Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני רוצה לקנות רכב בתקציב 20-25K, ידני. אין לי הרבה נסיון בנהיגה (כמעט בכלל) והבעיה שלי היא שאני לא יודע להחליט על מה ללכת. (יש מחשבה לכיוון אלפא 146).

חבר שלי ממליץ לקנות משהו פשוט "כדי שאלמד קודם מה אני רוצה מהרכב".

הוא המליץ לי על:

1) פג'ו 205

2) פורד fiesta

3) פג'ו 106

מצד שני אני אומר שבאותו כסף אני יכול להרשות לעצמי משהו רציני יותר.

מה דעתכם?

פורסם

אני בדעה של חבר שלך

לדעתי לך על דגם מהפיז'ו שנתת פה

רצוי עם מנוע 1.4

חסכוני מספיק,אמין מספיק (בטח בהשוואה לאלפא),יתן הנאה מנהיגה

לא הייתי מציע לך את האלפא משום שהיא יותר מדי על ההתחלה,ועדיף שתרכוש קצת נסיון

תמיד תוכל לשדרג אח"כ....מה גם שהסיכוי למצוא אלפא במצב טוב ללא היסטוריה ארוכה של מחלות שואף לאפס-מי שבבעלותו אחת לא ממהר למכור.

פורסם

שלום

לדעתי האישית בתור רכב ראשון אל תלך על האלפא-רכב לא כול כך אמין שיצריך ביקורים תכופים במוסך ושלל בעיות שונות ומשונות בתור רכב ראשון המלצתי היא לך על משהו קטן ומהנה כמו 106 זהו רכב מעולה בעל היגוי זריז אמין יחסית ובעל מחיר אטרקטיבי

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
היי לכולם.

אני רוצה לקנות רכב בתקציב 20-25K, ידני. אין לי הרבה נסיון בנהיגה (כמעט בכלל) והבעיה שלי היא שאני לא יודע להחליט על מה ללכת. (יש מחשבה לכיוון אלפא 146).

חבר שלי ממליץ לקנות משהו פשוט "כדי שאלמד קודם מה אני רוצה מהרכב".

הוא המליץ לי על:

1) פג'ו 205

2) פורד fiesta

3) פג'ו 106

מצד שני אני אומר שבאותו כסף אני יכול להרשות לעצמי משהו רציני יותר.

מה דעתכם?

2 הצרפתיות יוכלו לתת לך הנאה מנהיגה.

לגבי האלפא הבנתי שלא קל למצוא חלקים מקוריים ובטח שלא בזול, וגם צריכת הדלק לא מעטה.

אתה מחפש בפירוש רכב קטן? מה לגבי הפונטו? בקלות תוכל למצוא אחת מודל 98 1250 סמ"ק.

אבל ב25 אלף שקל, במקומך, הייתי מחפש אימפרזה מהמודלים היותר ישנים.

אבל כל אחד והטעם שלו, אם תמצא 106 במצב טוב, לך על זה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כתבת שאין לך כמעט נסיון, ואתה לא יודע מה אתה רוצה מהאוטו שלך (סליחה אם זה גס מדי).

לך לפי סטריאוטיפים:

צרפתיות: נוחות, מהנות לנהיגה, אמינות לא-משו.

יפניות: אמינות וקופסתיות.

קוראניות: כנ"ל.

איטלקיות: מעוצבות.

גרמניות: איכותיות.

אמריקאיות: זוללות דלק.

תבחר מה הכי חשוב לך ועל מה אתה יכול לוותר וכך תדע איזה רכב לקנות.

המלצתי: רכב ראשון צריך להיות דבר ראשון בטחותי, אח"כ קטן ואמין.

זהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי לכולם.

אני רוצה לקנות רכב בתקציב 20-25K, ידני. אין לי הרבה נסיון בנהיגה (כמעט בכלל) והבעיה שלי היא שאני לא יודע להחליט על מה ללכת.

עם כל העדינות והכבוד, כחלק מעניין חוסר הניסיון בכביש, אני לא לגמרי בטוח שאתה באמת יודע מה בדיוק הבעיה שלך. או יותר נכון לומר, שאולי יש גם בעיות אחרות, לא פחות חמורות, שעוד אינך מודע אליהן. אחת מהן, ודווקא כנהג צעיר וחסר ניסיון, היא רמת הבטיחות של קופסת הפח שעליה אתה מתכוון להתגלח. אני הייתי מציע לך קודם כל לוודא שהקופסא הזו תהיה מספיק בטיחותית בשביל להשאיר אותך בחיים ובמצב שלם, גם אם בחוסר ניסיונך תעשה שטויות ותהיה מעורב בתאונה (לא עלינו).

אישית הייתי מציע שבשנה שנתיים הראשונות תתגלח דווקא על רכב קצת יותר מסיבי ובטיחותי, ואולי קצת פחות מהיר \ אמין \ בעל ביצועים \ סקסי.

להנות מהחיים בנהיגה יהיו לך עוד הרבה שנים, אם תדאג שיהיו לך...

• תוכן חדש...