Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שוב פעם הנושא הזה.

50 ש"ח שוחד בעבור החלפת לוחית תקינה.

נמאס מהחרא הזה.

אני כבר לא יודע אם אני לא צריך להיות שמח, שלא הכשילו על משהו מעצבן אחר.

דינמומטר ת"א !!!!!

די, שיכניסו שם משטרה ויתחילו לתקתק אותם לכלא.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר ב״מכון אדיר״ ביהוד.

שם לוחית עלתה לי 60 שקל.

ומדובר על לאון בת בקושי שנתיים.

מצד אחד זה מרתיח אבל מצד שני מה אתה יכול לעשות...?

פורסם

תתנו למוסך שלכם לבצע לכם את הטסט,יעבירו את הרכב גם עם הלוחית בצבע ורוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמתי פוסט בדף הפייסבוק של שר התחבורה, ישראל כץ:

"

היי השר כץ.

שאלתי - מתי אתה מתכוון לטפל בכל השחיתות של מכוני הטסט?

עשרות אלפי אזרחים נדרשים להחליף לוחיות, לכוון פנסים, לתקן מיני פגמים כמובן במוסך ליד בתמורה לעשרות שקלים כתנאי מעבר לטסט.

עד מתי תעלים עין מהשחיתות הזאת רבת השנים הזו?

למה שר התחבורה לא יוזם מהלך עם משטרת ישראל לביעור הנגע הזה? לחלופין, לאסור לחלוטין כל קשר בין מכוני רישוי לבין מוסכים / חנויות ממכר חליפים וכל שאר השטיקים?הודה להתייחסות אמיתית."

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
לוחית תקינה.

אתה מוסמך לקבוע שהלוחית אכן תקינה?

די, שיכניסו שם משטרה ויתחילו לתקתק אותם לכלא.

את מי ל"תקתק"? על סמך מה אתה קובע את האמירה הזאת?

לכוון פנסים

למה אתה חושב שיש לאפשר לרכב, שפנסיו לא מכוונים כמו שצריך, לנוע על כבישי ישראל ולהווה סכנה לשאר משתמשי הדרך אשר אותם הם מסוונרים?

פורסם

הוא לא התלונן על תיקוני בעיות אמיתיים, הרי לשם כך נועד הטסט.

הוא מתלונן על המצאות שונות ומשונות במטרה לסחוט ממך עוד כמה עשרות שקלים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

Guy_25 דווקא לפי מה שהוא כתב, יש לאפשר לרכב עם פנסים לא מכוונים לעבור טסט. ואיפה עובר הגבול של "המצאות שונות ומשונות"? עם נאמר לי במכון טסטים שכבל בלם היד שלי לא יעיל זה המצאה שונה ומשונה שנועדה לסחוט ממני כסף? או דבר בטיחותי שכדי שאטפל בו?

פורסם (נערך)
ושירות העברת טסט שמספק המוסך לא עולה כסף...?

ממני לא לוקחים שקל.

אבא שלי באותו מוסך 5 שנים ועכשיו גדלתי וגם אני שם :wink:

פעם אחת התלוויתי עם העובד של המוסך ברכב שלי לטסט,לא יאמן...פשוט הבדל של שמיים וארץ. כל הבדיקות נעשות בחפיף רק כדי לשחרר את האוטו,לעומת זאת בן אדם אחר שמגיע עובר סדרת התעללויות.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כיווני פנסים כבר לא מהווים עילה לפסילה בטסט (בפועל, על הנייר זו עדיין אופציה), כי על הכיוון אסור להם לגבות תשלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לידיעתכם, אתם לא מחויבים להחליף את הלוחית בפועל. אתם יכולים לחתום על זה שאתם יודעים שהלוחית "לא תקינה", ובמקביל תהיה לכם חותמת בגב רישיון הרכב.

טסט תעברו בכל מקרה. תעברו על התקנות...

פורסם

ראיתי את זה קורה כ"כ הרבה פעמים.

בטסט האחרון שעשיתי בינואר רכשתי טוש, יענו מרקר עבה, ישבתי על אחת ממדרכות יבנה בואכה רחובות וצבעתי את המספרים שהצהיבו מדריסה של אלף אלפי ברחש.

כזו עבודה פרטץ' לא ראיתים מימיכם אני בטוח, מעולם לא ידעתי לצבוע בתוך הקווים.

הפאביה עברה ללא גיהוק.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
Guy_25 דווקא לפי מה שהוא כתב, יש לאפשר לרכב עם פנסים לא מכוונים לעבור טסט. ואיפה עובר הגבול של "המצאות שונות ומשונות"? עם נאמר לי במכון טסטים שכבל בלם היד שלי לא יעיל זה המצאה שונה ומשונה שנועדה לסחוט ממני כסף? או דבר בטיחותי שכדי שאטפל בו?

אוקיי, אתן דוגמא שקרתה החודש כשהעברנו את 2 הרכבים שלנו טסט.

אמרו לנו שצריך להחליף לוחית רישוי בעלות של 50 שקלים. אבל רגע, החלפנו את לוחית הרישוי הישנה שלנו מיוזמתנו לפני חודש וחצי, כיוון שהתחילה להתקלף.

אתה רוצה להגיד לי שמכון הטסטים צודק במקרה הזה?

ורק בשביל לוודא שאנחנו משדרים על אותו גל, אני מדבר אך ורק על נסיונות ההשחלה האלו ולא על נחיצות הטסט ווידוא שהרכב אכן תקין ובטוח לנהיגה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לידיעתכם, אתם לא מחויבים להחליף את הלוחית בפועל. אתם יכולים לחתום על זה שאתם יודעים שהלוחית "לא תקינה", ובמקביל תהיה לכם חותמת בגב רישיון הרכב.

טסט תעברו בכל מקרה. תעברו על התקנות...

זה מה שעשיתי לפני חודשיים,לא אשכח את הפרצוף ט' באב של החבר'ה במכון טסטים "לא עשקנו ממך מספיק כסף,באמאש'ך תחזור" :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

Guy_25

לא אני לא אומר שמכון הטסטים צודק, אבל אני גם לא אומר שהוא טועה. כמו שאמרת stio אתה יכול לחתום על זה שהלוחית שלך לא תקינה (תודה רבה ל stio, כי גם אני לא ידעתי על זה) ולא לשלם על אחת חדשה. אולי הלוחית שלך באמת הייתה לא טובה (כי עמדה הרבה בשמש, הצבע דהה, התקלף, שרטת אותה) ואולי מכון הטסטים החליט לעשות עליך קופה.

אני לא אומר שהכל ורוד ושבמכוני הטסטים עובדים אלטרואיסטים.

בוא נעבור לאותו גל: איפה עובר הקו בין רכב תקין ובטוח לנהיגה? אם לוחית הרישוי שלך לא מחזירה אור - זה נחשב לרכב תקין ובטוח לנהיגה? כי אני שמתי לב שיש הרבה אנשים שלא בכיף שלהם לנסוע עם אורות בחושך והדרך היחידה לזהות את רכבם היא על ידי מחזירי אור, שלפעמים לא קיימים\שבורים\מלוכלים ועל ידי לוחית הרישוי בהנחה שהיא מחזירה אור כמובן.

אני יכול לבוא ולבכות פה שהכשילו אותי על זה שבלם היד שלי לא יעיל מספיק ולתרץ את זה ש"אני במילא נוהג על אוטומט ומכניס ל P בחניה ולא משתמש בבלם יד, למה לי לתקן אותו" - האם זה יחשב מבחינך כרכב תקין ובטוח לנסיעה?

עריכה אחרונה על ידי raiden

• תוכן חדש...