Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בבלמים באוטו (מיצובישי כריזמה 1998) כשאני בולם אני שומע רעש חזק של ברזל כיאלו מתחכך אחד בשני האוטו בולם ואין פגיעה בעוצמת הבלימה פשוט יש רעש ממש חזק לא צווחה אלא רעש של ברזלים מצחככים .... יש לציין שהרעש רק שאני בולם והאוטו מגיע למהירות של 30 קמש ופחות אז מתחיל הרעש.... צילמתי מתחת לגלגל את הבלם והכל ראיתי שם כזה נוזל סמיל מרוח על כל הציר והברקסים וזה .. הנה התמונות... אשמח לעזרה וייעוץ

IMG-20140503-WA0002.jpgIMG-20140503-WA0000.jpg

IMG-20140503-WA0003.jpg

פורסם

הבלמים האחוריים בכריזמה (שלי לפחות) רועשים למדי גם כשהכל תקין. האם אתה שומע את אותו הרעש גם בבלימה במהירות אפסית בחנייה בשימוש בבלם יד?

:turn-l:
פורסם

אם אני לא טועה יש שם צינור כזה שהראש שלו שבור ויוצא משם הנוזל הזה... תראו בתמונות . זה לא נוזל שמן ברקסיפ או משו? כי זה צינור שיוצא מהמכסה מנוע ואני רואה בתמונה שהראש שלו שבור.

פורסם

ב98 אבא שלי קנה כריזמה חדשה מהיבואן. אחרי שהרגיש ברעשים פנה למוסך שם במסגרת האחריות הוחלפו לו הבלמים 3 פעמים ללא להועיל.

לבסוף אחרי שנה פשוט מכר את הרכב

פורסם

יש לשים לב לשני דברים:

בעיגול השמאלי, ניתן לראות שהגומיית אבק למובילים של הקליפרים מתוחה. זה מעיד בדרך כלל שהבלמים לקראת סוף חייהם.

בעיגול הימני, ניתן לראות שיש קרע בגומיה לציריה, וכל הגריז עף על הקליפר.

 

יש לגשת בהקדם למוסך לצורך תיקון הליקויים.

בבטיחות לא משחקים.כריזמה.jpg

×
×
  • תוכן חדש...