Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. המנוע לא סוחב כמו אתמול שלשום.. הוא מרגיש מאד עצל. לא חסר שמן, לא חסר מים, לא התחמם. 137 אלף קמ

זה ממש מוזר ומדאיג. בבקשה אם תוכלו לעזור לי.:?:

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

לא גם שהמזגן מכובה זה קורה. ומאור האנידיקציה שלי לכךשאני פשוט מכיר את האוטו. הוא כאילו מרגיש עצל. אני מכיר את המנוע הזה. הוא אפילו היה עצבני קצת אני מרגיש שאני צרך ללחוץ עוד על הדוושה בישביל כוח מסוים, שהייתי מקבל בפחות לחיצה על הדוושה.

בזה בצידי הדרך

פורסם

יכול להיות מספר דברים,האם הרכב מקרטע או שפשוט חוסר סחיבה?

הייתי מתחיל מכיוון של פילטר דלק, אני מתאר לעצמי שלעולם לא החלפת אותו מכיוון שהוא נמצא במקום בעייתי וקשה להגעה - בתוך מיכל הדלק מתחת למושב האחורי.

שי.

פורסם

פשוט חוסר סחיבה! הרכב לא מקרטע כלל. אתה בטוח שהוא נימצא מתחת למושב ולא בתא המנוע?

בזה בצידי הדרך

פורסם

יש רעידות בעמידה? השהיה מרגע לחיצה על דוושת הדלק ועד לתזוזה?

הגיר עובד חלק? האם בנסיעה במהירות קבועה יש פתאום הרגשה כאילו עזבת את דוושת הדלק למרות שלא?

פורסם

מד כמות אוויר יכול לגרום לתופעה כזו.בדוק את שרוול היניקה מפלטר האוויר עד לבית מצערת ,ואם ניתן ,פרק את המד כמות אוויר ופנק אותו בניקוי עדין.

פורסם

הרכב הנ"ל אמור להיות "חייה רעה" רכב מאוד עצבני ומהיר. היות ובמאזדות (323) הייתה לי אחת כזאת. לא תמיד נידלקת מנורת תקלה גם אם תקלה קיימת. אם אתה מאיזור המרכז אני מציע לך לגשת למוסך רון בתל אביב. למרות התמחות המוסך במכוניות מקונצרן VAG. יש לו בחור מומחה ליפניות במיוחד מאזדה ויונדאי. שווה בדיקה. עדכן בתוצאות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם (נערך)

אולי התרגלת לרכב?

ברשותי גם לנטיס 1800 2001, התרגלתי לרכב ופתאום הוא נראה לי פחות זריז, ואנשים אחרים שנהגו לי ברכב אמרו מטוס.

תלחץ בכביש ישר תראה כמה עושה 0-100 אצלי 9 שניות עד 10 שניות זה בסדר.

עריכה:אתה אומר הרכב לא התחמם לא כלום, ובאשכול אחר אתה כותב :

''

מנוע לאחר התחממות בעברו, והשסתומים מרעישים. השמח להמלצה''

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...