Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כל מה שכתבת זה אולי נכון, אני לא יודע וזה גם לא משנה כי כל זה חסר משמעות...התכוונתי שהמוכר הספציפי הישראלי מוכר יקר יותר מחנויות בחו"ל.

הכוונה שהחומרים של החברה הזו אצלו יקרים יותר משמעותית מהמחירים של החברה הזו בחו"ל.

SHARKI25

אולי יש לך משהו אישי נגד מוכר ספיציפי הישראלי הזה וזה משהו אחר ולזה אין קשר לשרשור שפתחו פה,

למה להגיד פה בפומבי אם לא בדקתה סקר שוק,עובדה שבאוטוסטור חומרים שלו במחירים סבירים בהשווה

ליבוא בכמויות גדולות.אבל שוב אנו סוטים מנושא והוא חומרי טיפוח של חברה גרמנית SCHOLL

כן תראה ותבדוק: אחד ק"ג שווה ל1.15 ליטר

זאת אומרת אם MENZERNA בליטרים אז תעשה השוואה זהה כולל התוצאהה הסופית.

עריכה אחרונה על ידי BELLVIT
פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כשאני קניתי מיעקב מוצרים של פוליש אנג'ל זה היה מחירים של חול .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כאשר אתה יבואן בלעדי של מוצר מסויים אתה יכול לגבות עליו כמה שאתה רוצה,בסופו של דבר אנחנו הצרכנים מחליטים מה טוב לנו ומה לא כל אחד יעשה כרצונו,אגב לא שמתי לב באמת שזה לפי גרמים.

שיפוצים..

פורסם
לא יודע מה איתכם אבל כשאני קניתי מיעקב מוצרים של פוליש אנג'ל זה היה מחירים של חול .

AVISHAI22

ליעקב יש הרבה כנאים,כי הוא יכול לעשות פיניש שאף אחד בארץ לא יכול להרשות לעצמו,כי הסטודיו שלו לא בשכירות,הוא יכול להחזיק רכב בעבודה גם חודש שלם,אך להוציא אותו-יותר חדש מחברה והוא לפחות פעמיים בשנה

בחו"ל ולומד ורואה דברים חדשים וגם מקדם את עולם דיטיילינג בארץ,עובדה שלפני לא מעט שנים הוא יביא SWISSWAX ועשה איתו לכל דורש,ורק היום

יש מרכזי SWISSWAX בארץ,אבל אנו שוב סוטים מנושא והוא תוצאה סופית שך פוליש מח"ב גרמנית SCHOLL

פורסם

דודי,כמו שלא סמתה לב ש250 ML שלך זהו 250 גרם וזהו מעל 300 ML,בטח גם לא סמתה לב שיעקב הוא לא יבואן בלעדי.

SCHOLL מייצרת מוצרים בהיכף עדיר ובתחומים רבים,כפולישים וחומרי טיפוח ופדים לענפים שונים.

לסירות,רהוט ועוד כמה תחומים, ויש יבואנים מורשים אחרים וכולם,כך יבנתי משיחה מידוע דבר,שכפופים לCSHOOL ECEPTS גרמני,אז

כאשר תרכוש באוטוסטור כמות של 0.235 ML של MENZERNA או 0.47 ML ואז תוכל להשוות לSCHOLL כשתקבל באותו יחס מעל 300 ML

ואז שתף אותנו כולל תמונות לפני-אחרי

פורסם
הרכב זה אודי A1 עם לקה נאצית קשה בטירוף, אני עובד עם כמה סוגי פדים הפרווה הסגולה של LK הפד הצהוב שלהם גם הכתום והלבן לפוליש ופיניש עם מכונה DAS 6 פרו שבקרוב תוחלף לFLEX3401. למכונה קצת קשה עם הצבע הזה. הפגמים שאני הולך להוריד הם סוורילס די קשים כי מאז שקניתי את הרכב הבעלים הקודמים לא בדיוק שטף את הרכב ידנית כל פעם אני עושה חלק אחר מפאת חוסר זמן.

