Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת בנוגע ל) אפלקציית Pango

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שמשתמשים באפלקצייה הנ"ל, האם יש מצב שאני אקבל דוח למרות שהאפלקצייה מופעלת? אם כן, אז איך ניתן להוכיח שהאפלקצייה הופעלה?

בשורה תחתונה, האם מומלץ להשתמש בה במקום הפתק "המסורתי" שמקבלים מתשלום באמצעות המכונה?

ובאיזה ערים ניתן להשתמש בה?

תודה רבה.

פורסם

אפליקציה מצויינת, משתמש בה כבר שנה-שנתיים כמעט יום-יום.

אף פעם לא קיבלתי דו"ח כשהאפליקציה מופעלת, ואני חונה לרוב במקומות בהם פקחים עוברים כל 10 דקות.

מאוד נוחה לשימוש, קולטת את המיקום שלך ואין צורך להזין עיר.

עלות כל הפעלה 40 אגורות שנוספים לתשלום דמי חניה רגילים, מקבלים חיוב על הכל בכרטיס אשראי בסוף חודש.

לא נתקלתי עדיין במקום בו היא לא פועלה, לדעתי פועלת בכל הערים בהן יש חניה בכחול לבן.

מה שכן, צריך לזכור לכבות אותה כשחוזרים לרכב, אחרת החיוב נמשך.

יש להם פלאג-אין לתזכורת בתשלום קטן נוסף, אני לא התקנתי אותו.

פורסם

דבר ראשון ברור שעדיף פנגו זו פשוט אפליקציה גאונית, חוסך לך את החיפוש אחר מכונות ואת כל הסיבוך של לשים את הפתק.

אתה מחויב לפי מספר השניות שחנית, וכמובן שאתה לא תקבל שום דו"ח משום פקח, גם יש לך חשבון שבו מפורטים כל החיובים שלך אז בכל מקרה זו לא בעיה להוכיח שאכן שילמת.

אפילו שפקח בודק את הרכב אתה מקבל הודעת SMS שבדקו לך את הרכב ושאתה לא צריך לדאוג כי חנית עם פנגו.

לפי מה שאני יודע ניתן להשתמש איתה בכל הערים בארץ.

פורסם

לחבר יש מנוי פנגו אבל בגלל שהוא תקוע עם פלאפון משנת 80 , הוא מתקשר למוקד הרובוטי ובכול הפעלה הוא עובר מסכת ייסורים מצד הרובוט .

הרובוט לפעמיים לא קולט את שם העיר שבו הוא רוצה לחנות , והוא מתחיל לצעוק רבע שעה עד שהרובוט מבין .

כול הסיטואציה הזאת גורמת לבריחת פיפי מרוב צחוק .

פורסם

התשמתי גם בפאנגו וגם בסלופארק שהיה קודם וגם באיזי פארק.

איזיפארק יוצא הכי זול, בסופו של דבר, כי אתה לא שוכח לעצור אותו ואין עלויות נוספות.

בפאנגו יצא לי לקבל דוחות, אבל הם בוטלו אחרי ששלחתי בפאקס פירוט.

זה קורא כאשר אתה חונה באיזור שלוקח אוטומטי על יום שלם, יוצא לאיזור לפי שעות וחוזר שוב לאיזור שהיית בו בבוקר.

הוא לא יודע שחזרת וחושב שאתה במקום אחר ולמרות ששילמת כבר על כל היום הפקח יתן לך דו"ח.

פעם הייתי מפעיל עם SMS, עד שהם בשקט, בלי ליידע התחילו לגבות על זה 50 אגורות. נורא הרגיז אותי.

פורסם

תכונה חיובית נוספת של פנגו , זה היכולת לתדלק איתה בתחנות דלק מסויימות.

יצא לי לשכוח את הארנק וכמעט להיתקע בלי דלק הרחק מהבית , האפליקציה חסכה ממני "מבצע חילוץ" מיותר.

פורסם

איזיפארק זה סתם מכשיר מסורבל וישן, כל הקטע זה לא להיתקע עם כל מיני מכשירים ברכב.

פנגו נמצא בפלאפון שלך, וניתן להפעיל אותו ולהפסיק אותו מכל מקום, ותאמת אין מה להשוות.

אני אישית מעדיף לשלם עוד 40 אגורות ולהשתמש באפליקציה, מאשר לדבר 5 דקות בפלאפון ולהסביר לו באיזה עיר אני רוצה להחנות.

גם היו מקרים פעם שהזיהוי הקולי לא עבד ואז הפלאפון התחיל לתת לך רשימה של ערים ומספר להקשה, "לחיפה הקש 1, לתל אביב הקש 2", עכשיו תדמיינו ככה 10 דקות עד שזה מגיע לעיר שאתם רוצים.

פורסם

אם מדובר בחניה מזדמנת - אין בעיה. חשבונות פנגו שלי מעל 100 שקל בחודש ואני לא חונה יותר משעתיים במקום אחד. זה אומר כמעט 10% על הפעלות. אבל מבחינת נוחות בינתיים אין על פנגו במיוחד כשאתה נוהג על 4 רכבים שונים ביום יום.

פורסם

גם אני מרוצה מהפנגו.

הקושי היחידי שאני נתקלתי בו, הוא בניסיון להחליף את הרכב במנוי שכן הרכב הראשון שהזנתי, הוא שהפעיל את החשבון ובנסיון למחוק אותו נוצרה הודעה שהחשבון ימחק או משהו כזה. בסוף מחקתי והזנתי את הרכב החדש והכל המשיך כרגיל. מישהו מכיר? יש משהו שאני מחמיץ?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

באיזיפארק נגמרו לי כל הזמן הבטריות וזה מאוד תיסכל. פאנגו עובד מעולה ומאוד נוח. הבעיה היחידה שהיתה לי איתו זה בתשלום בחניון. לא עבד.

פורסם
שלום,

ובאיזה ערים ניתן להשתמש בה?

תודה רבה.

לא נתקלתי עדיין בעיר שלא יכלתי לשלם בעזרת פאנגו, בכל אופן באתר שלהם יש רשימת ערים.

לחבר יש מנוי פנגו אבל בגלל שהוא תקוע עם פלאפון משנת 80 , הוא מתקשר למוקד הרובוטי ובכול הפעלה הוא עובר מסכת ייסורים מצד הרובוט .

הרובוט לפעמיים לא קולט את שם העיר שבו הוא רוצה לחנות , והוא מתחיל לצעוק רבע שעה עד שהרובוט מבין .

כול הסיטואציה הזאת גורמת לבריחת פיפי מרוב צחוק .

לא קרה לי אף פעם שלא זוהה שם העיר שאמרתי, האם לחברך יש מבטא כל שהוא?

עלות כל הפעלה 40 אגורות שנוספים לתשלום דמי חניה רגילים

בעידן שבו לכולם יש היום חבילת שיחות, אזי חצי דקת שיחה להפעלה וחצי דקת להפסקת חנייה, לא עולים מאומה.

משתמש מעל חמש שנים (הרבה יותר) בתוכנה, מוצא אותה כשימושית מאוד, משלמים בדיוק על פרק הזמן שמחנים גם אז ארבע דקות ועשרים שניות.

לא קבלתי אף פעם דו"ח בזמן שהפאנגו הופעל. שים לב במיוחד בגבולות ערים שאתה מפעיל על העיר הנכונה, כבר היו מקרים שנהגים הפעילו על העיר הלא נכונה וקבלו דו"ח.

• תוכן חדש...