Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חקרתי את השוק לאחרונה כי גם אני חיפשתי מחשב, ואני יכול להגיד לך שיש הרבה מועמדים נפלאים של חברת לנובו.

אתה יכול לעיין כאן

בשביל היוקרה, לא הייתי שולל את האפשרות של קניית מחשב ASUS או DELL.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...

אתה יכול לעיין כאן

.... DELL.

בשבילי זה למצוא מחט בשתי ערימות שחת..

זה נראה מעניין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני היתי עם אותה בעיה כמו שלך.

היתי חודש בארה"ב וחיפשתי מחשב ניד.

ראיתי את כל המחשבים מהסדרות הכי גבוהות, ופתאום שאתה רואה אותם במציאות ומרגיש אותם הכל מרגיש צעצוע בייחס למאקבוק.

שזה כלל את הדל xps החדש.

סוני וואיו פרו.

סמסונג סידרה 9 ולא מעט אסוסים.

אפל קנו אותי מבחינת איכות בניה, המחשב פשוט מרגיש מוצק ובנוי מצויין.

התקשרתי לחבר שמבין בתחום , כי אני לא, והוא אמר שאם אהבתי את המחשב אין בעיה להתקין עליו יונדווס.

אני כבר כמה חודשים עובד עליו אם ווינדוס ומאוד מאוד מרוצה, מידי פעם אני עובד גם על os x סתם כדי לילמוד אותה.

אני קניתי את מאקבוק פרו 13 עם המסך רטינה.

המחשב עובד על ויינדוס עם סוללה כמעט 7 שעות, הבנתי שללא מסך רטינה היה ניתן לעבוד איתו יותר זמן.

המחשב לא זול, אבל אני מאוד נהנה מימנו.

אגב, מעולם לא היה לי מוצר כלשהו של אפל לפני המחשב הזה גם לא טלפון

פורסם

אצלי בעבודה יש כמה שעובדים על מקבוק פרו או אייר ושתי מערכות הפעלה. שום בעיה, בקיצור.

אני עובד על 13 עם רטינה ו-ssd, אין מה להשוות לאסוס, לנובו וסמסונג. הם נראים ומרגישים כמו חיקוי,

פשוט כך - המקלדת והמשטח ברמה אחרת. חיקוי יקר, תכל׳ס.

לא פאנבוי, אין לי שום מוצר של אפל בבית.

אגב, מערכת ההפעלה ממש לא עושה לי את זה,

יש יתרונות וחסרונות ל-2 המערכות, ושתיהן מעצבנות בתחומים אחרים.

אלמלא הטרמינל (שמכריע את הכף) היה פה תיקו. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פלג מה שאתה עושה הוא בזבוז מסויים של המחשב, ברגע שתתחיל לעבוד רק עם הosx ותשתמש בפרללס על מנת להשתמש בווינדווס בדברים ספציפיים מאוד, יהיה לך קשה מאוד לחזור להשתמש בה (בוינדוויס כן?) כמערכת יום יומית

פורסם

אכן הוסבר לי לפני הקניה שניתן להתקין ווינדוס אך זה באיזה שהוא מקום לוותר על הרעיון העיקרי של המקבוק.

אך אני בכל מקרה לא באמת מנצל את המחשב, אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות כמו סוליד וכו׳.

והקניה היתה רק בגלל איכות הבניה וחשיבה על כל פרט (כמו החיבור המגנטי של החשמל, אם כי הכבל מעט עדין).

ברוב הזמן אני עובד עם ווינדוס 7, את ה 8 אני כלל לא מכיר.

אין לי סיבה לעבוד רק עם osx, ברמת העיקרון אין לי כרגע בכלל סיבה לעבוד איתה ואני מאמין שזה רק מחוסר ידע.

פורסם

לגבי הכבל ה״עדין״ - יש לי את החיבורים המגנטים האלו ב2 הדורות שלהם מאז 2007 בלפטופים + אני במשרד שיש בו כ70 מקבוקים בכל זמן נתון (כשאת שלי אני מנתק ומחבר כמה פעמים ביום ומקפל בכל פעם) - 0 תלונות או בעיות עם החיבור.

גם בפעם שהיתה לי בעיה עם המטען עצמו (2011) הוחלף במקום בחדש ללא שאלות באיידיגיטל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאפל בגדול יש 3 לדיינים של לפטופים

מקבוק אייר - קלים , דקים ובעלי ביצועים חלשים יחסית באים ב11 ו13 אינץ

פרו - מעבדים חזקים, כרטיסי מסך חזקים בדגמי ה15 אבל דיסקים קשיחים רגילים ושמניינם באים ב13 ו15

והאחרון פרו רטינה - מסכים מעל כל מה שיש בשוק בערך ברזולוציה ואיכות, משקל בין הפרו לאייר ומפרט כמו הפרויים היקרים , ssd וחיי סוללה מעולים

הם הכי יקרים אבל אלו תחנות עבודה לכל דבר - באים ב13 ו15

ליביו (פרו רינה 15״)

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

אמנם אינך, כך אני מניח לפחות, עומד/ עובד בצוות הפיתוח של APPLE, אבל אולי בכל זאת יש לך תשובה:

למה, אבל באמת למה אין מקלדת מלאה במחשבים הניידים של APPLE בעלי מסך 15"? זה לא שיש מחסור במקום עבור הלוח הנומרי.

