יותר) כולן כבר 16. גם CS וגם CSI. אני מניח ש-DLX זו השרייד עם התחת, לה יש כבר מנוע 1500.

• תוכן חדש...