Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים עשיתי הזמנה היום של כמה מוצרים ובניהם 2 פולישים של SCHOLL שהבנתי שמאוד איכותיים (קצת יקר אבל הייתי חייב לנסות) הזמנתי את הS3GOLD והS30 ,מישהו השתמש בפולישים האלו? חוות דעת האם היה שווה את הכסף?

שיפוצים..

פורסם (נערך)

לעולם לא אבין אנשים שרוכשים מוצר ולאחר מכן מבקשים חוות דעת.

הפולישים שלהם טובים, אין להם עליונות על מוצרים אחרים. לכל פוליש יש יתרונות וחסרונות ומה שבעיקר משנה זה הטכניקה (הכנה של המשטח טרום הפוליש, המכונה, הפדים, הלחץ שאתה מפעיל, מספר המעברים וכדומה).

אין סיכוי שמישהו יכול לומר לך האם המוצר שווה את כספך אז פשוט תבדוק ותעדכן אותנו.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ראיתי הרבה סרטונים ברשת של הפולישים הללו בכל מיקרה הייתי צריך לרכוש פולישים ,אז אמרתי ננסה אני מאוד אוהב להתנסות במוצרים שונים סך הכל שאלתי אם מישהו התנסה אין ספק שהתוצאות תלויות במספר גורמים מסויימים כמו שציינת.

שיפוצים..

פורסם
250 מל 14 פאונד לפני משלוחה

למה יזמנתה בחו"ל???הרי יש בארץ,כולל הדגמות על כל חומרי SCHOLL CONCEPTS כולל חומרי טיפוח וכל סוגי פדים.

דימה,אתה טועה,הרי הם יותר טובים מכל מוצר דומה לו שאכן ניסיתי וניסיתי ויש לי מכל כמעט חברה בעולם.

הפדים שלהם בטכנלוגיה שונה במיוחד SPIDER

נכון הם לא זולים,הרי יש הבדל ביוצור רכב תיילנד או מגרמניה!!!

אבל לכל אחד ואיכות שהוא רוצה להגיע אליה.א

אני מאד מרוצה מSCHOLL,למרות שיש לי גם כל חברה אחרת.

בהצלחה,אחרי שתקבל ותחנסה סים תמונות לפני ואחרי

ושתף את כולם.

פורסם
איפה מוכרים בארץ

SCHOLL CONCEPTS??

שאל את דימה,או בפרטי

זה ישמע כפרסומת. הרי יש בגוגל,בפייס בוק.

פורסם

יש יבואן רשמי/בלעדי בישראל וזה יעקוב אלטר.

זו לא פרסומת, כי המחירים אצלו יקרים מאוד...אני בהחלט לא הייתי רוכש משם אבל זו רק דעתי.

הזמנה מחו"ל במקרה הזה יכולה להוזיל לך את העלויות משמעותית.

תתקשר אליו ותברר ואז תשווה עם המחיר מאתרים בחו"ל - זה נקרא סקר שוק.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דודי איזה רכב יש לך? עם איזו מכונה אתה הולך לעבוד? אילו פגמים תרצה להוציא? ובאיזה פדים אתה הולך להשתמש?

פורסם (נערך)

הרכב זה אודי A1 עם לקה נאצית קשה בטירוף, אני עובד עם כמה סוגי פדים הפרווה הסגולה של LK הפד הצהוב שלהם גם הכתום והלבן לפוליש ופיניש עם מכונה DAS 6 פרו שבקרוב תוחלף לFLEX3401. למכונה קצת קשה עם הצבע הזה. הפגמים שאני הולך להוריד הם סוורילס די קשים כי מאז שקניתי את הרכב הבעלים הקודמים לא בדיוק שטף את הרכב ידנית כל פעם אני עושה חלק אחר מפאת חוסר זמן.

עריכה אחרונה על ידי dudi d

שיפוצים..

פורסם

אגב לא ידעתי שיעקב מייבא את SCHOLL חשבתי שרק את פוליש אנג'ל אני מעריך גם שהמחירים יקרים יותר מאשר בחו"ל.

שיפוצים..

פורסם (נערך)
יש יבואן רשמי/בלעדי בישראל וזה יעקוב אלטר.

