Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני שלאול שאלות הבאות לפני קניית הרכב:

1) היום ראיתי רכב מבן אדם פרטי שבמודעה פורסם שהרכב הוא משנת 2010. כאשר ביקשתי רשיון רשום שם תאריך עליה לכביש 2011. הוא די הופתע...אמר לי שהוא זכר שקנה את הרכב ב- 2010. מוזר לא? חייבת לציין שהמוכר עשה רושם טוב ולא נראה לי נוכל.

2) דבר נוסף שלא מוכר לי שברשיון רכב מופיע בעלים נוספים. שאלתי אותו במה מדובר ונאמר לי שזה אחיו והוא שוטר. ושהוא קנה את הרכב בהחנה של שוטרים ואז נאלץ לרשום אותו כשותף. האם זה נשמע אמין? איך מעבירים בעלות במקרה כזה?

פורסם

האם עשית השוואה בין תעודת הזהות שלו לשם של בעל הרכב?

במבצעים כמו מועדון השוטרים ניתן להעביר את ההנחה לבן משפחה בקירבה ראשונה מבלי לרשום את השוטר כבעלים של הרכב. הסיפור לא נשמע לי.

ניחוש שלי שמדובר בסוחר שיש לו אולי שני רכבים או יותר מאותו סוג (2010,2011).

האם הוא יד ראשונה פרטי (בעלים קודמים 00)?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא עשיתי השוואה...

השם ברשיון זה שם של אישה. הוא אמר שזו אישתו, הרכב רשום על שמה כי היא מקבלת החזקת רכב מעבודה.

הרכב הוא כן יד ראשונה (00)

פורסם
שלום, ברצוני שלאול שאלות הבאות לפני קניית הרכב:

1) היום ראיתי רכב מבן אדם פרטי שבמודעה פורסם שהרכב הוא משנת 2010. כאשר ביקשתי רשיון רשום שם תאריך עליה לכביש 2011. הוא די הופתע...אמר לי שהוא זכר שקנה את הרכב ב- 2010. מוזר לא? חייבת לציין שהמוכר עשה רושם טוב ולא נראה לי נוכל.

2) דבר נוסף שלא מוכר לי שברשיון רכב מופיע בעלים נוספים. שאלתי אותו במה מדובר ונאמר לי שזה אחיו והוא שוטר. ושהוא קנה את הרכב בהחנה של שוטרים ואז נאלץ לרשום אותו כשותף. האם זה נשמע אמין? איך מעבירים בעלות במקרה כזה?

יש מבצעים שתופסים רק עם מוסיפים את הזכאי בתור שותף אבל אז אחרי שמקבלים את הרכב ניתן להוריד את השותף במשרד הרישוי. (בכל מקרה אל תשלם כסף בלי שאחיו יהיה נוכח או תבקש ממנו דבר ראשון להוריד את אחיו)

לגבי ההבדל בשנים - קצת תמוהה ומדליק נורה אדומה. בדרך אנשים יודעים את השנה של הרכב שלהם...

• תוכן חדש...