Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב את עזרתכם.. הרבה זמן שאני רוצה להכניס את הרכב שלי ליעקב אלטר ראיתי תעבודות שלו והוא תותח.. אבל זה לא יעזור כי אני גם רוצה ללמוד את כל נושא הפוליש הוקס להויד סווירלס ופלסטלינה וכו' אם יש מישהו מאיזור נתניה שיוכל לעזור לי לעבוד על הרכב וללמד אותי אני אשמחח

פורסם

אחי ההתלמדות הכי טובה שתוכל לעשות זה לחפש בפורום שרשורים שעמוסים במידע.

הפורום הזה זה הלימוד הכי טוב, תדפדף בין הדפים תקרא תגובות של משתמשים מנוסים פה ולאט לאט אתה תשתפשף ותבין טוב יותר.

אני התחלתי בדיוק כמוך, ללא שום ידע, לא ידעתי בכלל מה זה כפפת שטיפה חח ונכנסתי לזה כמו כל אחד פה.

ממליץ לך לראות פרוייקטים של אנשים שפירסמו פה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

ראיתי והסתכלתי.. אבל פוליש ושאר הדברים ההיקפים כמו וקס רק זה מה שבעייתי לי.. האוטו חדש ולא באלי לעשות ניסויים על הפעם הראשונה

פורסם

יש המון מדריכים בפורום, יש המון פרוייקטים (אפילו כמה צנועים כמו בחתימה שלי), יש המון סרטונים ביו טיוב ובאתרים נוספים כמו http://www.carcleaningguru.com איפה הבעיה?.

יעקב אלטר אכן מקצועי, אבל יש כאן המון מידע בפורום שיכול לעזור וללמד אותך.

יש כאן חבר פורום שבמקרה אנחנו בני דודים (לא חשוב מי זה).

נער בן 16, הוא ישב עם המון סבלנות, קרא, ראה סרטונים באינטרנט, יישם והשתפר לאט לאט.

פורסם

גם אני אמליץ לך לעבוד לבד, במקרה ותחליט בכל זאת על מקום מקצועי, הייתי ממליץ דווקא על swissvax ישראל, לדעתי המחירים שלהם הרבה יותר הגיוניים מאשר יעקב אלטר, תוכל לחפש דיונים קודמים ולקבל תמונת מצב על המחירים שהוא לוקח.

בכל מקרה, אין תחליף לעבודה עצמית, זו הנאה מסוג אחר לראות את הרכב מבריק אחרי זה.

פורסם (נערך)

כן כמו שm.l אמר זה התענוג האמיתי .. חולה על התחןשה שאתה עשית הכל ורואה תאוטו נוצץ אפשר עוד כמה מדריכים טובים? ולגבי מכונה נגיד לפוליש אבא שלי קבלן אז יש לו מכונה לדיסק של בוש אני יודע שהיא חזקה מאוד היא תתאין לי אם אני ארכיב פדים לפוליש כמו שצריך או שהיא תהיה חזקה מדי?

הקטע שאני מפחד להתאמן על האוטו שלי שאני לא יעשה איזשהוא פאדיחה לצבע כי הרכב חדש עדיין

עריכה אחרונה על ידי eellaadd2
פורסם

דיסק לא יכול לשמש כתחליף למכונת פוליש מכיוון שהסל״ד שלו נע במהירויות נורא גבוהות ולכן עלול להסב נזק לצבע הרכב ולשרוף את הלכה בקלות..

פורסם

אני עובד עם מכונה רוטורית AEG עם 6 מהירויות (900-2500 סל"ד, אני עובד במהירות בינונית-נמוכה).

יש סרטון נחמד של CG שמסביר כיצד לעבוד עם מכונה רוטורית:

בכל מקרה, תוכל להשכיר מכונת DA אפילו מאחד מחברי הפורום ולהיות רגוע יותר כי במכונת DA הסיכוי שתפגע בצבע נמוך בהרבה.

בנוסף לאתר שכתבתי לך בהודעה הקודמת ממליץ לך לקרוא את המילון הבא ש rupni כתב.

איתמר.

• תוכן חדש...