Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ4 יום (ימים) הלכתי לחשמלאי רכב שהוא שכן שלי והחלפתי את הנורות שבפנס של הרכב שלי הימני אחורי כי היו שניים שרופות מאחורה...(ריבוי נקודות מיותר).

אחרי שהוחלפו לי הנורות הלא תקינות בנורות החדשות הם עבדו והכל היה בסדר.

היום העפתי שוב מבט () לפנסיים האחוריים ושמתי לב שהפנסים החדשים שהחלפתי לפני כמה ימים שוב נשרפו (באותן מקומות שהיו שרופות קודם לכן) - בכל פנס יש 5 נורות, עכשיו מתוך ה5 עובדות 3 משמע 2 שרופות מה הבעיה שם??? (ריבוי סימני שאלה מיותרים)

מתוך כללי הפורום הטכני:

4. סימנים אסורים לשימוש:

אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|' (התו Vertical bar, אשר אין לו משמעות בשפה העברית והוא משמש לציון ערך מוחלט במתמטיקה, לציון מצבים מכאניים בפיזיקה קוונטית ולמטרות שונות בשפות תכנות ומערכות הפעלה). כמו כן אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים, אשר משמשים בפורומים אחרים ובצא'טים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.

• תוכן חדש...