אתה ניראה כמו אחד שמבין דבר או שניים בתחום אז תרשה לי להבהיר לך נקודה חשובה בקשר לפוליש הספציפי הזה, S3 מתאים לצבעים רכים ומעניק תוצאות גבוהות בלכות של רכבים יפניים\אמריקאים. כמובן שאם תתאמץ מספיק תגיע לתוצאה טובה אבל אני חושב שפספסת את המטרה שאליה כיוונת.

יעקב למה את כועס על יעקב ?:brickwall::brickwall:

פורסם

אוקיי יכול להיות שפיספסתי משהו איזה פוליש שלהם מתאים ללקה קשה כמו שיש על הגרמניה ה s2?

שיפוצים..

פורסם (נערך)

dudi d,

אין מילה כזו לקה :? , יש לק (של בחורות) ויש לכה (של גברים שאוהבים מכוניות וגם של נגרים שאוהבים עץ)

ברבים זה לקים ולכות. אני רואה יותר מדי את המילה לקה לאחרונה..

לשאלתך,

יש לך את Scholl S2 - Extra Heavy Cut Compound שמוריד סמנים של 1200P-1500P והוא מאוד חזק.

יש לך בנוסף את Scholl S0 - Matting Compound מוריד סמנים של 1200P-1500P, האגרסיבי ביותר שמספק מן תחליף לפעולת שיוף, אחריו כמובן שתצטרך לעשות פיניש כי המוצר הזה לא מספק שום גימור, לא יצא לי לעבוד עם המוצר הזה אבל קראתי עליו ביקורות טובות בעבודה על לכה קשה עם פגמים מרובים. יכול להיות שמעבר עם So ולאחריו את אחד מהמוצרים שרכשת יתן לך את התוצאה הטובה ביותר, אבל תבדוק את זה למקרה שאני טועה כי באמת שאין לי נסיון עם המוצר הזה.

עריכה: מבדיקה זריזה שעשיתי זו בהחלט יכולה להיות אופציה מעולה עבורך ואולי הטובה ביותר (בהנחה שאנחנו מדברים על מוצרי SCHOLL )

1. קודם S0 (* עבור S0 מומלץ לעבוד עם פדים מהסוג הזה לינק)
  2. אחריו S3 gold (לא תוכל לעשות פיניש עם S30 ישירות אחרי So)

בלי קשר להצעה למעלה, כאשר יגיע

S3GOLD שרכשת תנסה לבדוק מקטע מסויים עם פד אגרסיבי ותראה אם התוצאה מספקת אותך. לדעתי מדובר במוצר מאוד איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)

אין ליעקוב שום דבר נגד יעקוב :) , להיפך, אני משתדל לעקוב אחרי הפרסומים שלו ומאוד נהנה ומעריך את הפדנטיות שלו.

איש מקצוע למופת....בעניין המחירים, מעט יקרן.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אין ליעקוב שום דבר נגד יעקוב :) , להיפך, אני משתדל לעקוב אחרי הפרסומים שלו ומאוד נהנה ומעריך את הפדנטיות שלו.

איש מקצוע למופת....בעניין המחירים, מעט יקרן.

התכוונתי ליעקב השני שמתעצבן עלייך:wink:

פורסם (נערך)

10259315_10203804227609903_573567817774622902_n.jpg1604365_205714366289819_2025296166_n.jpg

dudi d,

אין מילה כזו לקה :? , יש לק (של בחורות) ויש לכה (של גברים שאוהבים מכוניות וגם של נגרים שאוהבים עץ)

ברבים זה לקים ולכות. אני רואה יותר מדי את המילה לקה לאחרונה..

לשאלתך,

יש לך את Scholl S2 - Extra Heavy Cut Compound שמוריד סמנים של 1200P-1500P והוא מאוד חזק.

יש לך בנוסף את Scholl S0 - Matting Compound מוריד סמנים של 1200P-1500P, האגרסיבי ביותר שמספק מן תחליף לפעולת שיוף, אחריו כמובן שתצטרך לעשות פיניש כי המוצר הזה לא מספק שום גימור, לא יצא לי לעבוד עם המוצר הזה אבל קראתי עליו ביקורות טובות בעבודה על לכה קשה עם פגמים מרובים. יכול להיות שמעבר עם So ולאחריו את אחד מהמוצרים שרכשת יתן לך את התוצאה הטובה ביותר, אבל תבדוק את זה למקרה שאני טועה כי באמת שאין לי נסיון עם המוצר הזה.