דוגרי? הסיבה שאני עובד על רק הסדרות הגבוהות של DELL כדוגמת Latitude ו- Precision היא המענה בנושא הכ"כ חשוב לדעתי- משטח נומרי.

אני עובד על AUTOCAD ובימים אלו גם מתחיל ללמוד Solidworks, ולדעתי אי קיום המשטח הנומרי במחשבי APPLE פשוט גובל בטמטום והתנשאות לשמה, שכן יש להם תחנות עבודה מצויינות ומרשימות ביכולות ובביצועים אבל הם פשוט לא שלמות (מלשון מושלם).

ביום שהם כן ישכילו להוציא מחשב עם המשטח המדובר- אז תהיה לי התלבטות רצינית בין APPLE ל-DELL (גם משיקולי אחריות), שכן המחירים במילא די דומים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ברשותי מחשב נייד- Lenovo yoga 2 pro מזה חודשיים.

אני לא חושב שיכולתי לעשות קנייה יותר טובה. כונן SSD בנפח של 512GB, מסך מדהים, מעבד I7 מעולה. 8GB ראם. המחשב פשוט טס!

קל ודק מאד. פחות מקילו וחצי, מסך 13.3. יכול להפוך גם לטאבלט (מתהפך) - נחמד.

התלבטתי בינו לבין הזנבוק ובסוף החלטתי ללכת עליו. מרוצה מאד!

פורסם

Ya_pl , לא עובד באפל אז אין לי ולו שמץ של מושג.

מבחינת מיקום ועיצוב אבל אי אפשר להכניס משטח נומרי ולא להתפשר על הגודל והמרווח במקלדת אצלהם גם ב15. אני מאמין שהם יצירתיים מספיק כדי לסדר משהו ושיצא כראוי אבל באמת שאין לי מושג.

אישית כשאני עובד בעמדה אני מחבר את המקלדת החוטית שלהם (שלה יש משטח נומרי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אני עובד על AUTOCAD ובימים אלו גם מתחיל ללמוד Solidworks, ולדעתי אי קיום המשטח הנומרי במחשבי APPLE פשוט גובל בטמטום והתנשאות לשמה

תשמע, צריך להתאים את הכלי למשימה. לעבוד עם נייד, אפילו 17 אינץ', על סולידוורקס ואוטוקד זה אילוץ רע.

עם התוכנות האלה בכל מקרה עדיף להשתמש במסך גדול, אז יאללה, תחבר לו על הדרך מקלדת חיצונית נומרית וזהו.

אפל היא מעל לכול חברת חומרה. הרווח שלהם מגיע ממכירת חומרה וציוד נלווה יקר להחריד -

ואם אתה רוצה מקלדת נומרית, אנא שלם על התוסף:

http://store.apple.com/us/product/HD389VC/A/belkin-yourtype-bluetooth-wireless-keypad?fnode=8ca41110390f03836eab26c4a78ad8495846162260b238a8bfc5d81dccc1ff96735fed55e47faaa4bc4d7ecbd95eef07e43a2d5aa8ef95e0e08fe228142cf8bbdb1b22dce6eb059f0cb682dcc4367722925bdb4f93a79cc92513395e1775ff6e70dc861309a48859aae82ffbd8dd8f89

זאת השיטה שלהם. מגוחכת? בהחלט, אבל רווחית.

הניחוש שלי לגבי אי-קיומה של מקלדת נומרית בניידים - עיצוב. סטיב החליט שזה לא יפה, ולכן זה לא קרה.

יש סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על דברים שלא היו קיימים באפל מפני שסטיב לא אישר את העיצוב שלהם,

למשל, המחשבון, שנעדר מהאייפד המקורי. כן, כן, מחשבון שיש בכל נוקיה 5110...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תשמע, צריך להתאים את הכלי למשימה. לעבוד עם נייד, אפילו 17 אינץ', על סולידוורקס ואוטוקד זה אילוץ רע.

עם התוכנות האלה בכל מקרה עדיף להשתמש במסך גדול, אז יאללה, תחבר לו על הדרך מקלדת חיצונית נומרית וזהו.

אכן אילוץ רע, אך המצב מחייב אותי בכך, לפחות בחודשים הקרובים.

ברגע שאוכל להתנער מנושא האילוץ לנייד חזק- אקנה תחנת עבודה נייחת, והאמן לי שזה רץ לי בראש כבר תקופת מה.

חשבתי על תחנה עם מסך ברזולוציה גבוהה מ1080P לצורך שטח עבודה גדול יותר, אבל למה להקדים את המאוחר? כשאוכל ואתחיל לחשוב על המפרטים המתאימים- היו בטוחים שאבוא להתייעץ כאן :lol:

בנוגע למחירי האביזרים של אפל- עכשיו שמתי לב לכך. לא הגזימו קשות? :shock:

לגבי שיקולי עיצוב בתחנות העבודה שלהם- יסלחו לי בעלי APPLE למיניהם, זה טיפשי כזה משיקולי כניעה לגחמותיו של סטיב ג'ובס.

מילא היה מדובר על מקבוק אייר, מילא היה מדובר על מחשב שלא מיועד למשימות תובעניות, אבל תחנות עבודה? נו באמת :roll:, אני בספק אם שרטט מקצועי באמת אכפת לו מהעיצוב ביחס לנוחות העבודה.

רק נותר לקוות שמישהו שם באפל יקבל קצת שכל למען המשתמשים בדורות הבאים של התחנות העבודה שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...