Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני שאני ניגש למוסך אני תוהה אם ייתכן אולי פתרון פשוט ששווה לי לנסות כדי לפתור את הבעיה.

 

כאמור- לפעמים המאוורר של המזגן לא מתחיל לעבוד ופתאום אחרי כמה דקות חוזר לעבוד (ואז יכול שוב להפסיק וכו..)

אני יכול להגיד בוודאות שיש דברים שיותר גורמים לזה לקרות- למשל אם אני במקרה מכבה את האוטו כשהמאוורר והמזגן פועל אז רוב הסיכויים שהמאוורר לא יעבוד כאשר אני מדליק את הרכב (גם אם החזרתי את הכפתור ל-0 אחרי שכבר כיביתי ואני מניע בלי שהמאוורר פועל ורק אח"כ מנסה להפעילו).

 

למען הסר ספק- המזגן עצמו עובד , יש גז והוא מקרר..

 

*שאלת בונוס- כאשר המאוורר כן עובד אז בדרגה מסוימת של המאוורר (דווקא דרגה 2 שהכי נעימה), יש רעשי חריקה מוזרה רק כאשר אני עוזב את דוושת הגז או לוחץ על הבלמים. כל עוד אני עם הרגל על הגז אז שקט יחסית.

 

אשמח לעזרתכם

תודה!

פורסם

סביר להניח שפשוט תצטרך להחליף מאוור לא היית מתמהמה עם זה.

ולגבי הרעש המוזר לי היה אותו דבר אצלי היה מדובר בפולי מנוע, תעשה חיפוש כאן בפורום: "איך גורמים למרים טורים להרים יותר".

אתה תמצא אץ זה הפגם היה פולי מנוע תקול.

פורסם

בדרך כלל הבעיה בקונקטור של צמה בפח חזית צד שמאל

תגיע אליו ותשקשק את הקונקטור בזמן שמאוורר עובד ואם מתחיל להגםגם או מפסיק להדלק יש לבצע מעקף לחווט של המאוורר בקונקטור

או שתגיע לחשמלאי שמכיר את הרכב והוא כבר ימצא את הגורם

פורסם

תודה רבה יונתן ודן

 

בנוגע למאוורר ההגיון שלי (שמעט מוגבל בנושא מכוניות) הולך לכיוון של בעית חשמל או חיבורים ולאו דווקא מאוורר שצריך חילוף.

 

בדרך כלל הבעיה בקונקטור של צמה בפח חזית צד שמאל

תגיע אליו ותשקשק את הקונקטור בזמן שמאוורר עובד ואם מתחיל להגםגם או מפסיק להדלק יש לבצע מעקף לחווט של המאוורר בקונקטור

 

דן, יש לך דרך במקרה לכוון אותי לחלק הרצוי. עם רפרנס של תמונה אן משהו.

אני לא הולך להתאבד על זה אבל הייתי שמח לנסות לאבחן בעצמי ואולי במקרה גם לתקן טרם אלך מוסך.

פח חזית צד שמאל זה בעצם מתחת מכסה מנוע בצד שמאל?

ולגבי הרעש המוזר לי היה אותו דבר אצלי היה מדובר בפולי מנוע, תעשה חיפוש כאן בפורום: "איך גורמים למרים טורים להרים יותר".

אתה תמצא אץ זה הפגם היה פולי מנוע תקול.

יונתן, אני אחפש אך מה שכתבת לגבי פולי מנוע. (למרות שאני רגיש לפול ).

 

תודה שוב על עזרתכם :)

×
×
  • תוכן חדש...