עריכה: מבדיקה זריזה שעשיתי זו בהחלט יכולה להיות אופציה מעולה עבורך ואולי הטובה ביותר (בהנחה שאנחנו מדברים על מוצרי SCHOLL )

1. קודם S0 (* עבור S0 מומלץ לעבוד עם פדים מהסוג הזה לינק)
  2. אחריו S3 gold (לא תוכל לעשות פיניש עם S30 ישירות אחרי So)

בלי קשר להצעה למעלה, כאשר יגיע

S3GOLD שרכשת תנסה לבדוק מקטע מסויים עם פד אגרסיבי ותראה אם התוצאה מספקת אותך. לדעתי מדובר במוצר מאוד איכותי.

דימה,לפי מה שדודי כותב פה

הוא יזמין S3 GOLD וS30+

שני מוצרים

ויש לו רכב אודי עם שריטות עמוקות בלכה

(של גברים שאוהבים מכוניות וגם של נגרים שאוהבים עץ)

אז:S3 GOLD

זהן HIGH PERFORMANCE COMPOUND

(EXTRA HEAVY CUT ׁ(SILICONE FREE

חומר זה יעבוד לו למטרה שלו שאכן מוריד שריטות בלכה הכי קשה כמו גרמנית וזהו פוליש מהטובים בעולם

אכן רצוי ומומלץ לעבוד עם פד לבן שלהם SPYIDER

אם הוא לא קנה ולא יצא לו בפד שיש לו אחר למטרה זו,אז יקנה או בארץ או בחו"ל.

כשלב שני

הוא יזמין S30+

אכן זהו NANO-COMPOUND

(FINE CUT (SILICONE FREE

זהו חומר שגם מוריד שריטות וגן נותן ברק גבוהה,יש לכות שמשתמשים רק עם חומר הזה

או עם פרווה או עם פד שלהם SPYDER ORANGE

במקרה שלו ספיציפי

הוא יכול להישתמש קודם עם S3 GOLD ןלאחר מכן בS30+

כן קיים גם S02

זהו RUBBING COMPOUND

(EXTRA HAVY CUT (SILICONE FREE

עגב כל חומרים אלו אכן קיימים במלאי בישראל כולל כל סוגי פדים ופרווה לכל סוג של מכונה והגודל של הדיסק

כולל מתאמים ואפילו בית הדיסק של SCHOLL שכל 3 פעולות בדיסק אחד,הכוונה שדיסק אחד ובו כל 3 מידות

לכל פד הקיים בעולם

אנו פה בפורום ובכלל באנף הדיטיילינג בעולם צריכים לא לדון באיש כלשוא אלא בתוצאות ולנסות לשפר ולהגיע לעוד יותר

פיניש מושלם

עריכה אחרונה על ידי BELLVIT
פורסם

חברים תודה רבה על העצות וההסברים דימה אכן הרעיון של הS0 ניראה טוב אני אנסה קודם עם ה s3 וניראה אם זה יזיז לצבע הקשה הזה כי עושה רושם שהFG400 לא בדיוק מזיז לו כל כך ירדו חלק מהסווירלים הקלים אך הקשים יותר לא ,או שיש לי בעיה בטכניקה או שהצבע הזה קשה מידי ,אגב ניראה לי שהמכונה קצת חלשה ללכה כזו. בקרוב תהיה FLEX ואז לא תהיה בעיה..

שיפוצים..

פורסם

זה בהחלט שדרוג רציני שיעזור לך "במלחמה" עם הלכה הקרמית שלך.

במידה ואכן תעבוד עם S0 אני אשמח מאוד שתעדכן לגבי התוצאות ומהלך העבודה, אפילו אפשר בה.פ.

טיפ לעבודה עם לכה קרמית - אל תפחד מפדים אגרסיבים, לפעמים יכולת החיתוך שלהם משנה את תוצאת המשחק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...