Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברי הפורום .

חבר אמר לי שהוא ממלא מים מהמזגן לווישרים וחוסך את הקניה של המים הכחולים ( חיילים ) .

זה אפשרי? זה לא יוצר סתימות?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אם כבר מים כחולים עושים סתימות, מים מהמזגן הם מים בלי אבנית, מושלם לוישרים, אפשר להוסיף מעט נוזל חלונות כחול ולסגור עיניין

פורסם
אם כבר מים כחולים עושים סתימות, מים מהמזגן הם מים בלי אבנית, מושלם לוישרים, אפשר להוסיף מעט נוזל חלונות כחול ולסגור עיניין

אני משתמש במים כחולים ובאמת נהיה לי סתימות, כנראה אני אתחיל להשתמש במים של המזגן ואני יוסיף מעט נוזל חלונות כמו שאמרת .

נוזל חלונות ( ביתי ) לא פוגע בצבע הרכב? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

מדוע לא משתמשים במים מהמזגן של הרכב למילוי מיכל הווישרים ?

ככה לא נצטרך אף פעם למלא מים במיכל מים של הווישרים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צבע מאכל כחול לא יעשה את העבודה אבל אם אתם חיילים בתקציב מצומצם, מלא במים מהמזגן ותוסיף להם חצי כוס מהתרסיס חלונות שאמא מנקה איתו חלונות (בד"כ הוא מתחת לכיור במטבח).

עריכה: אני רואה ש ML הקדים אותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שכולם אומרים פה בפה אחד זה שהמים הכחולים שאנחנו רואים למכירה במגוון רחב של חנויות במחיר שנע בין 10 ל 20 שקלים זה בעצם שקר אחד גדול ולא מומלץ לרכב ?

פורסם

לא שקר, זה פשוט זהה לנוזל לניקוי חלונות.

נסה להפעיל וישרים בנסיעה רק עם מים ואח"כ עם נוזל ניקוי יעודי ותראה שההבדל גם בביצועי הנקיון וגם ב"העלמות" שאריות המים מהחלון הוא מהותי.

בוורסיה של הרכב, זה הכי זול (גלון ב 9 ש"ח מול 6-7 שח לבקבוק 1 ליטר של חומר לניקוי חלונות).

פורסם

אם אני נזכר בתחנת הדלק, אני קונה מי וישרים יעודיים.

אם אני נזכר בחנות, אני הולך למזגן, לוקח לו את המים ממיכל הטפטוף, גונב למנקה את הבקבוק ניקוי חלונות ומשלב.

שימו לב לדבר חשוב, בכלי של מי המזגן יש לעיתים אצות ירוקות, האצות האלה משגשגות במיכל המים של הרכב (בגלל החום) ומהר מאוד כל ניקוי חלון מלווה בסירחון טחוב נוראי שקשה מאוד להפתר ממנו.

אם בכלי המים יש ירוקת, לא משתמשים במים.

פורסם

מי מזגן + מי וישרים יעודיים לרכב ביחס 50% + 50%

10 שנים לפחות כבר משתמש בדרך הזו

4 רכבים שונים

אפס סתימות

ניקוי טוב

פחות אגרסיבי לאוטם הצבע / ווקס

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני משתמש במים מהבריטה בתוספת נוזל ניקוי חלונות בייתי כבר שנתיים ובנתיים אין תלונות. התחלתי לעשות את זה אחרי שקראתי את הטיפ הזה איפשהו כאן בפורום ובדיוק לא היה לי נוזל יעודי.

במי המזגן הייתי חושש להשתמש בדיוק בגלל זה:

שימו לב לדבר חשוב, בכלי של מי המזגן יש לעיתים אצות ירוקות, האצות האלה משגשגות במיכל המים של הרכב (בגלל החום) ומהר מאוד כל ניקוי חלון מלווה בסירחון טחוב נוראי שקשה מאוד להפתר ממנו.

אם בכלי המים יש ירוקת, לא משתמשים במים.

אני מניח שאם לוקחים בקבוק נקי, נותנים לו להתמלא ומשתמשים מיד (ולא אחרי חודש), אז לא תהיה בעיה.

פורסם

בקבוק נקי, איסוף מהצינור ניקוז למשך מספר שעות בערב

סגירת הבקבוק ואיפסון במקום מוצל

מים נשארים צלולים לחלוטין גם לאחר חצי שנה (מניסיון)

אולי אצלי אין אצות כי זה מזגן מרכזי

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מה שאני מנסה להגיד הוא שאם יש בדפנות הכלי אפילו קצת ירוקת (זה מה שקורה בד"כ בכלי מים שעומד בשמש), לא לקחת ממנו מים אלא למלא בקבוק במים חדשים מצינור הניקוז של המזגן.

פורסם

אמנם חיילים,אבל לעתים יש מבצעים בתחנות דלק של מיכל נוזל ייעודי 4 ליטר ב10/15 שקלים

אם מחזיקים רכב(שזה הוצאה גם ככה גדולה)אפשר לוותר על חצי מנה פלאפל ולרכוש את הגלון,לא ישבור אתכם.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...