Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 15 ל 20 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי בתצורה כמו מאזדה דימיו וניסן נוט

מה שחשוב לי שיהיה רכב אמין!! ולא זולל דלק. כל שאר הפינוקים פחות חשוב

עוד משהו שיסחב כמו שצריך כי יש לי יונדאי אקסנט וזה רכב שלא כ''כ סוחב

אשמח אם מיהו ימליץ לי על משהו

פורסם

טויוטה יאריס וורסו תתאים בול לצרכים שציינת.

הבעיה שהיא נדירה והמחירון שלה גבוה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני בספק אם הוא ימצא אחת,

דייהטסו YRV. מכלולים של יאריס, תחזוקה זולה, אמינות גבוהה. צריכת דלק סבירה יחסית.

מאזדה דמיו וניסאן נוט אינן מכוניות משפחתיות, וכך גם כל ההמלצות שקיבלת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדוק אם סוזוקי ליאנה 5 דלתות נכנסת לתקציב.

היא אומנם מכוערת אבל תתאים למשימה מצויין.

היום corolla cross 2022

פורסם

עוד אופציה אפשרית אם כך היא הניסאן אלמרה. קיימת גם כן בגרסת 5 דלתות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אלמרה זה משפחתי רגיל אני צריך בתצורנ כמו מאזדה דימיו וכ'ו

השנה לא כ''כ משנה לי 2000 פלוס בערך

סוזיקי ליאנה זה רכב אמין?

פורסם

הליאנה 5דלתות היא משפחתית בתצורת סטיישן המאזדה דמיו היא סופר מיני בתצורת סטיישן.

נהגתי במאזדה ותמיכת הגב של הכיסאות היא על הפנים,הרגשה כאילו הגב נשען על דיקט עץ.

רכבים בתצורת דמיו הם:

דייהטסו סיריון ,YRV.

טיוטה יאריס,יאריס ורסו.

כל אלו אופציה יחסית טוב.

במדיה ואין לך צורך במיוחדות של הדמיו(צורכי הובלה) תמיד אפשר להסתכל לכיוון אירופאית כמו :פונטו, קליאו,206.

יש לך גם פולו סטיישן

פורסם

לפני הכול צרייך להבין שעל הקניה מגיע ישור קו ראשוני במוסך בשנתונים של התקציב שציינת אפילו בתקציבים של הרבה יותר,הישור קו יכול להיגמר ב3000 ש״ח ולפעמיים הרבה יותר ממליץ בדיקה.

ואפילו יותר,אני אישית היתי ממליץ לך על לאנטיס או 626 יש לך סוזוקי איגניס ועוד כמה.

פורסם
מה זה ישור קו?מישהו יודע משהו על הליאנה, אמוינות ? דלק ? איך היא סוחבת?
יישור קו- תיקוני ליקויים ראשונים שמתגלים בבדיקת הקניה.שמור מעט מהתקציב עבור תיקונים אלה.הסוזוקי נחשבת מאוד אמינה וחסכונית יחסית בדלק. המנוע מעט רועש אבל סוחב יפה.הרבה תלוי ברמת התחזוקה של הדגם הספציפי שתמצא ולא רק במוניטין האמינות של המותג/דגם.

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק, המאזדה דמיו ממש לא בתצורת סטיישן.

זה שהיא טיפה ארוכה מהנורמה שאתה רגיל לסופר מיני מאותה תקופה לא הופך אותה לסטיישן.

סטיישן בסופר מיני אם כבר זה סקודה פאביה. שם באמת יש תא מטען גדול ושימושי. אגב, אם כבר העלתי אותה - אז היא אופציה טובה. פאביה מכונית לא רעה, קצת מכוערת, אבל יש גם מנוע 1.4 עם 100 כ"ס שבשילוב עם גיר ידני ייתן ביצועים טובים.

פורסם

תודה לכל המיעצים רואים שיש לכם ידע נרחב

dorsht אתה צודק הדימיו היא ממש לא סטיישן זה גם רכב יותר רחב

לפי כל מה שאמרתם אני מתלבט בין הדימיו לליאנה ?

מה עדיף בניהם בכל בפרמטרים של

א. נוחות נהיגה ונסיעה טובה יותר

ב. צריכת דלק

ג. מי מאובזרת יותר {שניהם הרי איבזור בסיסי} מרווחת וכ'ו

ד. אמינות

פורסם

נכון דמיו אינה סטיישן אבל ברגע שתוריד את הכסאות הנוסעים מאחור זה רכב של טיולים.

מבחינת צריכת דלק סוזוקי מנצחת המאזדה צורכת כמו משפחתית אוטומטית.

מבחינת נוחות לדעתי( בעל סוזקי באלנו) בסוזוקי יותר הכסאות יותר נוחים.

עכשיו 15-20 זה טווח המחירים הסופיים של המאזדה לעומת זאת זה טווח התחלת המחירים של הליאנה.

מבחינה מכנית:

סוזוקי שרשרת טיימנג מול מאזדה רצועת טיימינג

מאזדה הגה חשמלי

• תוכן חדש...