Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי עומר.

השתחררתי לפני כחודשיים מהצבא ואני מעוניין לרכוש רכב.

תקציב הרכישה שלי הוא : 15,000 ש"ח (לא כולל ביטוח).

השימוש העיקרי שלי הוא נסיעות לעבודה וזמן פנאי.

לא משנה לי ידני או אוטומט.

אני מעדיף לרכוש רכב קטן אך גם משפחתי בא בחשבון בהתאם למחיר.

הדבר החשוב ביותר עבורי הוא צריכת הדלק אך שיהיה רכב אמין וטוב.

אני שוקל לרכוש פורד פיאסטה שנת 2004 (גיר רובוטי).

מה דעתכם והאם יש לכם המלצות לרכבים אחרים עבורי? :-D

פורסם

אם אתה שם צריכת דלק מעל הכל חפש לך פולו/גולף/איביזה/קורדובה עם מנוע 1.9 ליטר SDI וגיר ידני. (שנתון 2000 פחות או יותר)

דיזל נטול טורבו, מאוד אמין, מאוד חסכוני, מאוד עגלה.

לא לפחד מרכבים שעברו מעל 300K (רובם כאלה).

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך מדרישה לרכב חסכוני הגעת לפיאסטה 1.4 רובוטית?

זה כמו לבקש המלצה לרכב שטח קשוח ועל הדרך לשאול על ניסאן ג'וק..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראית פיאסטה בשנתון הזה בכלל? נראה רכב שלא יהיה פשוט למצוא.

אני ממליץ על הפונטו ספייס, עדיף הידני אם אתה רוצה חסכון למרות שגם הרציף חסכוני (לא לקחת רובוטית).

לא הייתי לוקח פיאסטה רובוטית, וצריכת הדלק סבירה ולא יותר.

גם לא הייתי לוקח אחד מהרכבים שהכותב מעליי רשם, אלא אם כן באמת אכפת לך מצריכת דלק טובה ואתה מוכן לוותר על כל השאר, ואגב לכותב מעליי אולי המנועים באמת אמינים אבל רכבים כאלה שעבדו קשה לאורך 300K קילומטר ויותר הבלאי מאוד גבוה ולפני תיקון המנוע שאולי לא יבוא הוא יצטרך להחליף המון דברים בדרך..

את אחד מרכבי הדיזל הייתי לוקח אם באמת אתה מעוניין בצריכת דלק ממש נמוכה ומוכן להתפשר על כל שאר הדברים.

Miata ND2

פורסם
ואגב לכותב מעליי אולי המנועים באמת אמינים אבל רכבים כאלה שעבדו קשה לאורך 300K קילומטר ויותר הבלאי מאוד גבוה ולפני תיקון המנוע שאולי לא יבוא הוא יצטרך להחליף המון דברים בדרך..

מן הסתם צריך לחפש רכב מטופל, לא כזה שעבר תחזוקת שבר.. היה פה בחור שמכר כזאת עם קרוב לחצי מיליון קמ ובמצב מעולה (לטענתו לפחות)..

פורסם

הרכבים ש

ציין הם אמנם עם צריכת דלק נמוכה אך יקרים לתחזוקה.

ואני בתור חייל משוחרר במידה ומשהו נהרס לי ברכב ויעלה לי כל כך הרבה לתקן זה מבאס.

אני לא לא אוהב את הפונטו..

פורסם

כמה נסועה צפוייה לך בכלל? הרבה מבקשים חסכון מעל הכל גם כאשר הרכב נוסע מעט ק"מ בשנה, ובמצב כזה מרכיב החיסכון מתגמד ביחס לשאר הוצאות הרכב, שהן לא קטנות בפני עצמן.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...