Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
באמת שאינני זוכר. הפרט היחיד שאני זוכר מעבר לכל הפרטים הברורים הם שככל הנראה מדובר בדגם עם 122 כ"ס (TSI) ושיש לו תגית R בצמוד לשירוקו שלדעתי היא אינה מקורית. ניתן לראות אותה בתמונות.

המספר מאוד מאוד מוכר לי אם אני זוכר נכון הרכב של בחור מהשרון.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
...

אתם גם יודעים שסצינת חובבי הרכב בארץ בסה"כ אינה גדולה, ושיש סיכוי שהוא חלק ממנה, ממש כמוכם, ולו רק בגלל זה אתם מקווים שאמות המוסר שלו טובות, ולו במעט, מאלה של הנהג הישראלי הממוצע.

בגלל שהוא חובב רכב?

בוא ואספר לך משהו; הבוקר לפני העבודה אני יושב לזמן איכות עם אשתי על קפה באיזור ר"ג. ליד הקפה יש חניות מאונכות, שכמובן כולן כבר תפוסות בשעה 7:00 +. מגיע חבר עם מרצדס AMG C63, ובלי להתבלבל מחנה אותה על האף של כל המכוניות החונות- כמובן תוך כדי חסימת נתיב התנועה. רוצה לנחש מה עשה אחר כך? כמובן התיישב על קפה וסיגריה (באיזור ללא עישון, יש לציין). הוא נשאר שם גם אחרי שהלכתי (אני לא הערתי לו כלום בגלל שהוא נראה כחבר משפחת פשע מתקדם, ואני מודה שגם ואולי בגלל גילי המתקדם, אני פחדן שלא רוצה לברר את עתידי לאחר הערה כזו, לא במדינת ישראל של היום).

סופו של דבר, אין קשר לחובב מכוניות או לא. נבלות נשארים נבלות, בין אם אם נוהגים בשירוקו, C63 או סתם i30 ליסינג.

פורסם

"סופו של דבר, אין קשר לחובב מכוניות או לא. נבלות נשארים נבלות, בין אם אם נוהגים בשירוקו, C63 או סתם i30 ליסינג."

צודק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלעד - שחרר. תפסיק להתעצבן מדברים שאין לך שליטה עליהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אלעד,

אנשים כאלה מבינים רק כשנוגעים להם בכיס. חבל על הזמן - בהזדמנות הקרובה סע למשטרה מותק...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

השתתפתי בשיחה על הנושא המדובר עם הרבה אנשי אקדמיה מובחרים מכל התחומים, ואחרי דיון סוער ופורה הגענו למסקנה שמדובר באנשים שעברו התעללות מינית קשה בילדותם ונגרם להם נזק נפשי בלתי הפיך. אין הסבר אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילא להתעצבן על דברים שאין לך שליטה עליהם, אבל למה אנשים פה אשכרה מאמינים שהמשטרה תעשה משהו עם התלונה, ככל שתוגש?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הצעתם להעביר לפורום ואגיט, הצעתם להעביר לאוטוספורט.

את הפורום הכי רלוונטי שכחתם, פורום שירוקו.

נסה שם.

"יאללה בירי".

פורסם

Yohai71,

המקרה שתיארת במקרה התרחש באיזור הבורסה בר"ג?

שואל כי זה די תואם את רמת הפעילות המוחית הנמוכה במיוחד באיזור המדובר.

אלעד,

אם בא לך תפרגן לבחור דו"ח, בכל אופן מסכים עם דיסקו- אל תתעצבן או תתבאס על דברים שאין לך יכולת לשלוט בהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ידוע לך שיש עוד כמה כאלה חולרות כל בוקר , שמת עליו עין רק בגלל שיש לו שירוקו.

באסה להיות עם אוטו בולט.

בכל אופן הוא נבלה מצד שני מי מאיתנו אף פעם לא חתך פקק והרגיש רע עם עצמו ולאחר שניה הרגיש שעשה בשכל?

בקיצור חלאס להיות יפי נפש , אני לא רואה שום סיבה לפתוח תרד על זה.

יום טוב

• תוכן חדש...