Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סקודה אוקטביה 2013 וראיתי שם כשנכנסתי למחירון רכב המון דגמים ועל חלק כתוב [2013 ואילך] ועל השאר לא.

רציתי לדעת מה זה אומר ומה ההבדלים בין הרגילות לאלה שכתוב עליהן את זה.

זה כניראה הרכב שאני רוצה:

[TABLE=class: cms_table, width: 100%]

[TR]

[TD=width: 39, align: center][/TD]

[TD=align: right]Elegance אוט' 1.2 - 105 כ''ס [2013 ואילך]

[TABLE=class: cms_table, width: 100%]

[TR]

[TD=width: 39, align: center][/TD]

[TD]Elegance אוט' 1.2 - 105 כ"ס

מה ההבדלים ביניהם? ולמה ה2013 ואילך עולה 2000 שקל פחות? (תיכנסו ליד 2 למחירון רכב ותראו בעצמכם)

דיברתי עם מישהו שרוצה למכור את הרכב שלו אבל זו הסקודה הישנה. הקטע שהיא מאובזרת למדי ככה שאם ההבדלים הם רק אבזור אז זו לא בעיה. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

בשנת 2013 יש שני דגמים. לפי הבנתי יש את החדשה ואת הישנה.

כבר הרבה זמן שאני מחפש ואף אחד לא נתן לי עדיין את התשובה מה ההבדל בין האוקטביה החדשה לישנה?

פורסם

עיצוב שונה,בפנים הסלון שונה מאט,המנועים דומים,אם כי VW אומרת שהבעיות הגיר טופלו ויש 3 שנות אחריות,פעם היה רק 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על החדשה,ואחרי זה על רכב מהדור הקודם,ותחליט.

אולי היה גם שינוי במתלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בלי שום קשר לתת דגם ,אני מניח שאתה מודע לעניין של גיר dsg7. כשתמצא אחת תברר היטב שהרכב קיבל הרחבת אחריות ל 5 שנים בכתב. או שתקנה דיזל ידנית. אל תקח גיר ללא אחריות, הבעיות עדיין קיימות. במצב רגיל הם נותנים היום שנתיים אחריות ועוד שנה על בסיס רצון טוב. אל תסמוך על רצון טוב של צ'מפיון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

תחפש פה בפורום על VW והגיר שלהם DSG7 .גיר עתיר בעיות. החל מהחלפת מכטרוניק ושלל בעיות .

למעשה קשה יותר למכור מכונית כזאת כיד שנייה כי VAG איבדו הרבה מוניטין בעתיו של הגיר הזה.

אולי מי שלא מבין כ"כ יקנה כזה ללא מצמוץ.

שוב: ההמלצה שלי , ואתה לא חייב לקבל אותה, תקנה אחת עם אחריות מורחבת על הגיר. הוא לא זול לתיקון מחוץ לאחריות.

למעשה עדיפה לך אוקטביה עם DSG6 (הדגם הקודם של הגיר)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בדקתי את העניין וכן הוא קיבל הרחבת אחריות ל5 שנים בכתב. אז זה טוב לקנות אותה? זה לא הבדל משמעותי בינה לבין החדשה?

פורסם

כבר כתבו לך, צריך לשבת ולעשות סיבוב בשתיהן בכדי להחליט.

יש הבדלי אבזור, כאשר ברמה הבסיסית לחדשה יש יתרון. במאובזרות איני יודע.

יש הבדלי חומרים לטובת החדשה

החדשה יותר שקטה ונוחה לטעמי.

פנים הרכב נראה גם מרשים יותר, לטעמי.

בישנה בעיקרון יש מתלים אחוריים טובים יותר בגרסאות הבסיס, כמה זה מורגש? איני יודע, וגם ספק אם תרגיש בכך בצורה מהותית.

החדשה גדולה ומרווחת יותר בכל קנה מידה.

לענייני האמינות- קשה לומר חד משמעית. הגיר הרובוטי אכן היה בעייתי בעבר, אך זה היה בתקופה של האוקטביה הישנה. בחדשה ישנן טענות שמותקן בה גיר שכבר התגבר על מחלות הילדות. על פניו, נראה שאכן התגברו על העניין (לפחות לדברי נהגי המוניות). אך רק הזמן יגיד את שלו.

אתה יכול להיות בטוח שבאוקטביה הישנה תקבל DSG7 אלא אם תקנה את גרסת ה2 ליטר שנחשבת לנדירה. ולא בטוח שהגיר יהיה עדיף על זה שנמצא בחדשה (למרות השם הזהה).

אם מדובר פה בגרסה הידנית, אז כל האמור לעיל בנוגע לגיר לא רלוונטי.

סה"כ שתיהן טובות, אבל אני אישית הייתי הולך על החדשה. בהנחה ומשווים את אותם המנועים והגירים. אבל, אם בישנה, נניח, תקבל את 1.8TSI לעומת, נניח, 1.2TSI בחדשה, הייתי הולך על הישנה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...