Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 2007 הרכב מאבד מים בצורה לא רצינית בערך ליטר ל2000 קילומטר.

במוסך עשו בדיקה למים על ידי לחץ אויר מאיפה שממלאים את המים. לא הייתה ירידת לחץ, ושום

נזילה של מים. הרכב סוחב טוב חוץ מאתמול שעשיתי נסיעה רצינית מחוץ לעיר והמנוע הראה סימני חולשה וקצת התחמם.

ד"א הרכב עשה 295 אבל טפו טפו נוסע מצויין ובלי בעיות.

יש למישהו כיוון?

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לסוע למוסך רון, רח' ישראל בק 18 בתל אביב [גישה מאוד נוחה מאיילון].

אין מצב שהוא לא פותר את זה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה המוסכניק שהייתי אצלו היום לא מצא את הבעיה יש סיכוי טוב שאעשה קפיצה לרון. אני לא רוצה לדפוק את המנוע.

נוזל קרור ורוד g13 ממלאים את המים במיכל עגול כזה שיש לו פקק כחול גדול. אבל מה זה קשור?

פורסם

כוונים בהחלט יש - החל ממשאבת מים נוזלת (האם הוחלפה פעם בביצוע טיימיניג?)

דרך נזילה בפלאנצ' מים (מין מחבר/צומת של צינורות) / רדיאטור קירור מנוע או רדיאטור חימום, וכלה לא עלינו במנוע לא תקין...

האם הרכב התחמם בעבר ?

אמנם ק'מ גבוה, אבל רק בדיקה מקצועית תגלה הבעייה (ממליץ גם על רון). לא ניחוש.

alfa 156 2.5.

פורסם
יש לי פולו 2007 הרכב מאבד מים בצורה לא רצינית בערך ליטר ל2000 קילומטר.

במוסך עשו בדיקה למים על ידי לחץ אויר מאיפה שממלאים את המים. לא הייתה ירידת לחץ, ושום

נזילה של מים. הרכב סוחב טוב חוץ מאתמול שעשיתי נסיעה רצינית מחוץ לעיר והמנוע הראה סימני חולשה וקצת התחמם.

ד"א הרכב עשה 295 אבל טפו טפו נוסע מצויין ובלי בעיות.

יש למישהו כיוון?

אם לא מוצאים נזילה חיצונית כדאי לעשות בדיקת גזים במים עם נוזל מיוחד שמחליף צבע

לא כל מוסך מחזיק את המכשיר ומדובר בבדיקה של מספר דקות ויודעים כמעט בודאות אם יש בעית ראש מנוע או לא

• ספונסר פורום
פורסם

אכן אם לא מוצאים נזילה חיצונית, הדבר יכול להצביע על כשל פנימי במנוע.

אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך, לאבחון התקלה ללא תשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...