Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי i20 ידנית חדשה אשר עדיין לא עברה 2000 ק״מ, מידי פעם כאשר אני מתניע את הרכב ומתחיל בנסיעה בוקע מהאזור שמתחת להגה רעש אשר מזכיר טפטוף/זרימה קלה של מים, אינני יודע אם זה קשור אך הרעש מופיע כאשר אני חוזר ורכב במהלך היום ( לא קרה בהתנעה הראשונה בבוקר) אין מדובר ברעש בלתי נסבל, אבל הרכב חדש אז הדבר מעט מטריד,

לא מצאתי שום תיאור לדבר דומה בפורום,

האם התופעה נשמעת מוכרת למישהו??

תודה יובל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

לפניי כמספר חודשים רכשתי יונדאי i20 ידנית, חדשה מאחת מסוכנויות כלמוביל,

לאחרונה שמתי לב שאחת לכמה עשרות ק״מ כאשר אני מתניע את הרכב במטרים הראשונים ישנם רעשי ״דפיקה״ מחלקו האחורי של הרכב, הרעשים מופיעים בעת בלימה, מלווים אותי לזמן קצר ואח״כ נעלמים,

בנוסף, כאשר אני מתניע ומתחיל לנסוע, מידי פעם (ברוב הפעמים) ישנו רעש של נזילה מכיוון ההגה,

ברצוני לדעת האם מישהו נתקל בדברים כאלו ברכבי ה i20, מדובר ברכב חדש שעדיין לא חצה את רף ה5000 ק״מ,

מחיפוש בפורום לא הצלחתי לממצוא משהו בנושא זה,

תודה

יובל

פורסם

שלום רב,

לפניי כמספר חודשים רכשתי יונדאי i20 ידנית, חדשה מאחת מסוכנויות כלמוביל,

לאחרונה שמתי לב שאחת לכמה עשרות ק״מ כאשר אני מתניע את הרכב במטרים הראשונים ישנם רעשי ״דפיקה״ מחלקו האחורי של הרכב, הרעשים מופיעים בעת בלימה, מלווים אותי לזמן קצר ואח״כ נעלמים,

בנוסף, כאשר אני מתניע ומתחיל לנסוע, מידי פעם (ברוב הפעמים) ישנו רעש של נזילה מכיוון ההגה,

ברצוני לדעת האם מישהו נתקל בדברים כאלו ברכבי ה i20, מדובר ברכב חדש שעדיין לא חצה את רף ה5000 ק״מ,

מחיפוש בפורום לא הצלחתי לממצוא משהו בנושא זה,

תודה

יובל

פורסם
לגבי הרעשי דפיקה,

תוריד את המדף הזה שמכסה את התא מטען ותראה אם הרעש נעלם (אפשר לפרק אותו לגמרי)

אנסה זאת, אם כי אינני חושב שזאת הבעיה..

מרגיש לי שזהו משהו מכני, בעיקר בגלל סוג הרעש והזמן שבו הוא מופיע, בעת לחיצה על הברקת במהירות של 20 קמש בממוצע, אח״כ כשאני מאיץ ומתחיל להתקדם הרעש נעלם..

פורסם
אנסה זאת, אם כי אינני חושב שזאת הבעיה..

מרגיש לי שזהו משהו מכני, בעיקר בגלל סוג הרעש והזמן שבו הוא מופיע, בעת לחיצה על הברקת במהירות של 20 קמש בממוצע, אח״כ כשאני מאיץ ומתחיל להתקדם הרעש נעלם..

בעבר היה לי רעש מהחלק האחורי של ה- I20 שלי, בסוף התברר

שהוא נבע כתוצאה של התקנת ריפודים ובעקבות זה המשענת של

המושב האחורי לא ננעלה כראוי והיה מדי פעם רעש של חיכוך מתכתי.

• תוכן חדש...