זו לא פרסומת, כי המחירים אצלו יקרים מאוד...אני בהחלט לא הייתי רוכש משם אבל זו רק דעתי.

הזמנה מחו"ל במקרה הזה יכולה להוזיל לך את העלויות משמעותית.

תתקשר אליו ותברר ואז תשווה עם המחיר מאתרים בחו"ל - זה נקרא סקר שוק.

א.SCHOLL מוכר בעולם כולל בארץ לפי ק"ג ולא לפי ליטר כמו MENZERNA ואחרים ויש הבדל בכמות.

ב.SCHOLL בעולם כולל בארץ ביחס למחיר עד 5%-15% יותר יקר וזה דבר אחד נכון.

ג.SCHOLL ברוב הלכות נותן תוצאהה פי כמה מחברות אחרות (יש הרבה),שאלה לאיזה תוצאהה רוצים להגיע בסוף.

עגב DUDI.D

יזמין מחו"ל לא 250 ML כמו שהוא פה כותב,אלא 250 גרם ויש הבדל בכמות,אפילו שהוא בעצמו לא סם לב לזה.

ד.SCHOLL גם בכמות עבודה על רכב יותר חיסכוני מאחרים,כמו MENZERNA ואחרים,אז גם המחיר של MENZERNA לפי

דברך SHARKI25 זה מוגזם בארץ,כי בחו"ל הרבה יותר זול,ועל זה אתה לא מדבר.

יש עוד הרבה להגיד,אבל SHARKI25

לך יקר,אפילו שלא ניסיתה SCHOLL בכייף,לDUDI.D לא ואני מוכן לשלם אפילו כפול לתוצאה גבוהה,אז כל אחד ושיקול שלו,

עגב אני מכווה שפעם יעשו בפורום או במפגש של חובבי דיטיילינג השוואה בין כל חברות חומרי טיפוח ותוצאות שלהם,כמו נהוג

לעשות זאת בעולם המודרני.

כאשר DUDI.D יקבל משלוח ויראה שזה נכון שזה גרם ,ולא ML וכמה נידרש לרכב וכמה עלה לו ואז ישתף את כולם בתוצאה.

עריכה אחרונה על ידי BELLVIT
פורסם
א.SCHOLL מוכר בעולם כולל בארץ לפי ק"ג ולא לפי ליטר כמו MENZERNA ואחרים ויש הבדל בכמות.

ב.SCHOLL בעולם כולל בארץ ביחס למחיר עד 5%-15% יותר יקר וזה דבר אחד נכון.

ג.SCHOLL ברוב הלכות נותן תוצאהה פי כמה מחברות אחרות (יש הרבה),שאלה לאיזה תוצאהה רוצים להגיע בסוף.

עגב DUDI.D

יזמין מחו"ל לא 250 ML כמו שהוא פה כותב,אלא 250 גרם ויש הבדל בכמות,אפילו שהוא בעצמו לא סם לב לזה.

ד.SCHOLL גם בכמות עבודה על רכב יותר חיסכוני מאחרים,כמו MENZERNA ואחרים,אז גם המחיר של MENZERNA לפי

דברך SHARKI25 זה מוגזם בארץ,כי בחו"ל הרבה יותר זול,ועל זה אתה לא מדבר.

יש עוד הרבה להגיד,אבל SHARKI25

לך יקר,אפילו שלא ניסיתה SCHOLL בכייף,לDUDI.D לא ואני מוכן לשלם אפילו כפול לתוצאה גבוהה,אז כל אחד ושיקול שלו,

עגב אני מכווה שפעם יעשו בפורום או במפגש של חובבי דיטיילינג השוואה בין כל חברות חומרי טיפוח ותוצאות שלהם,כמו נהוג

לעשות זאת בעולם המודרני.

כאשר DUDI.D יקבל משלוח ויראה שזה נכון שזה גרם ,ולא ML וכמה נידרש לרכב וכמה עלה לו ואז ישתף את כולם בתוצאה.

כל מה שכתבת זה אולי נכון, אני לא יודע וזה גם לא משנה כי כל זה חסר משמעות...התכוונתי שהמוכר הספציפי הישראלי מוכר יקר יותר מחנויות בחו"ל.

הכוונה שהחומרים של החברה הזו אצלו יקרים יותר משמעותית מהמחירים של החברה הזו בחו"ל.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...