Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאה בפורום מצאתי לעצמי בערך סל לרכישה רק דעה נוספת שלכם תעזור

הרכב לבן סיאט איביזה לבן והמוצרים שעדיף לצבע לבן

המוצרים:

אוטם: cg jetseal109 vs m- seal

וקס : collinite 845 vs doo-doo white diamond vs cg vintage butter vs fk1000p

Qd ושמפו : onr

מגבת יבוש : uber vs מגבת וואפל של הקוריאני

מגבת חלונות : וואפל קוראיני או הירוקות קוריאני

צריך המלצה לחומר לצמיגים ומגבות יישום וג'נטים

אבקש את דעתכם לשיפור ובחירה סופית

פורסם (נערך)

fk1000p הוא לא ווקס ואין להתייחס אליו כווקס (ולא משנה כמה מרכיבים חופפים יש בינו לבין ווקס אחר), תתייחס אליו כאוטם צבע זול (מבחינת מחיר) ואיכותי מאוד.

collinite 845 - ראה הערה למעלה, אפשר להגדיר את המוצר הזה כחצי סינטטי, זה אומר שיש בו קארנובה ומוצרים טבעיים שנותנים ברק ועומק וגם חומרים סינטטים שמיועדים לספק עמידות חזקה. מוצר איכותי מאוד לדעתי. לא ממליץ ליישם את מוצרי colli מעל אף מוצר אחד, תמיד בחיבור ישיר לרכב.

מה זה m- seal ?

תשקול לבדוק את opti seal, הוא מאוד ידידותי עבור משתמשים חדשים או עצלנים למקרה שאתה כזה (לא רומז שאתה כזה).

מדוע הסקת שאתה חייב גם אוטם וגם ווקס? ואם אני אגיד לך שאתה צריך ליישם בסוף התהליך גם ספריי ווקס? וגם QD ? ואולי בכלל צריך ציפוי ננו מתחת להכל?

אתה יכול להסתדר מצויין רק עם אחד מהם. פשוט תבין מה ההבדל בין ווקס לאוטם ותבחר את זה שאתה הכי מתחבר אליו.

מגבת ייבוש - עניין של העדפה, מגבת וואפל תחזיק יותר שימושים/ יותר כביסות, מגבת uber יותר סקסית.

חומר לצמיגים- Meguiar Endurance, תצטרך פד כלשהו ליישום החומר, תעזר בלינק הזה, ניתן גם ליישם בעזרת כל בד אחר שתרצה.

חלונות - הכל כבר נאמר, פשוט תבחר אחת. המגבות וואפל שמיועדות לחלונות לרוב מבריקות נהדר לאחר שטיפה כללית של הרכב, ז"א שהחלון כבר נקי חלקית ממזהמים. המגבות הללו לא סופגות נוזלים רבים.

המגבות הירוקות לא מיועדות לניקוי לחלונות, יש שיאהבו לנקות בעזרתן, אני לא אוהב. אולי הן יעילות לניקוי החלון כאשר הוא מטונף והרכב לא נשטף, במקרה כזה לירוקות יהיה יתרון בספיחת הנוזלים והלכלוך לתוכן. מדובר במגבות איכותיות ששווה להחזיק במלאי, ניתן לבצע בעזרתן המון פעולות.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ניתן לבצע בעזרתן המון פעולות.

כמו מה למשל? הזמנתי אותם פשוט לניקוי החלונות והם אמורות להגיע אליי,

אבל ממה שאתה אומר אני מבין שהם לא עושות את העבודה שלהם? לאיזה פעולות נוספות הם שימושיות?

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...