Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו!!!! איזה הבדלים אדירים! כל הכבוד על הכוח והמאמץ, להגיד לך את האמת?

ביום שראיתי את שפתחת את הדיון וכשראיתי את התמונות, הייתי בטוח שדי מהר תרד מהעניין הזה ולא תצליח לתקן את הבעיה שנוצרה לך.

נראה שעשית עבודה מדהימה!!! באמת כיף לראות כאלה שינויים ועבודות של אנשים, יהיה נחמד אם תרשום בהודעה מפורטת

בדיוק מה השלבים שביצעת לתיקון הבעיה כדי שמשתמשים אחרים שיש להם את אותה הבעיה/משתמשים שיראו את השרשור הזה בעתיד יוכלו לדעת

איך לפעול על מנת לפתור את הבעיה. :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תודה :)

אחרי חפירה באינטרנט החלטתי לתקן את זה לפני שצובעים (עכשיו כבר אין צורך) וקניתי מכונת פוליש , למעלה אתה יכול למצוא את הפירוט של תהליך העבודה שלי ועם איזה חומרים וכלים עבדתי.

ההבדל היחיד מהפירוט שלמעלה הוא שעשיתי את עבודות הפוליש היום על מהירות 5.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

כמה עלתה לך מכונת הפוליש המדוברת?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

וואו, איזה הבדל! מקווה שהסרטונים של ה junkman עזרו לך. מעבר לשימוש במהירות 5 במכונה שינית משהו נוסף בטכניקה? כמו למשל הלחץ על המכונה, מספר מעברים על כל חלק וכו'.

פורסם (נערך)
תודה :)

אחרי חפירה באינטרנט החלטתי לתקן את זה לפני שצובעים (עכשיו כבר אין צורך) וקניתי מכונת פוליש , למעלה אתה יכול למצוא את הפירוט של תהליך העבודה שלי ועם איזה חומרים וכלים עבדתי.

ההבדל היחיד מהפירוט שלמעלה הוא שעשיתי את עבודות הפוליש היום על מהירות 5.

ראיתי את התגובה הקודמת ובה רשמת שיצא לך Orange Peel ולא היו לך את אותם התוצאות בהשוואה לתמונות שפירסמת היום. אז מה ההבדלים בתהליכים שביצעת?

יהיה נחמד אם תוכל לציין איזה מכונה קנית, מה הדגם, המחיר ומאיפה.

עריכה אחרונה על ידי Spo1zZeNN

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
וואו, איזה הבדל! מקווה שהסרטונים של ה junkman עזרו לך. מעבר לשימוש במהירות 5 במכונה שינית משהו נוסף בטכניקה? כמו למשל הלחץ על המכונה, מספר מעברים על כל חלק וכו'.

בתכלס הסרטונים עזרו מאוד כי בשונה מהסרטונים האחרים שראיתי הוא מראה את הקצב עבודה, את הלחץ שצריך להפעיל,

כן, שיניתי את הלחץ על המכונה, ועבדתי הרבה יותר לאט, כמה שיותר לאט ככה קיבלתי תוצאות טובות יותר, אני עדיין רחוק מלעבוד כמו שצריך אבל אני בדרך לשם :)

כמה עלתה לך מכונת הפוליש המדוברת?

בארץ יש את המכונה של מגיווארס שעולה 1200 שקל שבדיעבד הייתי קונה בארץ , אני קניתי אותה מאוטוגיק בהתחלה המכונה עלתה רק 110 דולר אבל אחרי משלוח יקר ושנאי יקר(כי קניתי פעם ראשונה מכשיר חשמלי מארה"ב ,בלי לחשוב על כך שהמתח שלהם שונה) יצא לי בערך 1300 כולל 3 פדים.

אז מה בסוף זה היה ?

חמצון ( oxidation ) של הצבע או בעיה עם הלכה ?

מקווה שבסוף התהליך מרחת אוטם צבע .

אני לא מקצוען אז אין לי שום ידע מה זה היה, אני רק יכול להגיד שכרגע זה לא נמצא שם.

וברור שמרחתי אוטם, רשמתי את זה גם בפוסט שאני מסביר עם איזה חומרים עבדתי :twisted:

יהיה נחמד אם תוכל לציין איזה מכונה קנית, מה הדגם, המחיר ומאיפה.

המכונה היא של חברת PORTER-CABLE 7424XP , קניתי מאוטוגיק שהיה להם מבצע של 15 אחוז בלי יוצאים מן הכלל, שלחתי לכתובת בארה"ב לחברת משלוחים ששלחה אלי - לגבי המחיר רשמתי פה למעלה כמה בערך יצא לי כל הסיפור.

Polo GTI 2013 APR stage 1

• תוכן חדש...