Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום.

יש לי מאזדה 323 שנת 2000 אני יד 2 האוטו אצלי שנתיים וחצי עבר 151 אלף קילומטר.

אז ככה אני שומר על האוטו מטפל בו בזמן האוטו במצב מצוין.

האם כדי לי להחליף אותו לפונטו HGT או סיאט אביזיה או לאון מהשנים 2002-2006

גיר רגיל כמובן.

אני רוצה אוטו בעל אופי ספורטיבי יותר מהמאזדה.

1. כדי להחליף את המאזדה ולהיכנס להרפתקה של רכב "ספורט" ?

2. יש המלצה לרכבים אחרים?

תודה לעוזרים.

פורסם

אם הרכב משמש אותך לתחבורה בסיסית, אז הייתי מציע לך להישאר עם הלאנטיס בגלל האמינות והאחזקה הזולה אבל אם אתה כבר מחפש משהו עם יותר פוזה ותחושות בנהיגה אז תחליף. היה לי פלירט קצרצר ולא לגמרי מובן עם ה-HGT וחוץ מקצת תאוצה סבירה (אל תצפה ל-GTI) היא לא באמת הייתה שווה את המאמץ.

פורסם

האם כדאי? רק אתה יכול לומר.

מבחינה כלכלית ופרקטית סביר להניח שלא, נראה שאתה נוסע דיי מעט ואם המזדה מטופלת היטב זה רכב שיחזיק מעמד עוד הרבה זמן, יש לה צריכת דלק הגיונית, היא לא גדולה מידי, לא קטנה מדי וסבירה מבחינה בטיחותית.

נכון כיפית היא לא,אז תנסה לחשוב כמה זה שווה לך בכסף לנהוג ברכב כיפי, אבל זה לא באמת אפשרי.

אז בוא ננסה בכל זאת להגיע לאיפשהו, אם אחזקת הרכב (כולל תיקונים, ביטוח דלק וכו') תעלה לך 300-400 ש"ח בחודש יותר ממה שאתה מוציא כיום, זאת הוצאה שתעמוד בה בלי בעיות?

זה ידרוש ממך להתפשר על הוצאות אחרות?

אתה מוכן להתפשר על ההוצאות האחרות בשביל רכב פאן?

בעניין סוג הרכב הספציפי, גם אני לפני כ4.5 שנים עמדתי בפני קניית רכב, ידעתי שהוא צריך להיות קטן, כיפי ולא לעלות יותר מידי בתחזוקה וכו'

פונטו HGT, קליאו ספורט וכו' היו בראש הרשימה, אבל אחרי שקצת קראתי וחקרתי הבנתי שאלו מכוניות שידרנו ממני יותר מידי פשרות ביום יום (נוחות נסיעה) ויש סבירות גבוהה מידי לתקלות יקרות,

החלטתי לחפש סופר מיני חמימה, והאפשרויות היו יאריס ספורט מול 206 XS, לבסוף הוחלט על 206 בעיקר עקב הפרש מחירים גדול מאוד בין השתיים וגם הפיז'ו נפוצה יותר.

אני מוכרח לומר לך הפיז'ו נסעה אצלי כבר למעלה מ80 א' ק"מ (החודש תיכנס לטיפול 200 אלף), נסעה לכל מקום ובכל התנאים, ואני פשוט נהנה מכל רגע, והיפה הוא שאני עם רגל כבדה והרבה נסיעות בתוך ת"א עושה 1:12, תקלות יש מעט, התחזוקה סבירה, מכללי הרכב נפוצים בכל דגמי פיז'ו-סיטרואן ואני מרגיש שיש לי רכב שכאילו נתפר לפי מידה בשבילי, עושה לי כיף והפשרות היחידות שאני עושה זה מתלים טיפה נוקשים (לא חושב שתרגיש הבדל גדול מהלאנטיס), והעובדה שהיא 3 דלתות, אבל בכסף כנראה שהיא עולה לי פחות מאשר אם הייתי קונה באותו כסף איזו סופר מיני אוטומטית או משפחתית וזה בגלל הדלק.

פורסם

אני יוכל לעמוד בעוד 300 400 שקל.

הייתי קונה פיג'ו אבל הייתה לי אחת אומנם אוטומטית שעשתה לי את המוות במיוחד הגיר .

השקעתי עליה 15 אלף בנוסף למחיר שקניתי.

מה הדעות לגבי סיאט אביזה?

• תוכן חדש...