Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ישנה תופעה שמטרידה אותי , כאשר אני יוצא בבוקר מהחנייה , האוטו משתנק , בהתחלה , לא חשוב כנמה הרגל כבדה על הגז , הוא לא סוחב בשניה הראשונה , אחרי זה , בסדר,

יש לציין שאם כיביתי מנוע ופתחתי שוב יקרה שוב התופעה, - ביציאה מרמזור זה לא יקרה.

דבר שני - אני מרגיש שאחרי לחיצה על הגז האוטו לא משייט , הוא כאילו מקבל ברקס קטן, לא יודע מה זה אומר.

אשמח לעזרה

פורסם

שמתניעים רכב בעיקר בבוקר מומלץ ע"פ הוראות יצרן של רוב הרכבים לתת למנוע לעבוד בסיבובי סרק 10-15 שניות.

מעבר לסימפטום שאתה מתאר שנגרם עקב נסיעה מיידית לטווח הארוך זה שומר על בריאות המנוע.

נסה לתת לו כמה שניות לפני שתתחיל בנסיעה ותראה שהכל תקין.

פורסם

פלאגים הוחלפו לפני שנה,

אני אבדוק את הנושא של חימום המנוע,

מה לגבי זה שאחרי כל רגל על הגז האוטו לא משייט ,אלא מאיט טיפה כאילו לחצתי קלות על הברקס.

פורסם
יש רכב שלא קיימים בו חוטי הצתה?

אצלי באוטו יש בוודאות

ישנם רכבים שעל כל פלאג יושב ישירות סליל. אם אצלך קיימים חוטי הצתה קח כלי כל שהוא מברזל אפילו מברג ובחושך תעבור על כל חוט בהיפרד שהמנוע עובד ותראה אם קיימת בריחת ניצוץ לכיוון הברזל של המברג. מה לגבי הפלאגים אצלך? מתי הוחלפו?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

החלפתי פלאגים, החלפתי חוטי הצתה, כבר עשיתי טיפול שנתי , עדיין הבעיה קיימת,

המוסכניק טוען שאולי צריך לנקות את המצערת ,

יש למישהו עוד רעיון מה אפשר לעשות?

בסריקת מחשב לא מצאו כלום .

• תוכן חדש...