Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה טידה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה של טידה 2011 מקרסו, מה שמרתיע מאוד זה העניין של צבע בחזית ובכנפיים, ועוד הברגים שם. זה מפחיד

http://sizmedia.com/my.php?i=ydxndd5a2ncm.bmp

עזרה דחופה בבקשה , לא יודע מה לעשות. הסוכן קיבל המון המלצות ממקורבים, אדם הגון. טוען שהוא צבע את הרכב בעצמו, לא היו שום פגיעות שלדה או תאונה חזיתית, הוא גם חותם לי ומביא טופס רשני המצהיר על כך

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

מאחר ומזמין הבדיקה אינו אתה, אלא המגרש, הבדיקה הזו אינה שווה את הנייר עליו היא כתובה.

נראה בבירור שהייתה פגיעה די רצינית מקדימה (הוחלפו מכסה מנוע ושתי כנפיים). אם לא היתה תאונה, מדוע החליפו אותם?

רצוי מאד לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית, ולראות שאלו הם אכן כל הליקויים.

ברכב בן 3, גם לליקויים שרשומים, יש משמעות מסחרית.

עריכה: שגיא - כתבנו יחד. סליחה על ההדהוד.:oops:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אכן הבדיקה הזו לא שווה כלום משום שלא אתה הזמנת אותה. הייתי מציע לך לקחת את הרכב למקום אחר לבדיקה מטעמך אבל אא"כ הרכב מוצע לך במחיר נמוך משמעותית- הייתי מציע לך לחפש אחד אחר. מכסה מנוע ושתי כנפיים שהוחלפו מחייב שהוחלף גם הפגוש וכנראה עוד כמה דברים שלא מפורטים.

פורסם

הבדיקה לא שווה את הביטים של התמונה.

אם אתה חושק באוטו קח אותו לבדיקה עצמאית, סביר להניח שתתגלה שם תמונת מצב אחרת.

בהצלחה ותדווח על הממצאים.

פורסם

ני הייתי מוותר על הבדיקה ופשוט עובר לרכב אחר, חבל על ה500 ש"ח. החלפת מכסה מנוע וכנפיים משמעותה שכנראה השלדה מקדימה גם חטפה בומבה. יכול להיות שלא, אבל העובדה שזה מסוחר שמשקר(לא עבר תאונות..כן בטח) מדליקה נורה אדומה וזה מספיק.

פורסם

+1.

תחסוך 500 ש"ח הפעם על בדיקת הרכב הזה ("נקודת ההתחלה" בבדיקה המוזמנת גם ככה נמוכה מאוד. כנראה שהבוחנים לא יכלו להתעלם מהרג'קטים החמורים).

חפש לך רכב אחר במצב טוב יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה לכולם על המענה המהיר! עברתי לחפש רכב אחר, כמובן שאשאל שוב

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

תודה רבה לכולם על המענה המהיר! עברתי לחפש רכב אחר, כמובן שאשאל שוב

פורסם

מה הבעיה עם הבדיקות האלה אם הן נותנות לך אינדיקציה ראשונית ולפעמים חוסכות ממך את ה-500 שקל? אז תשלם 500 שקל על כל רכב שנראה לך סבבה - אתה מעדיף ?

פורסם

הבדיקה מועילה, במיוחד אם נמצאים שם עם הבוחן רכב ומסתכלים לו בעיניים. ברור שזה לא הכי אידיאלי, במיוחד אם לא מכירים את הבוחן והסוכן שמוכר. אבל בכל מקרה - רכב עם תקלה חמורה כנראה ייראה חריג בבדיקה, וזה כבר בונוס.

פורסם
מה הבעיה עם הבדיקות האלה אם הן נותנות לך אינדיקציה ראשונית ולפעמים חוסכות ממך את ה-500 שקל? אז תשלם 500 שקל על כל רכב שנראה לך סבבה - אתה מעדיף ?

עדיף לשים סוף לשחיתות שהולכת במכוני הבדיקה כאשר הם בודקים רכבי ליסינג. עדיף שהבדיקה תהיה מהימנה ומכון שיתפס מייפה בדיקה יאכל אותה חזק. מצד אחד רכבים פרטיים הם כותבים המון שטויות וכסתחים כי הם מפחדים שיבואו אליהם בתלונות אחר כך אבל בדיקה של ליסינג נקייה כמו רכב חדש. מדוע כאן הם לא מפחדים שיבואו אליהם בתלונות אחר כך? אולי כי הקונה הוא לא מזמין הבדיקה ואז הם לא מחוייבים לו?

• תוכן חדש...